Denne historie er allerede ude, den er officiel – people know and talk about it! Jeg fremfører her intet privat eller hemmeligt og poster det her med accept fra Sheila-Maria, da jeg føler at man er nødt til at bakke sine medkvinder op og eftersom jeg er evig retfærdighedsforkæmper, kunne jeg ikke se bort fra dette her. Dette er skandaløst på den helt igennem væmmelige måde! Det er ikke menneskelig opførsel! Denne historie kommer muligvis til at florere i pressen og de sociale medier, MEN det er efter min mening MEGET KLART hvad det her drejer sig om. Jeg burde muligvis slet ikke lave det her indlæg, for hvorfor skulle jeg bruge min energi på det, jeg kunne jo være ligeglad, da det jo ikke er mit liv! Men det er bare sket for mange gange, at pigen bliver viftet væk som “the crazy one” og mange tager fyrens parti! Come on! I ved hvad jeg snakker om, det sker HVER GANG! MEN IKKE DENNE GANG! Jeg tager Sheilas-Marias parti, og i denne situation må man vælge en side og hun skal ikke stå alene! Jeg er ikke i tvivl om at mange kvinder derude kan relatere til Sheila-Maria og det hun lige har været igennem. Sheila-Maria husker i nok fra Paradise Hotel sæson 7. Hun går meget op i hendes dyr (og poster enormt sjove statuser om dem) og er måske en pige der skiller sig lidt ud, men uden tvivl en meget sød pige, som desværre ikke altid har haft det nemt. Her er Sheila-Marias historie uredigeret:

285400_181884458542584_1462149_n

 “Kære alle sammen… Mange har nok lagt mærke til mine meget “deprimerende” status opdateringer det sidste stykke tid .. Dette skyldes ikke kun min smukke hest’s død i dag, men også noget langt mere privat, som jeg egentlig håbede kunne forblive i mellem mig og mine nærmeste, men det kan det tydeligvis ikke – eftersom en vis sindssyg stodder, ikke kan lade mig være, og bliver ved med at chikanere mig meget groft. Jeg kan ikke bare lade stå til, som denne jubel idiot prøver at tilsvine mig. Jeg bringer derfor hele min historie fra de sidste uger, og håber på at i kan se tingene fra min side. Jeg skriver forløbet som “logbog” med datoer. Først lidt fra min fortid… I min fortid har jeg før været gravid med min eks kæreste flere gange. Jeg har fået foretaget 2 aborter i mit liv, hvor af de begge gik galt og endte med flere operationer, indlæggelser, sygdom og en masse fortvivlelse. Jeg fik samtidig af vide at jeg i fremtiden ville kunne have svært ved at få blive gravid, grundet cyster på æggestokke osv. Dette er sket tilbage i 2004 og 2010. D. 27 september, var jeg i byen på Dansebar med min gode veninde… Jeg havde snakket lidt med Daniel over chatten på Facebook i noget tid, og han havde haft inviteret mig på privat date, hvor jeg havde takket nej. Alligevel snakkede vi videre sammen og i min brandert valgte jeg at tage hjem til ham i en taxa som han betalte. Jeg var pænt beruset, og må indrømme at jeg ikke kan huske detaljer. Men jeg kan huske at Daniel selvfølgelig var piv ædru, i og med at han ikke havde været i byen, og bare havde hygget derhjemme. Vi ender med at være sammen, uden at han spørger mig om jeg er beskyttet. Heldigvis var jeg på p-piller, men det kunne han jo af gode grunde, ikke vide. Han havde ikke kondom, og ville heller ikke bruge det. Han holder intet tilbage (hvis man forstår sådan en lille én) og igen uden at spørge om det var i orden .. Det blev jeg faktisk meget overrasket over. Jeg frygtede egentlig ikke en graviditet, for jeg var jo på p-piller. Da jeg så skulle have min menstration kunne jeg hurtigt konstatere at den var forsinket. Jeg valgte derfor at tage en graviditets test som i første omgang så negativ ud, så jeg var glad og tog faktisk i byen samme aften. Dagen efter var min menstration stadig ikke kommet og jeg tog et ekstra kig på den graviditetstest som lå øverst i skraldespanden og kunne nu se en meget utydelig streg. Den havde jeg åbenbart overset dagen før. Jeg bliver naturligvis dybt fortvivlet og ked af det. Jeg havde ikke snakket med Daniel et stykke tid og ønskede ikke at få et barn på denne måde, men vidste også at jeg ikke kunne få fortaget flere aborter uden at chancen for at blive steril (eller der var en meget stor chance for det) huserede. Jeg valgte at tage 2 tests mere, som hurtigt blev positive, dog var de svagt positive.

D. 14 oktober, tager jeg til lægen, som også tog en test på mig, som også var positiv, men igen svag. Jeg skal derfor tilbage til dem efter nogle dage, for at få lavet en test mere og evt. en blodprøve. I mellem tiden tager jeg flere tests som alle sammen er svagt positive. D. 17 oktober, tager jeg til læge igen, og får taget en ny test som denne gang er positiv og der er ingen tvivl. Jeg er gravid. Her valgte jeg at sende en sms besked til Daniel, hvor jeg fortæller ham om det hele og sender ham et billede af graviditets testen. Jeg havde ellers snakket med mine veninder om, om jeg skulle vente med at fortælle ham det, men alle sagde at jeg burde sige det med det samme. Daniel ringer mig op efter ca 1 time og fortæller at han vil have jeg får det fjernet og at han ikke vil være far nu, han sidder i øvrigt med to af hans venner. Jeg bryder sammen og fortæller ham om mine fremtidige chancer for at få børn, hvis jeg endnu engang får fortaget en abort, samt at lægen fraråder det, og samtidig fortæller jeg ham at han slet ikke skal deltage i noget som helst og tanken om at skrive ukendt far, er oppe og vende, såfremt at graviditeten var vellykket. Daniel kvittere med at true med at gå til pressen (hvilket han jo så også gjorde, uden der kom noget ud af det). Han blokere mig derefter på facebook. Jeg vælger at give ham plads og tid til at “sluge” den, det skulle jeg jo også selv, så jeg skriver ikke mere til ham, men er meget ked af det på dette tidspunkt. Jeg føler jo på mange måder at jeg har gjort alt i min magt for at beskytte mig, hvor i mod han “praler” med alle dem han har gjort gravide, og at han aldrig bruger kondom…. Nu er det så jeg sidder tilbage med én tanke .. Hvordan kunne jeg nogensinde finde på at være sammen med ham ? Så egoistisk havde jeg aldrig troet at han ville være .. D. 21 oktober, får jeg en lille blødning, og jeg troede faktisk at jeg havde aborteret, og ringede derfor til vagtlægen, som mente at det ikke var en abortering, eftersom jeg ingen smerter havde. Han mente jeg ikke skulle tage videre notits af det da 25% af alle gravide åbenbart oplever små blødninger i deres graviditeter, men at jeg skal holde øje med at jeg ikke fortsætter med at bløde samt får smerter, da det så vil udvikle sig til en abortering. Her vælger jeg så og sende en sms til Daniel, hvor jeg skriver at jeg muligvis er ved at abortere, men at jeg skal til læge og at jeg er ked af det hele. Han svare ikke (big surprice – havde jeg heller ikke forventet).

