Der er snart 3 år siden jeg tog afsted til “Fristet” uden helt at vide, havd jeg intuitivt kastede mig selv ud i! 3 år siden!!!! Det føles da som et par uger siden – hvorfor går tiden så hurtigt? Jeg får stadig beskeder fra folk, der har siddet og set programmet igennem? jeg selv har kun set det den ene gang, mens det kørte på TV, det gør jeg med alle de ting jeg medvirker i – kun 1 gang, dont know why!?

Der er sket sååå meget siden den sommer i Alanya, at jeg knap nok selv har kunnet følge med i mit eget liv altså! Jeg har ikke rigtig kontakt til nogen af de andre fra programmet mere. Nogle tror stadig de er med i programmet og nogle er jeg faktisk lidt trist over, at jeg ikke snakker med mere. Det var en vild tid efterfølgende også, alt gik meget hurtigt og alt var nyt. Havde jeg ikke taget afsted den sommer, så havde jeg sikkert været færdiguddannet sygeplejerske and stuff like that? men jeg har det meget sjovere nu hvor det IKKE er sådan, for det var ikke helt mig endnu tror jeg! Tænk, at den beslutning tog mit liv i en heeeelt anden retning, det er lidt sjovt at tænke på! Time flies by so fast? man skal gribe alle mulighederne!

4 kommentarer
  1. U er en så smuk kvinde har følt med dig i alle de ting du har lavet. Folk er fand a madina rasmus burhan g. Men du noget helt andet. Jeg er fand a dig. Du en så smuk kvinde. ☆★Tillykke med den lille. Held og lykke frem over. Ønsker dig og din lille kerne familie alt lykke. Forresten jeg har en gavekort til babysam til 1200.kr som jeg rigtig gerne ville give dig. Som en lille gave til din prinsesse.

  2. Hvis du ligger inde med en uafsluttet sygeplejeuddannelse så er mit bedste råd at vende tilbage og gennemføre den. Reality får en til at tro at livet er et stort party hvor alle har det dejligt og kommer hinanden ved. Sådan er virkeligheden bare ikke. Med lidt held kan man holde drømmen i live en del af tyverne, men før eller siden sniger virkeligheden og dagligdagen sig ind på en.
    Al mulig held og lykke fremover.

    1. Virkeligheden og dagligdagen er der skam altid, uanset havd man beskæftiger sig med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *