Hello Darlings! Jeg har fået en del forespørgsler mht. denne azurblå bikini, som er af mega fin kvalitet og jeg elsker farven på den. Jeg havde den med på ferien til Ibiza og har fundet link til jer og den er endda sat en del ned i øjeblikket. Det er ikke så mange tilbage tror jeg, så man skal måske være lidt hurtig?

IMG_8118

HER: POUR MOI BIKINI TOP (149kr) HER: POUR MOI BIKINI BRIEF (100kr) HER: RAY BAN MIRRORED SOLBRILLER

Går du op i smart mode, tøj eller sko til meget billige priser, så kan du lige snart hente mere end 50 procents rabat ved det næste klik med musen. Hos Ellos kører de ofte kampagner, hvor tilbuddene vælter ned fra hylderne, og så er det bare om at komme først, for ellers sparer man kun 10 til 15 procent.

Det er altid de varer med de største rabatter som kunderne river ned af hylderne først, og så bliver de hurtigt udsolgt. Derfor skal man være ekstra hurtig på musen, hvis man går efter de store rabatter som for eksempel 50 procent på en flot sommerkjole, som de alligevel stod for at anskaffe dig.

Går du bare efter noget helt særligt, så har de et helt perfekt søgefelt som gør det noget nemmere for dig, at finde frem til tilbud som matcher lige det du leder efter. Og finder du det ikke i denne omgang, kan du altid føje siden til dine foretrukne, og komme forbi en anden gang. Se her for rabatkoder til Ellos.

xx

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*