D. 22 oktober, dagen efter blødningen, tager jeg til lægen, som tager en blodprøve på mig, for at måle mit HCG tal. På dette tidspunkt er jeg ca 5+4 uger henne, og mit tal burde ligge over 1000, men ligger kun på 102, og derfor aftaler vi at jeg skal have taget en ny blodprøve d. 28, for at se om tallet er steget væsentligt, som det skal. Jeg får afvide at mange gravide er “langsomme startere” og derfor kan man ikke altid regne med HCG tallet, så kort inde i en graviditet. D. 26 og 27 oktober, oplever jeg så blødning igen og ringer til vagtlægen som IGEN fortæller at det højest sandsynligt ikke er en abortering, eftersom jeg ikke har nogen smerter. Dog henviser han til min egen læge dagen efter, hvor jeg skal til en akut scanning (for at se om det kan være en graviditet uden for livmoderen) og have foretaget en ny blodprøve (for at se om min HCG tal er steget som de skal). Samme aften ringer min veninde og fortæller at der går rygter i det københavnske natteliv, om at Daniel siger til folk at jeg lyver og at jeg har løjet før. Her skal det lige siges at jeg aldrig nogensinde har løjet om en graviditet eller noget andet i den dur, og at jeg i øvrigt KUN har delt det med mine tætte veninder og min mor, så det er altså Daniel der har snakket vidt og bredt om det, i stedet for lige at snakke med mig om det, eller i det mindste vente med at svine mig til, til vi vidste om det overhovedet blev der eller endte i abort. Han synes åbenbart det er fedt at skabe rygter og opfører sig generelt rigtig svinskt – men hey, så får man jo opmærksomhed, ikk?? Jeg vælger at ignorere dette. Drengen er jo åbenbart ikke helt rask oven i hovedet. D. 28 oktober, tager jeg til læge for at få taget blodprøver og lægen mærker på mig. Han sender mig akut til universitets hospitalet i Roskilde, hvor de vil indlægge mig for mistanke om en graviditet uden for livmoderen, da min HCG tal (som de også tjekker derinde) er styrt dykket. Jeg abortere og skal efterfølgende til kontrol løbene, indtil min HCG tal er 0, da de skal være sikre på at jeg ikke behøver en operation for at få alt væk. Jeg skriver det efterfølgende til Daniel, at nu kan han ånde lettet op, for graviditeten er ophørt. Dagen efter modtager jeg omkring 20 sviner beskeder fra ham, og den første lyder således:

?Fuck dig dit modbydelige møgsvin, tænk du lyver med at du er gravid!!!  kæft en taber du er!!! xD Og ja, ved det er løgn så spar dig din freak!? Derefter modtager jeg denne besked: ?Tænk du lyver over for folk du er gravid, kæft en taber du er! Spar dine løgne ved du er fuld af lort! Og flot du blokere både kay og jeg hahahaha xD Du skal ALDRIG kontakte mig igen og håber for din skyld at du ikke møder mig i byen da jeg vil ydmyge dig totalt!?.

Man kan sige at det kun bliver værre og udvikler sig faktisk til rigtig grov chikane, som jeg også vil gå videre med, til politiet, hvis det fortsætter. Jeg håber for enhver pige der ender med Daniel, at de aldrig kommer til at opleve det som jeg har. At han påstår jeg skulle lyve om det hele forstår jeg slet ikke .. Jeg har endda tilbudt ham en lægeattest på hele forløbet, som bevis, men det er han ikke interesseret i, for “historien” er jo sjovere at fortælle, hvis jeg lyver. Daniel du er et arrogant møgsvin !!! Må din røv klø for evigt og dine hænder være for korte!!!”

