Ja, okay! Så er det gået for vidt, selv i reality-land! Og det kan være I ikke havde regnet med det, but here it is…

Der er de sædvanlige to sider af en sag, jeg synes dog den ene side var mere tydelig! Jeg har da selv fået enormt mange ikke ligefrem positive henvendelser, men sådan er det altid. Dog kan ingen fortælle mig hvad jeg skal og ikke skal, det skal I stoppe med venner! Jeg har nok hjerneceller til at se hvad der skal gøres, hvornår det skal gøres, træffe mine valg selv og analysere konsekvenserne, tak! Anyhow…

En lidt skræmmende ting, er at jeg ikke har tænkt over hvor mange mennesker der vil reagere med voldelige tanker og her har jeg det lidt stramt! Selvfølgelig føler jeg, at det er min skyld, jeg er trods alt menneskelig! Uden tvivl har jeg selv mødt fyre med de samme tendenser som Daniel i mine yngre dage, og det står mig ud af halsen at blive ved med at se den slags behandling over for piger og jeg mener stadig alt hvad jeg skrev sidst! Jeg magter ikke gå mere i detaljer, men HANS BESKEDER, DET VAR BESKEDERNE DER VAR HELT OVER GRÆNSEN! Sheila har fremvist attesten, så der er ingen tvivl mht. at hun VAR gravid. Hun er sikkert heller ej helt hellig, men det er irrelevant… for mig var beskederne nok og personligt synes jeg ikke undskyldningen hjælper en skid her men på den anden side hvad skulle han ellers gøre, men ikke mere om det!!! Jeg fortryder ikke at jeg bakker Sheila op overhovedet (I AM STILL HERE!), det er mit valg – men hun forstår nok ikke helt at jeg er nødt til at gøre det her. Men jeg har det ikke godt med hvordan situationen har udviklet sig! Og det ansvar må jeg så tage!

NU TIL DET VIGTIGSTE: FOR GUDS SKYLD!!!! STOP MED AT TRUE MENNESKER – HVORFOR REAGERE MED VOLD?! Lige den del er min skyld og derfor er jeg nødt til at skrive dette indlæg! Der føler jeg, at jeg skylder Daniel og hans familie en undskyldning for truslerne. Det kan være I ikke forstår det, men jeg kan slet ikke acceptere trusler om vold. Det er en konsekvens jeg ikke havde regnet med i den grad! Det er fint at folk har støttet Sheila, hun havde brug for det, men INGEN TRUSLER OG INTET VOLD! DET MÅ I SIMPELTHEN LOVE MIG!!!! FOR JEG VIL FØLE MIG ANSVARLIG FOR DET OG DET KAN JEG IKKE LEVE MED!!! ALDRIG ALDRIG ALDRIG!

PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE, JEG BEDER JER OM AT LADE HAM VÆRE, HAN HAR UDEN TVIVL FORSTÅET SITUATIONEN! OG NU IKKE MERE OM DET!

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*