Vi nåede lige at nyde den sidste sol inden snestormen. Jeg var lidt i tvivl om hvor varmt det var og endte helt i sort, men det var koldere end det så ud til. Jeg har fødselsdag i morgen og derfor var jeg sammen med Morten idag, da vi ikke kan være sammen i morgen og hvor er det bare trist hvis vejret er skod i morgen, for vi har næsten grillet i alle de 26 år inden eller fejret det udenfor i hvert fald!

OUTFIT: TASKE –  SODA // KJOLE – SODA  // JAKKE – SHEINSIDE.COM // SOLBRILLER- NELLY.COM

Vi endte med at spise i Nyhavn, og jeg er altså blevet ret kræsen når jeg spiser ude, så eftersom jeg var på Jensens Bøfhus igår, så havde jeg virkelig lyst til noget lækkert. Vi spiste så på Nyhavns Cafeén og der var en super frisk salat med honningmarineret laks jeg fik og Morten fik en hjemmelavet burger og vi fik begge en kæmpe øl, som jeg ikke engang kunne drikke af uden at føle, at jeg drak af en kande, hehe.

Jeg synes ikke at jeg kunne finde så meget i butikkerne idag og jeg gad ikke at prøve noget rigtigt og tror også Morten kedede sig lidt i nogle af butikkerne, hihi! Jeg fik dog denne hvide bamsejakke inde i Gina Tricot, for der var noget cool over den. Og Morten købte en ret fed camera gadget til iPhone, den må jeg vise jer næste gang. Jo, jeg ved hvorfor I like the white coat? gangsta style! Mafia wife going out tonight…

???????????????????????????????????????????????????????????

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*