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jeg er selvfølgelig nødt til at kommentere på dette helvede, og jeg har lyst til at bruge nogle ikke så pæne ord, men det er jo ikke løsningen! SMS-beskederne viser meget klart, hvilket niveau “mand” der er tale om. Mit råd til den aktuelle fyr (jeg gider simlethen ikke engang nævne hans navn, vi kan evt. kalde ham Voldemort så) er… at prøve bare lidt… at forstå Sheila-Marias situation, bare et sekund! Hvor hårdt hun har haft det, og hvor meget bare en enkelt sød, respektabel sms besked kunne have hjulpet. Han er sikkert ikke et dårligt menneske, men denne situation er taklet heeelt forkert! Fyre der har lavet reality-TV slipper afsted med en hel del i forvejen (ikke alle, ikke alle.. men mange!). De unge små og uvidende piger falder i svimer over dem og de sluger ethvert sekund af deres bekræftelse. Bare se de engelske reality-fyre der var på besøg til EMA pre-party, der blev spredt ben i køen allerede, det er jo frygteligt! Hvis jeg skal prøve at være objektiv (ser dog ingen grund til det i denne situation, men …) så er det selvfølgelig SLET ikke i orden, at lyve om en graviditet! Og der er SÅÅÅÅ mange piger der gør det i håb om at enten holde fast på en fyr, hævne sig eller blot få deres opmærksomhed – girls, stop! Lad os antage hun lyver (hvilket er meget tydeligt, hvis man bare er lidt skarp, at hun ikke gør) – DET ER STADIG IKKE OK AT REAGERE SOM HAN GØR, BESKEDERNE ALENE GØR DET! Iskoldt og gennemført egoisme i groveste form! Fyren er Guds gave til denne jord – buk og nej og kys jorden hvorpå vedkommende træder! Det er faktisk forkert af mig at dømme ham, det er det måske… men jeg kan ikke lade være! For at være helt ærlig, så er det heller ikke okay at jeg gør det jeg gør lige nu – men det er min blog, og det er en risiko jeg tager! Jeg sidder og tænker nu, at fyren selvfølgelig har gjort det fordi han er usikker og bange og fortryder! Det er måden han har taklet det på efterfølgende, der er kvalmende for mig og man kan så vurdere om Sheila-Maria har gjort det rette ved at fortælle hendes side af det hele, når der i forvejen var så mange rygter og historien er ude i pressen. Jeg forstår hende godt, jeg er ret sikker på, at jeg havde gjort det samme! Men oveni det havde jeg lavet en full-on russian mafia style på ham with guns and everything! Jeg er selv i denne her TV-branche og det er muligvis også derfor jeg ikke magter at folk sætter os ALLE i samme bås når den ENE kegle opfører sig sådan. Jeg synes absolut ikke at mennesker, der kan formulere sig sådan til en gravid kvinde bør fremvises på TV – udelukkende min personlige mening, og den gør ingen forskel. Men, held og lykke med livet når man ikke længere er “aktuel” så! JESUS, tænk at man kan bruge det at man er “aktuel” på den måde – altså drengen tror tydeligvis han har diplomatstatus nu! Men det må jeg give slip på, for hvis jeg skal tænke sådan, får jeg aldrig søvn. Egentlig synes jeg han skylder hende en undskyldning, men fyrenes undskyldninger kommer først når de bliver mænd engang, og nogle gange kommer de slet ikke. Han MÅ indeholde nogle gode kvaliteter også, ikk…?! Jeg er alligevel rasende over at Sheila-Maria har været i denne situation og er blevet spyttet på verbalt på den måde. Hun er idag okay og skal nok komme videre og lært en livslektie, jeg ved ikke om han har lært noget af det dog… jeg vil gætte på at han nok bare er glad for den gratis omtale han får her, for al omtale er god omtale var der en klog reality-deltager der sagde engang! Det gjorde mig virkelig ked af det idag, da jeg læste Sheila-Marias historie og jeg synes der er mange fyre derude der skal tage sig gevaldigt sammen efterhånden! Vær nu mænd for helvede! Vi kvinder er følsomme og skrøbelige, vi har brug for at I passer på os og er fair… alt det der smart-ass-jeg-er-mere-kendt-end-dig crap er der ingen fornuftig kvinde der synes om.

Jeg har ikke mere at sige om denne sag… det vigtigste er at Sheila-Maria er kommet sig og bare skal videre nu og jeg har hovedpine, men vil egentlig gerne høre jeres kommentarer til det hele!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

0 kommentarer

 1. Wow et svin?!!!! Det var da helt utroligt!!!!
  Ej jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive , er i chok.
  Håber virkelig det bedste for dig Shelia Maria – VIRKELIG!

 2. Som det første vil jeg lige sige at jeg synes det er rigtig synd for Shiela-Maria og at han opfører sig som et barn. Det er på ingen måde i orden, og jeg er forfærdet over der findes voksne mennesker som ham.

  Jeg troede hans “reality” performance var (i hvertfald noget) iscenesat og at han derfor umuligt kunne være så tom i virkeligheden – men kan se på beskederne at jeg tager fejl.

  Tror aldrig nogen i det program finder den eneste ene – hvem i deres right mind gider være sammen med et menneske der fordufter ved det første tegn på svaghed og kun gider dem så længe de lever op til et eller andet idiotisk ideal.

  Anyway, jeg har virkelig svært ved at forstå hvorfor hun vælger at gå i seng med ham, når han har så lidt respekt for hende og siger han “ikke gider” bruge kondom og oven i købet praler af alle dem han har gjort gravide?

  Har desuden også svært ved at forstå hun ikke passer bedre på når hun i forvejen har været i gennem to aborter og et meget hårdt forløb. Det kan godt være hun tager p-piller men som voksen kvinde burde hun vide det hverken er 100 pct sikkert og at piller ikke beskytter mod sygdomme.

  Håber hun lærer af sin oplevelse og finder en ordentlig mand i fremtiden.

  :o)

 3. Sikke en sørgelig historie… På mænds vegne kan jeg sige det er de færreste mænd som er sådan. Der findes mænd som behandler kvinder pænt og opfører sig som gentlemen. I skal bare prøve andre typer end dem i falder for… igen… og igen…

 4. FUCK HVOR ER HAN EN TABER…….. Det vidste vi godt i forvejen, efter vi har set ham på TV3, men det her, come on. Hvordan kan han leve med sig selv og sin beskidte mund. Og så undskylder han i en artikel på se og hør. Må jeg brække mig!!!!! Fedt at hans beskeder blev offenliggjort 🙂
  Han fortjener al lort der kommer hans vej…

 5. Man skal være to til at lave en graviditet. Og at hun, bollede med ham efter en bytur i Jylland, da hun gik på hestekursus, gør da ikke at han er en lort. Hun elsker opmærksomhed. At give blowjobs og spille billig på TV, er ikke just et godt cv at have med i bagagen. Og Daniel er bare af samme skuffe. De er begge nogle nar røve.

 6. Føj et møgsvin!! Vidste godt at han var et svin, for min veninde fortalte at hun havde mødt ham til en fest inden han blev “kendt”.. De snakkede dårligt nok sammen, men han inviterede hende alligevel på date, efter han havde fundet hende på facebook et par dage efter. (Han skulle vel lige prøve alle chancer af, siden han ikk inviterede hende til festen, freak!!) Det sys hun var lidt mærkeligt, men Hey , Flot fyr tænkte hun! Dagen efter deres date, tog min veninde hjem til en anden veninde, som havde været til samme fest med hende og Daniel en uge før..(De havde ikk snakket sammen om Daniel og min venindes date) Veninden fortæller glædeligt, at hun var begyndt at snakke med en der hed Daniel over facebook, som havde været til samme fest, og at han var forbi aftenen før..! What the fuck. Efter en lille eftermiddagsdate med min veninde, havde han åbenbart taget direkte videre og prøvet at få noget.. (Det lykkedes heldigvis ikke for ham!!) Pigerne dumpede ham begge, og hans reaktion var rent til grin.. Han sys nærmest at han var sej, og prøvede jo bare “sine chancer af”, hvis i forstår sådan en lille en! Føj, tænk at der er nogle det gider at date ham, får nærmest kvalme over ham!!

 7. Wow.. Sikke et svin rent ud sagt, hvordan er det at behandle et andet menneske? Håber for hans egen skyld at han bliver voksen. (Hvilket nok ikke sker.. Efter hvad jeg har læst..).
  ~keep your head high and your middlefinger higher.

