Nej, men for real altså! For det første? en girafunge der freaking bliver aflivet i et velfungerende lands zoologiske have, selvfølgelig får det hele verden op at ringe!!! På den anden side må de da vide hvad de gør, men det her indlæg er faktisk ikke om stakkels Marius og jeg vil egentlig gøre det kort. Jeg undrer mig tit over hvordan folk tænker og hvordan andre ser situationen og jeg har brug for jeres hjælp.

Reality bliver brugt som et skældsord and there’s nothing to do about it! Vi kan sætte diverse ord ind i overskriften , men kun “realitystjerner” vil være acceptabelt, lige bortset fra pædofile, kriminelle, mordere?! Puha, ja føj for helvede! Det er så fint, stil jer i en rundkreds og start ritualet! Hvis det er tilfældet at reality-TV er så hadet og at det hele bliver set så meget ned på, jamen så synes jeg måske bare det hele skal slutte her, eller hvad!?

Man skal kunne tage pis på sig selv og det man laver, ellers bliver livet for kedeligt! Men så er der alligevel nogle forstyrrende budskaber derude, der nogle gange bliver pakket ind i humoristiske vendinger, som er direkte fucked! Ikke fordi at dette overrasker mig som sådan, der dukker noget lignende op mange steder, men denne her? den fangede min opmærksomhed! Det er et helt nyt niveau af trist? fundet på min FB feed idag:

Stærkt bakket op med en masse likes and shit fra dannede mennesker! Jeg tror ærligt ikke at de her “dannede mennesker” har ondt i røven over noget eller er misundelige? jeg tror det er noget andet, er det ren had!? Jeg gider ikke alt det der men-vi-er-også-almindelige-mennesker-som-jer-crap-talen! Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal sige! Hvad synes I?! Burde vi skydes?! (og her ved jeg, at der kommer en masse kloge mennesker, der højt vil råbe: “JA!”, fordi man synes det er for awesomt!)

Måske hjalp det ikke at lave “Selvoptaget”, I don’t know? man vælger jo bare at tage fat i de sædvanlige nedgørende fordomme! Hvis nogle af pigerne, som går hen til mig på gaden, på klubberne og skriver til mig på FB læser det her? girls, I er så søde at I følger med og støtter mig og, at jeg kan bare sætter tankerne lidt i gang hos jer, så har der været noget positivt ved det jo, det er jo jer jeg vil “kommunikere” med via de ting jeg laver! Sometimes føler jeg det hele bliver lidt for kvalmende, da jeg desværre kan se realiten og hvad der virkelig foregår. Jeg væmmes ved folks udtalelser og nedgørende opførsel. Der er ikke tale om en bagside af medaljen her, der er tale om fuldstændig fraværende situationsfornemmesle og medmenneskelighed. Det er tilladt at nedgøre reality-deltagere så meget som man lyster, det er noget alle er med på jo! Det er ikke diskrimination pga. race eller seksuel overbevisning, men det er jo diskrimination på lige fod med kriminelle, fordi det er tilladt at gøre det. Og sådan vil det bare være uanset hvor mange sæsoner af “Selvoptaget” der kommer?

Men alt i alt, er alt dette ligemeget, alt hvad jeg siger bliver kun nedgjort anyways… for jeg er bare en uintelligent, ubetydelig, umenneskelig realitydeltager der burde udryddes fra vores samfund, så det er ligegyldigt hvad jeg har at sige eller hvor mange uddannelser jeg færdiggør fra nu af! P.S. Glæder mig til at uddanne mig videre til sommer, har travlt med projekter, elsker at lave TV ved siden af som hobby og nyder mit liv, som indeholder de basale ting som uddannelse, job, familie, venner, kærlighed. Håber ikke, at jeg ender som Marius, hvis jeg nu vælger at deltage i mere reality-TV!

