Jeg har de her super lækre produkter fra APPESIZE, som jeg skal teste i 3 uger fra nu af, som bliver kaldt for 3-UGERS KUREN (man kan også bestille mindre portioner)! Måltiderne er 100 % naturlige og glutenfrie, de indeholder nødder, bær, kerner og frugt.

Kassen indeholder:
3 x grødpose med grød til 6 dage
18 x coconut & friends
18 x Kokosvand fra unge kokosnødder
18 x 100% nuts & berries
18 x Nutt n’ roll

HVORFOR: Jeg vil gerne afprøve den her kur, da det er gået lidt galt for mig mht. mellemmåltider og snacks! Jeg spiser lidt i løbet af hele dagen, sådan 5-8 små måltider som regel og vi har simpelthen haft alt for meget chokolade og chips og hvidt brød liggende herhjemme for tiden, som jeg har nydt liiidt for meget! Desuden er jeg tit på farten, hvor det ender med burger hist og her eller en pølsehorn fra 7/11 – det er frygteligt! Og de her portioner er så nemme at have med i tasken!

HVORDAN: Der er måltider/snacks til 6 dage x 3 uger! Jeg har altid elsket grød og der tror jeg også sagtens at man kan spise den på andre tidspunkter end om morgenen. Man bestemmer selv hvordan man blander måltiderne. For mig er det vigtigt at jeg holder mig til de sunde ting i stedet for snacks der hverken giver mig energi eller vitaminer og som forringer min hud oveni, adr! Det er meningen at man til aftensmad spiser hvad man har lyst til (fri måltid) og egentlig er det jo supernemt at man bare få alt sendt til døren i de rette portioner – I love stuff like that! Alt til døren, taaak!

Især for de meget fitnessglade mennesker er coconut water en skøn ting, smagsløgene skal lige vænne sig til smagen først! Følg med her på bloggen og på min Instagram @IrinaTheDiva i løbet af de her 3 uger!

(sponsoreret indlæg i samarbejde med Appesize)

0 kommentarer

  1. Jeg må indrømme jeg er utrolig skeptisk overfor konceptet og synes det minder meget om en “quick fix kur” med alt for få kalorier og slet ikke nok protein. Det er selvfølgelig ikke noget de mener man skal spise efter i lang tid og der er forskel på hvor aktiv man er, men som udgangspunkt er jeg ikke fan af konceptet. Derfor glæder jeg mig meget til at læse om dine erfaringer med det og se om mine fordomme bliver gjort til skamme 😀

    Du plejer jo altid være ærlig i alt hvad du gør, så det ved jeg du også eri dine anmeldelser 🙂

    Anna – wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*