 8. Hold da op han er et kæmpe svin, tænk at han kan svine et andet menneske til på den måde. Han skulle skamme sig. Jeg kunne godt lide ham før men da jeg så læste det der, så er han bare en virkelig stor nar!!

 9. Tænkt at Daniel kan opføre sig sådan! Han er da forfærdelig.
  Jeg har selv fået taget en abort, og ved hvor forfærdeligt det er! Men havde jeg også fået af vide at det mindsker for at hun senere hen i sit liv har svært ved at få børn. Havde jeg også beholdt det, hvis man virkelig gerne vil beholde det.
  Tror vi er mange der er på din side Sheila, for det er jeg i hvert fald.

  1. Han er da for dum…
   Den fucking nar kan da slet ikk stave eller formulere en rigtig sætning… omg altså idiot

 10. Jeg vil bare gøre opmærksom på at jeg er på ingens side. Begge parter i denne historie lader til at have mangle en brik eller to og at Sheila-Marie kommer ud i en situation hvor hun knalder en fyr hun ved er en douche er ligeså meget hendes fejl som det er Daniels dårlige manerer.

 11. I er selv helt ud om det her. Sådan ogle klamme tøser som Jer. Lad dog være med at kneppe højre og venstre. I er selvforskyldte. Det er så lidt at påpege Daniel. Måske SKULLE i lade være med at gå i seng med enhver fyre i møder på Jeres vej.

 12. Det er fuldstændigt irrelevant hvem i er, og hvilket programmer i har været med i. Uanset hvilken kvinde der bliver sat igennem dette, så er det en skændsel.
  Sex er dejligt og sex er sundt. Hav sex med så mange du vil, så længe beskyttelsen er i orden. Sheila-Maria var på p-piller og havde i teorien gjort sit. Hun tænkte da ikke over at hun kunne blive gravid. Højest få en kønssygdom! Kondom er selvfølgelig altid et must! Men jeg ved at det kan smutte engang imellem. Jeg har selv været gravid og fået en abort, fordi kondomet ikke lige kom på.

  Når man er gravid, sætter hormonerne gang i en fest. Dette sker lige så snart æget bliver befrugtet. Jeg sad selv og græd til CSI og synes at verden var et forfærdeligt sted. Men at stakkels Sheila-Maria, der sidder og kan græde når som helst, over hvad som helst, får skiften slags beskeder i hovedet, det er mig helt ubegribeligt.

  Mænd skal ikke generelliseres, men jeg kender mænd der har gjort piger gravide, uden at sætte sig ind i hvor hårdt det er for pigen. Også selvom abort er ønsket for begge parter. Graviditet er smukt og forfærdeligt på samme tid.
  Kvalme, opkast, ingen appetit, for meget appetit. Det er slemt. Men tanken om, at der vokser noget inden i dig er den smukkeste nogensinde. Jeg kan ikke begribe at noget menneske kan være så ondskabsfuld og respektløs. At hun måtte igennem endnu en abort er simpelthen så modbydelig en tanke. Det værste jeg har været igennem, var at få en abort som 20 årig. Men den stakkels kvinde har været igennem tre! Og når den er ufrivillig, så gør det altså ikke situationen bedre, at den støtte man har brug for, fra den der kunne have været far til barnet, men ikke kan få den, fordi han simpelthen er et menneske uden respekt for andre og sig selv.
  Det blev en meget længere besked end forventet, men du godeste hvor skulle jeg ud med nogle ting.

 13. Synes det er klamt! At han ikke har nosser til at følge med, men bare starter med at svine Sheila-Maria til, og vender kinden og ryggen til! Btw… Han er slet ikke attraktiv! At han lige frem praler med, at han har gjort flere kvinder gradvide? WHAT! Hvad fanden sker der for phyko-Daniel! Håber han kommer til lægen, og får lavet et Reality-chek på, hvor “aktuel” han er”? Manden er med i et lige gyldigt tv-program, hvor Gustav trækker læsset!!!

 14. Den der tur har jeg selv været igennem.. Blev gravid for 2 år siden med en kammerat der på samme måde tilsvinede mig. Vi endte selv op i pressens søgelys, og måtte tage koncekcenserne derefter.. Jeg var gennem hele min graviditet overbevist om at det var det, og at min datter aldrig ville få et kendskab til sin far eller hans familie, og derfor forsøgte jeg bedst muligt at udfylde det tomrum der var, ved at finde reserve bedste forældre og en masse drenge venner som var klar til at springe til og lege onkel, hvis der var behov for det, så mig barn også fik noget mandeligt samværd (hvilket jeg mener er meget vigtigt hvad entet man har en dreng eller en pige)<
  Da dagen kom og jeg skulle føde, fik jeg en veninde til at ringe til faderen. At jeg nu lå med veer og at han kunne komme ind hvis han var interesseret. Han valgte dog at blive væk, men sagde at han ville kigge forbi efter fødslen var overstået.. Efter han så hende har han ikke kunnet give slip på hende siden. Han ser hende nu hver anden weekend og vi har et fantastisk godt samarbejde (hvilket virkelig krævede meget fra min side, da man er nødsaget til at ligge alle følelser til side)

  Håber at min lille historie kan give lidt lys i en mørk situation.

  Ved det ikke er nemt, men så længe man har mennesker omkring sig skal det nok gå.
  Jeg føler med dig Sheila-Maria, men HUSK at være det store menneske i det her. Sæt dig ind i Daniels situation og prøv at se det hele gennem hans øjen. Du vil højes sansynligt kunne se hvorfor han reagere som han gør. Du har bolden på din side, og han har intet at stille op.. Han er magtesløs, så det eneste han kan gøre er at råbe og skrige.

  (uh og lige en reminder.. når nu det er blevet offenliggjort med navn, så er der INGEN mulighed for at skrive ukendt far på fødselsattesten.. ikke uden at lave dokument falsk)

 15. jeg håber så meget at han må rådne op i helvedet….
  han er jo syg i hovedet.
  hvorfor i alverden skulle shelia-maria lyve om dette, jeg tror hvis hun kunne vælge ville hun nok ikke havde barn med ham.
  1 han er fucking grim
  2 han er så du at høre på
  3 han kæmpe hul i mellem fortænderne
  4 arrogant møgsvin der tror han er bedre end alle andre…
  shelia-maria er da så meget bedre end ham..
  håber han må rådne op med sig selv helt ensomt…

 16. føj for pokker, for en oplevelse! har fandme ondt af dig, at du skulle gå alt det igennem og så for sådan en idiot man..

