Vi havde en rigtig lækker aften igår? vil prøve ikke at være for kvalmende med mine I-am-so-in-love udtalelser! But I am so freaking in love? like crazy!!! Vi havde månedsdag igår og jeg ville gerne på mit yndlingsspa – Samadhi Spa (Rådhusstræde 1, Kbh), for jeg elsker alt ved det sted og de har så mange lækre behandlinger at vælge imellem. De har de dygtigste massører og det var virkelig tiltrængt for os begge. Personalet er super imødekommende og man slapper af fra det sekund man træder ind. Vi havde en meget romantisk aften og billederne taler for sig selv, hihi? vi var der i lidt over en time, hvorefter vi tog ud at spise på Hereford ved Tivoli og videre til et par drinks hos Peter på Saloon Bar. Jeg havde den perfekte aften – love is all I need ?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

FIND MERE INFO OM DEN LÆKRE SPA HER: SAMADHI-SPA.DK

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Efter massagen kom vi i jacuzzi med alt hvad der hører til – smoothies, champagne, frugt med chokolade og skrubbesalte til kroppen med forskellige dufte!

Der er flere billeder på min Instagram @IrinaTheDiva

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

0 kommentarer

 1. Rigtig god første forårsdag i 2014!

  Stort tillykke med jeres månedsdag:-)
  Dejlige billeder fra jeres Wellness oplevelser, du har ret det er super skønt der.
  God at høre, at I nød jeres dag og aften fuldt ud.
  Bliv ved med det og en god weekend.

  Mor Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 2. Hej Irina.. Vil du ikke nok lave et indlæg med inspiration til kjoler, os der bliver studiner til sommer, kan have på? Både nogle aften/dag kjoler og nogle til familiefesten og til når man skal i byen? 🙂 Du finder nemlig altid flotte, girly og figursyede kjoler! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*