Irina The Diva – whats wrong with that?! En diva, er jo som regel en meget kendt skuespiller eller sangerinde, hvis man nu skal definere det helt korrekt. Og jeg vil da ikke betegne mig selv, som én der hører til i den liga – jeg er altså ved mine fulde fem, hehe. Det startede, da jeg var skøjteprinsesse og tit blev kaldt for skøjtediva og man opfører sig lidt som en diva med hovedet hold højt og funklende pailletkjole og all eyes on me, så foran et publikum havde jeg diva-attituden der hørte med. Efter “Fristet” blev jeg også automatisk kaldt for lidt af en diva, hvilket jeg synes var lidt sjovt, at det blev nævnt igen og jeg startede bloggen –  IrinaTheDiva, nu 3 år siden. Efter min sejr i “Divaer i junglen” så var det ligesom slået fast, hihi?!

MEN, jeg er da ikke nogen DIVA! Altså jeg har min DIVA-attitude sometimes, som så mange andre kvinder, men det er bare sådan jeg er, og nogle prøver at twiste det til noget negativt. I mine øjne er der lidt DIVA i mange piger og kvinder. Mange kan lide flotte smykker, pailletkjoler, at sige sin mening og prøve at være en stærk kvinde og gå efter sine mål. Jeg er OVERHOVEDET ikke the Queen of Everything! Selvom jeg til tider har et vildt rockstar life, så tager jeg også toget og bussen, handler i Netto og shopper i H&M! Jeg nyder flotte rejser til London med fine middage, men jeg elsker også en god udflugt til Bilka eller ud på landet!

SO? I AM NOT SO MUCH DIVA!

0 kommentarer

  1. Jeg elsker dig, fordi du bare er dig selv 100 procent om folk kan lide det eller ej! Også er du bare så… nede på jorden agtig! ❤❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*