I aftenens afsnit tager jeg min mor med til photoshoot for første gang. Jeg skal have taget sensuelle billeder til min blog af dygtige Signe Mørkeberg Sjøstrøm, hvilket ikke lige blev så nemt som jeg troede? desuden fortæller min mor hvilke oplevelser hun har haft mht. mit TV-optræden.

SE MED PÅ KANAL 4 KL. 20.00

Den sorte lange kjole er fra BEAUTY SALON GOLD PANTERA

0 kommentarer

 1. Hej Irina!
  Nu har jeg set Selvoptaget de sidste par uger, og det der virkelig slår mig er, at du bare er et ekstremt sympatisk menneske. Jeg synes virkelig det er synd for dig at du skal kæmpe mod samfundets stempling af realitystjerner, og jeg synes du gør det godt. For det er jo bare sådan du har valgt at leve dit liv.
  Du er hudløs ærlig i programmet og det elsker jeg! Du er virkelig sej.
  Og jeg ser selvfølgelig også reality selvom jeg går på uni, det gør alle! Det er bare nemt for folk at hade.

  Jeg ønsker alt det bedste for dig i fremtiden 🙂

 2. Tillykke kære Irina, med de smukke billeder du fik taget.

  Det er virkeligt super gode fotos og du er super smuk i den meget smukke kjole, som sidder perfekt på dig:-)

  En sød, køn og omsorgsfuld mor du har, hils hende dette mange gange.

  Min datter og jeg så godt programmet i går, det er godt og dejligt du er kommet med.
  Min datter har jo haft Juliane Axen som gæsteblogger og Joy fra “Mig og min mor”, jeg tror godt min datter også kunne tænke sig dig som gæsteblogger, hvis du har lyst?

  Den give away jeg vandt for en måneds tid siden, med black head masker og et gavekort på 1000 kr. fra din blog, den har jeg ikke modtaget endnu!
  Ved ikke om du ved, hvad der er gået galt?

  Ønsker dig en skøn onsdag og håber du får god vind i sejlene fremover:-)
  Og en romantisk Valentins dag på fredag.

  De bedste hilsner og tanker fra Tina Hoffbeck og min datters blog er:
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com hun har også en dejlig give away lige nu.

 3. Det er jeg spændt på at høre.. Håber på at få svar på, hvorfor din mor og far er så flove over at du har lavet reality tv, og nu er din mor selv med i et realityprogram? Det giver hvertfald ikke mening for mig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*