 17. Hold da op! :O
  Hvorfor bliver han ved med skrive, når han kan se hun ikke gider og bruge mere tid på ham, altså hun svare ham jo ikke.. Underligt han ikke fatter det, desværre.
  Håber hun er kommet godt ovenpå, og på et tidspunkt finder en sød og dejlig fyr som behandler hende ordenligt (:

 18. Hold kæft en selv fed nar!
  Hvordan fanden er det han opfører sig, sådan en idiot!
  Han siger da kun undskyld nu for at redde sit ry – han sgu ha en røvfuld ovenpå de beskeder!

 19. sikke en umoden idiot! har virkelig ondt af sheila maria og håber aldrig hun møder sådan en forfærdelig dreng igen. føj daniel FØJ. bare fordi han er med i et reality program føler han sig herre magtfuld, men i virkeligheden er han bare et fjols som er for dum til københavn. håber at en masse læser hendes historie!….. peace…

 20. KUN EN MEGET DUM OG PISSE GRIM DRENG SOM DANIEL, KAN IKKE ENGANG KALDE HAM FOR EN MAND, HAN ER SIMPELHEN SÅ DUM, AT HAN TROR HAN KAN
  BEHANDLE EN KVINDE PÅ DENNE MÅDE, OG IKKE SJOVT FOR HAM AT HAN ER KENDT FRA FOR LÆKKER TIL KØBENHAVN, MÅSKE HAN SKAL KIGGE SIG OVER SKULDEREN
  EKSTRA GANG NÅR HAN FÆRDES I BYEN.
  OG TAG LIGE OG KIG DIG I SPEJLET EN EKSTRA GANG, DU ER DA NOGET AF DET GRIMMESTE DER FINDES, OG SÅ DE STORE MELLEMRUM I DINE TÆNDER , FØJ FOR DEN LEDE.
  OG DE ANDRE I SERIEN ER DA IKKE NOGET AT SNAKKE OM, DE ER BARE SÅ SELV GLADE ALLE SAMMEN, OG I BEHANDLER KVINDERNE SOM NOGET I BARE KAN TRÆDE PÅ, SKAM JER.
  MEN HÅBER TV 3 FÅR DANIEL SMIDT UD AF SERIEN, OG DE KAN TAGE DE ANDRE MED I KØBET. FOR INGEN DER SNART GIDER SE DEN SERIE MERE PÅ GRUND AF DANIEL

  1. Vil starte med at sige, at dette er det aller første jeg har set eller hørt om “denne sag”, og følger faktisk heller ikke med i jeres verden. Det er jeres liv, og respekt for det….
   Dertil vil jeg sige, at der er ingen tvivl om at Daniel er kørt helt af sporet. Uanset hvad, så behandler man ikke andre mennesker på denne måde, gravid eller ej. Man siger og gør mange dumme ting i den alder (begge køn), men det berettiger ikke til at køre hætz/had på andre. Har dog meget svært ved at tro Sheila ville lyve om en graviditet, især også efter hendes beskrivelse og påstående beviser…
   Der er bare én ting der dukker op i mine tanker igen og igen: Velvidende om hendes tidligere aborter, og div små risci ved præventioner, og til trods for ikke at være ædru. Hvorfor dog så i alverden gå med til sex- når knægten faktisk afviser at bruge kondom. Så en meget lille bitte selvforskyldt er hun…..
   Men som sagt, det skal hun ikke behandles på denne måde for….!!!

 21. Jeg vil sige at det er endnu et resultat på hvor faktisk egoistiske mange danske fyre kan være. 1. Hvis man vil undgå en unødvendig graviditet.. og man ved pigen er fuld.. så tag dog forhelved selv kondom på. 2 Hvis man ikke tror på kvinden så find dog forhelved ud af sandheden i stedet for kører din egen skyldfølelse videre på den anden, bare fordi du ikke selv er smart.. Fuck en nar btw. ! 3. Gå til se og hør er da det sidste man bør gøre hvis man ikke engang kender alle de ting der forgår fordi han ikke finder ud af hvad der faktisk sker.

  Jeg var gravid. Jeg sagde til fyren, tag med op og få aborten med mig og sagde han “fucking nej” til og så sagde jeg “Jamen, så jeg også herre over hvad der sker næst”..
  KVINDER – i kan sagtens klare tingene uden manden, men lad vær og spild tåre på en nar der benægte at være sæddoner til hans ejen lille fejl. Så gør heller hans fejl til et lille mirakel for jer HVIS det er sådan at i ønsker barnet.
  Jeg sys det dybt chokerende at Daniel går så langt og laver mere lort end gavn.. Jeg håber inderligt at han kommer til at se hvilken NAR han er og hvad han ikke fortjener… nemlig ingen form af respekt da han faktisk viste præcis alt det man bør gøre for at miste respekt fra ca. 99% af kvinderne.

  Sheila-maria skal tag og få styr på sig selv og kom oven på igen.. og så lær, at passe på sig selv. Man kan desværre ikke bare låne kroppen ud til alle, selvom vi måske har trængen.. Mere vilje styrke og tro på at man er god nok.. og så vent på ham den rigtige fyr der gør livet mere lyserødt.

  Håber alle piger snart lære det samme.
  Jeg ikke spor hellig mig selv.. har været der selv.. men..
  Jeg hviler i hvem jeg er idag.. og tror på at man kan gøre ting bedre for sig selv.

  God dag

 22. Er du gal en fimset fyr at han skal behandle hende på den måde .. Direkte ynkeligt .. Hvis man er gammel nok til at gøre en pige gravid er man gammel nok til at tage konsekvenserne for ens handlinger 🙂

 23. Det kan godt være at jeg måske er den eneste mand der skriver kommentar her.. men jeg kan fandme godt følge Sheila-Marie! Han er et kæmpe arrogant røvhul og han burde brænde op i helvede for det han gjorde og havde ham Daniel været en af mine venner, så havde jeg slet ikke været så flink overfor ham.. jeg ville simpelthen svine ham til, indtil han ikke kunne døje det mere, for det fortjener han fandme!!

 24. Oh my god .. I’m speechless!!! :-O
  Tænk at man kan få sig selv til at behandle et andet menneske på denne usle måde. Det er jo umenneskeligt! Håber inderligt at hans familie og omgangskreds har taget en alvorlig snak med ham, og ikke mindst, har fået øjnene op for, hvordan han også kan være. Et ufølsomt og usympatisk individ!

  Håber at Sheila har det godt og ved, hvor mange, der står bag hende! Kæmpe respekt for at stå frem!

