I onsdags gæstede Chris Daughtry København, hvor jeg var inviteret med i studiet hos Radio 100 af Martin Veltz, så jeg også kunne stille Chris et spørgsmål. Det kan jo være I lyttede med. Jeg husker Chris’ sæson af American Idol, hvor man ikke kunne andet end at blive forelsket i hans stemme fra første gang man hørte ham synge! Det var en helt enestående oplevelse at få lov til at høre ham synge live, mens jeg sad lige foran ham. Chris var meeeget nede på jorden og sød at tale med. Han sang en akustisk version af “Waiting for Superman“, og jeg fik altså tårer i øjnene. Jeg har optaget lidt den dag, både i studiet og til hans koncert, det kan ses på min YouTube kanal og resten af billederne er på min Insta @IrinaTheDiva.

meeting-chris-daughtry0“She?s talking to angels,
Counting the stars
Making a wish on a passing car
She?s dancing with strangers,
Falling apart
Waiting for Superman to pick her up
In his arms, yeah, in his arms, yeah
Waiting for Superman?”

Jeg var meget heldig at kunne sætte mig på stolen lige foran dem og og lytte til min egen lille private koncert – det var lidt surreal! Jeg prøvede at holde tårerne tilbage, men jeg blev simpelthen så rørt af den smukke sang. Efter at have delt denne oplevelse + billeder på Twitter, så jeg faktisk at Chris havde retweetet mig, virkelig sødt af ham.

Denne tatovering symboliserer hans kone, som han siger er hans inspiration. Når han taler om hende, kan man se hvor meget han elsker hende – det er skønt at se, at selvom han rejser så meget, så kan de sagtens få det til at fungere. Love that kind of love!

Hans koncert var absolut amazing, han har en helt fantastisk energi på scenen og lyder magisk live. Jeg skal klart opleve det igen, hvis han kommer til Danmark. Han er gode buddies med Chad Kroeger fra Nickelback, så mon ikke de to gæster DK igen på et tidspunkt.

xx

0 kommentarer

    1. Tak – er den stram i ærmerne? Jeg mener, hvis man er en str.38 vil du så sige at man kan have en lidt tykkere trøje, fx en hættetrøje indenunder en størrelse medium læderjakke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*