[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/38207531″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”922″ height=”166″ iframe=”true” /]

“Take me downtown, tonight, I want to forget. I want lights to blind me, I want peace, want to disappear. DJ, ease my mind will you, play that song again…”

Jeg har næsten været igang med optagelser konstant siden sommerferien. Det har været enormt sjovt, men er dog også glad for at jeg har en pause nu, til alle de ting jeg skal have indhentet. Efter Moskva-turen tog jeg næsten direkte til Paradise-premieren med Sam og jeg vil blogge om PH 10 hver torsdag eller fredag fremover. I lørdags var jeg forbi Zoo Bar, jeg elsker deres cocktails og vi skulle lige se de nye lokaler, som de har udvidet til. Ellers har jeg ikke været i det vildeste go-out-mood faktisk. Jeg har idag siddet og læst en del af jeres beskeder mht. “Selvoptaget” og jeg sætter pris på at I tager jer tid til at skrive dem og følger med og støtter mig, tusind tak! Jeg har det rigtig godt lige nu, jeg svæver faktisk lidt på en lyserød sky i de her dage…

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*