  Også stor respekt til dig, Irina, fordi du bare altid er så ærlig og vælger at stå frem og støtte en svær sag!

  RESPEKT!!!!

 25. Han skulle prøve at se sig selv i et spejl, for et dummere svin skal man lede længe efter, og han er bare noget af det grimmeste , og det
  GÆLDER OGSÅ DE ANDRE MEDVIRKENDE I FOR LÆKKER TIL KBH. OG DANIEL DU ER JO ET KÆMPE STORT FJOLS, AT DU BEHANDLER
  KVINDER PÅ DENNE MÅDE, DIN FORÆLDRE PÅ VÆRE MEGET FLOVE OVER AT DE HAR OPDRAGET DIG TIL AT BLIVE SÅDAN ET SVIN.
  Og håber tv 3 smider dig ud af programmet, eller fulstændigt stopper programmet,

 26. HOLD KÆFT ET MØGSVIN! Omfg, tænk han har kunne behandle sådan – er helt målløs.. Men desværre sker der ret tit. Men nøj, hvor synes jeg det er respektløst, fuldstændig. Oh at HAN er lækker, er vidst bare noget han tror. Det så synd for Shila Maria.

 27. Føj for helvede et svin. Respektløst! Tænk der virkelig findes mennesker som ham. Håber han må bøde for dette en skønne dag.
  Gud hvor er det synd for hende. Ingen fortjener sådan en behandling som hun har fået. Håber hun har det nogenlunde. Det må have været svært. Og hvor må det være rart på en eller anden måde ikke selv at skulle tage stilling il wn abort- sådan som hendes situation er ang. graviditet… Tanker til Sheila Maria.

  Og hvor er du bare et skønt menneske Irina, at bakke hende sådan op. Respekt ♥

 28. Det er jo helt forrykt! Nu har jeg set lidt af For lækker til Kbh eller hvad fanden det hedder.. Og jeg kunne faktisk rigtig godt lide ham og troede at han netop ikke var lige så selvfed som de andre.. Det syn på ham er ændret fuldstændig nu!! Nu er det svært som “tilskuer” at vide om Sheila-Maria taler sandt (har ikke set graviditets testen) MEN vil da stærkt gå ud fra at enhver kvinde med respekt for sig selv, ikke lyver om at være gravid. Jeg sidder virkelig og tænker alt igennem, som kunne være et bevis fra hans side.. Jeg vil virkelig gerne se det! Han har helt sikkert ingenting, for hvorfor vil han så ikke vise det? Det er lige så lavt af ham at lyve om et såkaldt bevis, som HVIS hun løj om at være gravid.. Han har jo ikke set hendes bevis! Jeg er helt målløs over hans barnlighed, om hun så løj eller ej. Hans måde at reagere og hans sprog er jo ‘so middle school’! Jeg er i chok.. Hvor gammel var det lige han var?

 29. Hvem Daniel snakker vi om her ?:o .. Men udenset hvem Daniel det er er han et fucking svin og burde skydes lige mellem øjnene… Sheila-Maria jeg er helt klart på din side, kæmp for det !<3

 30. Årh, stakkels kvinde 🙁 tænk at skulle igennem sådan et rod. Den eneste rationelle forklaring til Daniels reaktion, er at han har været i chok, men HOLD DA OP hvor han har en ting eller to, han ikke har fået lært omkring hvordan man behandler kvinder – FY.

  Jeg er glad for at du valgte at vise historien – tænk hvis jeg havde hørt den fra hans side først (eller af anden grund fået en fordrejet version fortalt). Nu kan jeg fortælle den RIGTIGE version videre, så Sheila forhåbentlig ikke bliver udsat for mere chikane, end hvad allerede er sket.

  God aften.

 31. Hold kæft hvor er han klam. Det var han også før det her, også at han praler med, at være kendt? Oh god, jeg håber fandme, at hans tv-karriere på alle måder er slut nu!! Jeg er i hvert fald færdig med at se TV3, hvis de hyrer ham til noget igen 🙁 øv hvor er han træls altså.

 32. Manden er jo syg i hovedet. Håber virkelig, at det er ham der bliver til grin nu. Lad os se hvordan han klare sig i de ”kendtes” verden nu hvor disse beskeder bliver offentlige. Som han jo selv siger: Jeg er kendt nu. når ja det flot. så kan du jo tillade dig alt idiot.

 33. Jesus…
  Fy for fanden, hvor burde han virkelig skamme sig! Er så rasende, kan slet ikke holde sådan noget ud!!! Gid at han en dag ville vokse op, få sig en ordentlig lærestreg så han kan se hvilket uhyre han er! FØJ!

  Søde, søde Sheila..
  Jeg håber virkelig for dig at du kommer videre! Du skal i hvert fald vide, at jeg er 110% sikker på, at hele verdens piger, er på din side! Ingen, og virkelig, INGEN piger/kvinder fortjener at stå i den situation som du har været i!

 34. Ved ikke, hvad jeg skal sige… Han burde sparkes så hårdt mellem benene, at han aldrig nogensinde kom til at røre en pige igen. Fy for helvede

 35. Troede aldrig at han var såden en type, ku godt li ham i ”for lækker til københavn’ han virker så sød der, men han er en falsk, grimt helvede og idiot. Kæft en grim mongol!!

 36. Er virkelig målløs. Han render virkelig rundt og tror at han er superstjerne!
  “Tænk at du tør gøre sådan mod en der er så aktuel lige nu” – kan kun grine!
  Fuck ham den drengerøv. Nå ja og han skal være folkeskolelære, drengen er jo selv et barn for helved!
  Jeg får lyst til at fyre ham en i fjæset og tøre hans fjoget smil af.

 37. sæt dog noget ind der beviser at du var gravid.det ville jo stille ham i et dårliger lys hvis vi alle så hvem der løj.

 38. hvorfor lægger du ikke noget ind her så vi ved du var gravid. så alle kan se at han lyver det vil jo gøre det meget værre for ham hvis du beviser det.

