Jeg synes virkelig, at det var sjovt at optage “Mig og min mor” og i aften er vi på besøg hos BEAUTY SALON GOLD PANTERA og hos Ulven Peter på Saloon Bar! Vil understrege at jeg selvfølgelig på daværende tidspunkt var single!

Jeg prøver at få min mor til at slå sig lidt løs, og jeg har festet en del på et tidspunkt jo, så det skulle hun også opleve! Men livet er ikke en lang fest I know that?  Min mor har også derfor sagt ja, til at være med i programmet, for at vi kommer tættere på hinanden og for at opleve de her ting med mig – og som hun siger hvis man kun fester og laver TV-programmer, så er det en risikabel fremtidssatsning! Enig, but enjoy!

SE MED I AFTEN KL. 20.00 PÅ KANAL 4

Thank God, that I can look clever?.

(flere billeder fra optagelserne / hvid blazer kan findes HER)

Halskæde og pels fra BEAUTY SALON GOLD PANTERA

oopsiiieee?…

“Det her gør vi IKKE igen””

(screenshots fra NUTV.DK)

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*