0 kommentarer

 1. Selvfølgelig skal I ikke skydes da I jo ér almindelige mennesker. Om I vil være ved det eller ej. Det er medierne, der er med til at manipulere med jeres selvfremstilling – og de gør det for det meste så godt, at vi modtagere kan blive helt i tvivl om, hvem personen bag skærmen egentlig er, da det er en total overflødig detalje at have med på TV, hvad I drømmer om, hvornår I er kede af det og hvilke mennesker, der egentlig ligger bag al den fest og alle de farver. Derfor er det skide godt at have en blog som denne, så man kan komme tættere ind på livet af jer og se bagom den evige mediefremstilling. Reality-TV er jo så langt væk fra virkeligheden, som noget kan være.
  Men I må også som reality-deltagere forstå, at de fleste mennesker ikke er i stand til at se bag om mediernes manipulation af jer og derfor reder jer alle over en kam. For come on. I bliver altså fremstillet på en fuldstændig overdrevet måde, så folk bliver underholdt af at se på jeres eskapader. Det er sygt. Har I nogensinde tænkt på, hvordan I bliver fremstillet? Har I nogensinde SET de programmer, som I er med i? Jeg kan forstå (så vidt jeg tror, jeg har kunne læse mig frem tid), at du ser de shows, som du er med i, og det mod tager jeg hatten af for. For hvis det var mig, der skulle se mig selv på sådan en offentlig platform med så meget manipulation bag, så ville jeg begrave mig dybt i et mussehul og blive der indtil mine 15 minutes of fame var ovre.
  Og hvis du som person – ikke reality-deltager, men person – går så meget op i, at man skal kunne tage pis på sig selv og hvad man laver, så forstår jeg ikke, hvordan den der Facebook-status/Tweet kan gå dig så meget på. Det er jo tydeligvis en joke. Måske en usmagelig og sort én af slagsen i nogens øjne – men stadig en joke. Jeg kunne i hvert fald godt se det sjove i det, og jeg har absolut ingen intentioner om at skyde nogen, der har været med på TV. Det er bare så nemt at gøre grin med den genre og jer, som deltager i den, da det hele virker så påtaget og plat. Vi får jo som modtagere ikke en ærlig chance at se, hvem I egentlig er, når I stiller op til de programmer, så hvordan skal nogen personer IKKE kunne tage pis på det og jer? Du render vel også rundt og tager en smule pis på folk, som du møder i det offentlige rum, gør du ikke?
  Jeg forstår godt, at “almindelige” mennesker gør oprør mod, at der efterhånden kommer så mange folk på TV, som ikke har nogen reelle talenter udover at se godt ud, og bliver berømte udelukkende på dette grundlag. Og det bunder altså hverken i jalousi eller bitterhed/at have ondt i røven. Det er snarere en kritik af samfundet og hvor lidt der egentlig skal til at underholde os som mennesker i disse dage. Og ikke mindst, så synes jeg personligt, at vi skal gøre mere plads til dem, der rent faktisk KAN noget og som kan bidrage til noget vigtigt, som ikke har noget med druk og hor at gøre. Selvfølgelig skal I ikke udryddes fra jordens overflade, men jeg synes til gengæld heller ikke, at I skal sættes op på en pedistal – og jeg synes SLET ikke, at I skal have en kæmpe overdosis af medlidenhed, når det er fuldstændig selvvalgt at blive en offentlig person via reality-TV’ets medie.
  Så for at opsummere på verdens længste kommentar: vi vil ikke skyde jer ligesom girafungen. Så der er ingen grund til skudsikre veste. Til gengæld vil vi fandeme have lov til at gøre bare en lille smule grin med jer og reality-TV i sin fulde form, når I frivilligt går med til at deltage i de programmer som I gør. Måske er det vammelt og umenneskeligt, og jeg forsvarer ikke folks nedladende handlinger, men sådan hænger verdenen altså bare sammen, når man har valgt at blive en offentlig person. Og nej, jeg ved ikke hvordan det er at rende rundt i Danmark med et stempel i panden som reality-deltager. Men jeg går da ud fra, at I har tænkt omstændighederne igennem inden, I gik til casting?