 39. Synes det rigtig fint Irina, at du lægger dette op (når Sheila Maria jo har sagt o.k for det) for hun er sikkert ikke den eneste der har oplevet det og historier som denne er bare ikke okay. Jeg er sådan set ret ligeglad med hvad hans side af historien er, for at opføre sig sådan over for et andet menneske er ganske uacceptabelt og klamt! Jeg synes det forfærdeligt, at hun skal “skaffe” beviser for at modbevise hans ondskabsfulde handlinger og kan godt forstå hun gør det, for ret skal være ret. Nogle folk mener måske at det behøver hun ikke da hun selv kender sandheden men helt ærligt hvem har lyst til at lade tvivlen komme ham til gode???? Er ked af at høre, at Sheila Maria har måtte dette igennem og håber hun har haft en masse til at støtte sig! Og så har vi andre jo så bare hørt sandheden om en egocentreret lille vatpik som burde have opført sig som en mand! Alt held og lykke til Sheila Maria og fedt du, Irina bakker hende sådan op og lader folk se hendes side af historien:)

 40. Jeg er rystet! Jeg lå og læste de sms’er han havde sendt til sheila-Maria, og fik det fysisk dårligt. Jeg tror aldrig, jeg har læst så modbydelige beskeder før. Det virker som om, han ikke anser Sheila-Maria for mere end den jord han går på. Jeg er målløs!

  Her er der jo tale om en mand, der hader kvinder!

  Og ja, dobbeltmoralen er til at få øje på i Danmark, når han får highfives over at gøre en masse piger gravide og ikke beskytte sig, men pigerne bliver “slutshamet”. Ligestilling? not so much! Føj!

  Jeg sender masser gode tanker til Sheila-Maria! Det kræver mod og styrke, at stå frem som hun gør ni!

 41. Aner godt nok ikke hvem han er, selvom jeg plejer at være rimelig up to date med reality… Men reality stjerne eller ej, han burde sendes direkte på den lukkede.

 42. Jeg synes det er lidt synd for Voldemort at sammenligne ham med det her fjols, selvom Voldemort er lidt af et svin i sin opførsel, kan man vel sige at han er lidt misforstået (Nogle vil nok modsige mig i dette) men hvis man tlnker over det så gjorde han jo bare hvad han troede var det rigtige, et er så at det var en meget forkert måde at gøre det på. nåh men tilbage til svinet i denne situation, nu har jeg godt nok hverken set Paradise Hotel eller nogle af de der “for lækker” programmer, og jeg vil gerne indrømme at før jeg begyndte at snakke med Sheila, havde jeg mine fordomme med at alle de der reality stjerner ikke var alt for kloge, nu tænker jeg Amalie og Peter bl.a. men så begyndte jeg at snakke med Sheila og fandt ud af at de var snotdumme alle sammen, jeg tror nu stadig mange af dem er. Men jeg er helt bestemt på Sheilas side i det her, og hvis jeg mødte ham ville han få sådan en verbal røvfuld (Det er jeg meget bedre til, end jeg er til de mere voldige røvfulde, da jeg er meget lille) at han forhåbentlig (hvis han har bare en lille smule hjerne, hvilket det ikke virker som) begynder at tænke sig om!

 43. MEGA fedt blog indlæg!!! Jeg forstår slet ikk den klamme nar kan score overhovedet!! Og hvorfor er han med i FLTL!!! Føj siger jeg bare!!! Håber han bliver tørkneppet i røven af et stor mørk mand!!! 🙂

 44. Hold kæft hvor groft. Tak fordi du er på hendes side Irina <3 Jeg er også på hendes side nu. Hvis du kender Sheila- Maria så sig han er klam og der er 1000000 af mennesker der er med hende! Stakkels Sheila ;-(

 45. “(…) jeg vælger at give ham plads og tid til at “sluge” den, det skulle jeg jo også selv,”

  … Den lader vi lige stå

 46. Hold da op en omgang at have været igennem!
  Manden er tilsyneladende ikke moden nok til hverken at have sex eller til at tage ansvar for hans handlinger. Og at bruge agumenter som “jeg er kendt nu” og “du må ikke se mine beviser”, viser jo også bare, at han er helt skudt oven i hovedet.
  Jeg håber personligt, at du kommer dig over det og selvom det er en hård og svær situation, har har sat dig i, er han ingen at dine tårer eller tanker værd..
  Fantastisk idé at dele historien på en så læst blog, da det ÅBENBART er beviser der skal til, før folk nu om dage fatter hvad der virkelig sker rundt omkring.

  En sidste ting til Daniel, som jeg håber læser med: Lær af den dårlige og uansvarlige beslutning, du har taget denne gang. En eller anden dag bliver du voksen nok til at se, at den måde, du har handlet på, er meget forkert og fuldstændig uacceptabelt, og så håber jeg (og sikkert mange andre), at du får en rigtig dårlig smag i munden og får nosserne til at undskylde.

 47. Det er kun godt du fik set hans sande jeg og håber du er okay ovenpå alt det. Trist du mistede den lille 🙁

 48. Den dreng er jo ikke rask? Undskyld mig, men håber han bliver tæsket til fornuft og en undskyldning… Og øv hvor er det synd for shila-Maria

 49. Det er jo bare en typisk ung fyr der ikke har kapaciteten til at gennemføre en voksen samtale på et nogenlunde normalt plan. Han er fuldstændig tabt og tror at trusler mm kan booste hans potens som vist i forvejen ligger på et lavt plan. Jeg er i det her tilfælde meget flov over at kunne skrive mand på mit visitkort da jeg finder det usmageligt det han gør, men ja sket er sket og så længe du bare bevarer fokus på det du skal og dit eget liv, så kan han komme med alt det han vil, for det vinder ikke medlidenhed eller sympati fra mig eller så mange andre mand i det danske samfund. Han er det jeg altid har betragtet som en medie luder der ikke ved hvordan han skal håndtere sig.

 50. Hold da op et ynkeligt menneske han er. Jeg kan simpelthen ikke forstå den måde at opfører sig på, hvad sker der I hans klamme hoved. Undskyld, men jeg kan finde laaaangt pænere, lækre, sødere fyrer end det skravl. Han en skændsel for det mandlige køn i mine øjne. Sådan behandler man bare ikke en kvinde. Det er så lavt og fuldstændigt barnligt. Det der er mest barnligt er at han truer med, at ligge de såkaldte “beviser” til Se og Hør, så kan man se, hvor langt nede han er og skrabe bunden. Det er jo totalt dumt af ham at begynde på det her. Jeg synes virkeligt det er klamt, barnligt, dumt og idiotisk.

  Altså har han ikke nogle hjerne eller ordentligt tankegang. Er der ikke nogle der har lært ham manere eller er han bare født idiot. Jeg synes virkeligt det er klamt og grimt af ham. Hans personligehed passer til hans udseende grim og klam. Ja nu begynder jeg også at kritiserer ham, men helt ærligt hvor gammel er du mand. 6 år? 8 år?

  Altså forfanden hvor har lagt hjernen henne.

