“Fuck fake friends, where your real friends at!” #Drake… Jeg er i lidt bitch-boss humør for tiden og er blevet ret glad for Nicki Minaj, hun får mig i good mood. Jeg har faktisk lyst til at lave et af mine lange indlæg idag, og jeg har tænkt på hvordan jeg får formidlet det ud til jer.

collage

 BH: MARLIES DEKKERS MARLIES D PLUNGE BRA // NEDERDEL: WAREHOUSE

 Denne weekend var jeg ude med bl.a. Patrick, Helene og Alexandra, lots of fun og selvom jeg i mine teenageår havde tæt på nul venner, så har jeg seriously, efter en god sortering, de bedste menensker i min omgangskreds og de sidste 5 måneder af mit liv har været de lykkeligste nogensinde. Jeg er dog kræsen mht. hvem jeg lukker ind, da jeg efter Fristet oplevede at alle pludselig ville være venner med mig – og det var altså nyt for én som mig… I kender jo min historie fra tidligere indlæg. Men jeg var da bare glad for at jeg pludselig havde så mange “venner”, og alle ville feste med mig, og være en del af mit liv og vide alt hvad der foregår omkring mig. De her såkaldte “venner” er som regel nemme at spotte, de er pleasers, de er venner med alle, de er flokdyr, de er fake. Uden at jeg skal gå dybere i det, så tror jeg at I forstår hvad jeg mener, they are a**lickers! Jeg har det nogle gange meget sjovt over, at der er nogle bestemte mennesker jeg har hørt fra når jeg kan skaffe dem ind til en fed fest, eller når jeg har været aktuel på TV og ellers hører man jo bare at de trash-talker én? pinligt for dem jo! Det bliver meget meget komisk nogle gange. Jeg lukker jer ind i min verden, så I kan forstå den lidt mere og det her har været en stor del af det, indtil jeg lærte at sortere. Jeg var ikke så god til at spotte dem for et par år siden, but now I am a pro. Ingen af os er hellige, men mht. friends er jeg så sort/hvid, som man overhovedet kan være! If I talk to you, you are my friend og jeg vil altid gøre ALT for dem jeg holder af. Der er bare flinke mennesker derude of course, der er søde og rare osv. Der er bestemte træk, der kan karakterisere dem, jeg taler om. De har lyst til at snylte på situationen, de er som de der fisk der klistrer sig på hvalerne, and just wanna tag along! Dem der den ene uge løber efter ham der holder ugens fest og ugen efter dropper sine venner for at hænge ud med de nye kendisser fra Paradise, you know, haha?! Den slags forekommer måske oftere i den branche jeg er i, end under normale forhold and I am just used to it. Og når man vælger nogle fra, fordi de efter at have snyltet på én, så begynder at spinde sit giftige væv, så kan man nemt blive kaldt for en biaaatch hvis man udelukker de mennesker fra sit liv. But seriously, I got so many stories to tell, haha! Men den her slags oplevede jeg meget af nogle år siden, det her sidste år er jeg jo blevet klogere, hihi! Og jeg hører stadig de vildeste ting folk snakker om, and I am like – LIES YOU TELL!!! Haha? Sidder og griner for mig selv lige nu, og tænker på hvor godtroende og fjollet lille pige, jeg var for 2-3 år siden, haha!

Der er ofte, hvor jeg har haft lyst til at fortælle jer sandheden om nogle ting, for at retfærdigheden skal sejre. For det har jeg egentlig behov for nogle gange, selvom jeg alligevel ender med altid at lade det ligge, som man skal og tiden og karma gør sit arbejde – I have seen it happen every time! What goes around, comes around! Da jeg har min blog, som min sande stemme ud til jer, så er det her jeg kan lide at kommunikere ting ud og fortælle om mit liv og selvom det hænder at der bliver sagt grimme ting i min retning, så prøver jeg at vise hensyn?og det ved jeg egentlig ikke hvorfor? Men jeg får så ondt af folk nogle gange og tænker at de nok har deres grunde, lige indtil jeg snapper helt når man har trådt på mig sådan , like 1000 gange, haha!. Men guys, tænk over hvem I hænger ud med, der findes ikke dårlige mennesker, blot lidt fortabte mennesker? men man er nødt til at tænke på sin egen happiness! Jeg vil egentlig gerne skrive flere af lidt saftigere indlæg til jer igen, I know you love it! xoxo

And my real friends, thank you guys? freaking love you! I am so lucky!

4 kommentarer

 1. Bliver nød til at kommentere for en gangs skyld.

  Jeg kan blive så rørt når jeg læser dine indlæg. Kan selv relatere meget til de tanker du har.
  De ting du skrive er så rigtige og det er hverdags ting.

  Jeg synes det er så fantastisk, at du kommer ud med de ting.

  Selv er jeg typen med meget få venner. Nok for få, fordi jeg ikke lukker folk ind, bare sådan lige.
  Men dem man har.. De er så betydningsfulde.

  Samtidig vil jeg sige at det at du ligger billeder ind af dig selv, næsten uden en trævl, men det samtidig ikke er ‘porno’, har været en del af min udvikling til at være blevet glad for at have former og lidt mere fulde på numsen end så mange andre.

  Du er typen jeg tror jeg ville synes var fantastisk at snakke med irl også.

  Din blog er den eneste jeg følger, og vil takke dig for den. Keep up the good work!

  1. Det kan gøre min dag absolut awesome at læse den slags kommentarer, tak fordi du ikke er bange for at rose en anden kvinde… det burde vi gøre oftere <3

  2. Synes da bare set er vigtigt du får at vide, at vi er nogen, hvor det du kommer ud med, gør en forskel. 🙂

   Det er jeg fuldstændig enig i, det gør dagen og selvtilliden det bedre!

   Rigtig god aften. ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*