 2. Meget elsker at se selvoptaget, især når du er med! Det er dejligt at høre hvad i har oplevelse, og jeg for meget med følelse for jer!
  – og fatter hellere ikke hvorfor folk bruger “realtiy” som et skældsord, plejer altid at modside folk når de siger sådan noget!
  – elsker dig og din blog! Never give up, and keep going, because only you Can do it <3333333

 3. Hej Irina. Som jeg kan se en skrive nedenfor, så handler det her ikke om dannede mennesker der ytrer sig, og det er absolut ikke en generel holdning. Det føler jeg ihvertfald ikke. Til daglig er jeg på et af landets største universiteter med en masse kommunikationsstuderende, med hovedet skruet rigtigt på (ellers ville de ikke kunne være på den uddannelse), og det siger selvfølgelig intet om deres personlighed eller holdning, men de færreste vil være enig i kommentarerne og ytringen på FB, og som både du og jeg ved, så hænger holdninger og personlighed ret meget sammen med intelligens. Så alt i alt… fuck dem. (jeg ved, at du er klar på at det hedder fuck dem), og gør hvad du vil. Jeg elsker det og dét du laver. Keep ur head up high, du er for vild! 🙂

 4. Jeg synes helt klart, at det var fedt at se dig og de andre realitystjerner i Selvoptaget. Det var awesome at se jeres baggrund og jeres mere ‘rigtige’ følelser og høre jeres tanker! Jeg synes i hvertfald du virker langt mere fornuftig end så mange andre!

 5. Det er ikke dannede mennesker der skriver den slags. på nogen måde. Et hvert menneske med det mindste pli og dannelse ville aldrig ytre sig sådan lige meget af hvilken mening personen havde. Tænk på at folk der skriver sådan som regel er sociale tabere der ikke har andet at lave end at nedgøre andre. Så det er i virkelig mere synd for dem, end jer realitystjerne som får al kritikken. Det er jo dem der er ynkelige., der sidder jo helt sikkert og ser med når i er på skærmen alligevel 😀 vidner deres udtalelser jo lidt om hehe

 6. Kære Irina..
  Jeg plejer ikke at læse din blog, på trods af at jeg elsker alverdens reality TV. Jeg er total fan. Men i dag endte jeg her pga påsætte på FB..

  Som nævt elsker jeg genren reality, også selvom jeg har en “fin” kandidat grad fra universitet og alt mulig andet crap. Men sagen er at jeg elsker at følge med i hvad der sker i de programmer. Jeg elsker at identificere mig med jer, sige “hey, der er jeg måske lidt klogere” og grine med jer.. Men samtidig tænke “Gud hvor er det smart det der” og grine af mig selv og min dumhed. Og er det ikke præcis det reality handler om? JO! Pointen i genren er jo netop at vise en hverdag/upåvirket situation som alle kan relatere sig til, blive fascineret eller foraget af.

  Selvoptaget er dog det hidtil bedste. Jeg finder den ærlighed og vinklen mere interesant og aktuel. Tak fordi du er med. Selvom jeg er “godt” uddannet, har er fancy job og sagtens kan deltage i politiske og interlektuelle diskusioner, så står jeg gladeligt ved at jeg ELSKER reality

 7. Jeg forstår virkelig ikke hvor al den kritik af jer realitystjerner kommer fra…. De må jo have ondt i røven, og tænke at det er unfair at I kan få succes ved at lave ingenting andet end at være jer selv. Men i virkeligheden er det jo os seere, der burde kritiseres, for I kan jo kun leve videre som realitystjerner fordi vi er nogle der elsker at se jer gøre det i nu en gang gør! Anyway, du skal bare fortsætte det du gør Irina, og huske at det er dem der råber højest, der tænker sådan. Vi er nogle der elsker det i laver <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*