  VOKS DOG OP!!
  opfør dig som en ordentlig mand og snak om det på en pæn og ordentligt måde, det der er simpelthen for lang ude, du er helt ude, hvor du ikke kan bunde.
  VOKS DOG OP!!

  Sheila-Maria jeg støtter og bakker dig op 110%
  Det der skal ingen udsættes for om man så er mand eller kvinde. Ingen skal udsættes for så grov mobning.

  Klamme Daniel.
  Få dig en hjerne, brug den ordentligt! voks op og prøv lige at tænke dig en ekstra gang om inden du begynder på det pis du har gjort!
  Det er fandme ikke i orden.
  Tænk dig dog om menneske!

 51. Fuck en nar! Men han er jo tydeligvis ikke specielt klog, han både skriver og opfører sig meget umodent!
  Bare det at han tror han er mega stjerne pga. FLTK som størstedelen alligevel ser pga. Gustav!

 52. Den mand skal lukke ædespalten, og fuck jo om du må dømme en så medieliderlig undskyldning for en mand! At udnytte en så privat og øm sag til fordel for lidt publicity er så usmageligt og gennem ud ynkeligt! Jeg håber kun ondt for ham i fremtiden, og han taler som en fyr der knapt nok er kommet igennem folkeskolen .. Og “håber du ikke møder mig i byen, for så gør jeg så meget grin med dig og ydmyger dig” whatever ! Du har allerede gjort hende til grin, at have været i seng med en så grim person både udvendig og indvendig er ydmygende nok, jeg er fucking pissed!!! Stakkels Sheila! Hun fortjener meget bedre, det gør ALLE

 53. Hold da op en idiot – og mange flere grimme ord!
  Jeg havde egentlig fået et godt indtryk af ham fra FLTK, men det har da vendt 180 grader nu. Jeg synes virkelig at det er rigtig godt og ikke mindst modigt at det her poses. Det nytter ikke at tale grimt til andre, men derfor skal man stadig kæmpe – og det synes jeg virkelig fremstår i dette indlæg.
  Jeg sender et mentalt kram, og håber at godt for Shila Maria fremover 🙂

 54. Trist men ja de små piger falder alt for let for de semi kendte. Amalie S. er fx et super godt eksempel, hun knaldede med en masse fyre fra Paradise H. inden hun selv blev “kendte”. Føj siger jeg bare, men godt det bliver bragt op banen nu at de udnytter piger!
  Håber du kommer dig, Sheila.

 55. Daniel, for lækker til love?? Han er da tæt på at være den mest utiltrækkende reality deltager der har været. Iøvrigt skulle han måske kravle ned fra den pidestal han har sat sig selv på, for seriøst, der er jo ingen reality deltagere i DK der kan tillade sig at føre sig frem som om de kan noget specielt! Glæder mig til han opdager hvor kort tid han er “aktuel”… Ha’ et fjols!! Tina Maria, håber du fremover bruger kondom. Alt held og lykke til dig, håber det vil gå dig lidt nemmere i fremtiden.

 56. Hvad fanden sker der for den lille dreng på 5 år har han tabt sutten, og at han tror at han er vigtigere end alle andre fordi han er aktuel i et program hvor man sviner andre mennesker til, så har han meget at lære om livet.
  Så seriøst hold dig fra kvinder hvis du ikke kan behandle dem pænt.

 57. Kæmpe respekt for dig, der blogger omkring dette!
  Det er tydeligvis en mand der er i panik, og når han ikke vil bruge kondom og ikke høre om hun er på p-piller, ja så er han jo selvforskyldt i det. Den opførsel at have er direkte barnligt og ondskabsfuldt, og tænk at skrive; hvis du ikke svare inden 10 minutter, så giver jeg historien til se&hør. Som om hun desperat sidder og venter på hans kommentarer, det chokere mig at en mand på den alder, kan være så langt ude!

 58. Har aldrig brudt mig om ham og kommer heller aldrig til det jeg håber folk tager afstand fra ham for han er da syg

 59. Han er jo syg i hovedet? Hvad har han gang i? Hold fast hvor gang blive sur over at han kan finde på at opfører sig sådan over for hende. Nøj, hvor er det vildt. Jeg håber han en dag finder ud af hvor sygt det der er. Holder med Sheila-Maria!

 60. Hold nu op en idiot! Meget synes jeg, vi har hørt fra realitystjernerne, men dette er nok det groveste. Tænk sig, at man kan tro at en kvinde ville lyve om den slags ting. Han opfører sig som en baby, og det er måske derfor, han ikke kan tage ansvar for sine handlinger. Han burde hvertfald få sine skolepenge tilbage for sin dansk retskrivnings undervisning og måske tænke over tingene to gange inden, han ansvarsløst kaster sig ud i et projekt, han ikke kan bunde i. Støtter 100% Sheila!

 61. Hahahahah! Får han sjove byture fremover?? Nej, er sikker på ingen kvinde nogen sinde vil kigge på hans klamme fjæs. Hvor er det dog ydmygende for ham. Øv hvor burde han skamme sig. Kan kun grine af hvor tilgrin han er blevet efter det her. Kendt??? Tja, kendt for at være den mest barnlige dreng på jorden.ja, for Mand er han da godt nok ikke hahahaha :DD hvor er det dog synd for ham. Eller, det er det jo egentligt ikke. Har så mange ting at sige, man tager den med ham hvis jeg en dag møder ham i byen haha . Føj føj føj

  1. Når du møder ham, kan du så ikke tage et billed, med hans nye klamme erobring ( ingen navn ) Winnie

 62. Hold nu fast..
  “Jeg gør dit liv til et helved” & “Jeg er kendt nu” .. Han gør sig ikke engang umage med ikke at gøre sig selv til grin – og han ber hende om ikke at kontakte ham, men alligevel bliver han ved med at skrive.. Så hvem er i virkeligheden taberen her 😉

  Jeg synes det er en dybt uacceptabel og respektløs opførsel han har.
  Det er da lige så meget ham der er med i at hun blev gravid i første omgang da hun underligt nok ikke kan gøre sig selv gravid. Hold op en fest original manner..

  Føler med sheila Maria, synes ikke nogen pige skal opleve det som hun har været i gennem..

 63. Man kan sige hun selv er skyld i det. Hvad fuck laver hun med en fremmed dreng? Stakkels de piger der ikke kender sin værdi og ære. At gå i seng med en ukendt mand og give sin egen krop. WTF? Også ender man med at blive gravid. Er det ikke synd for det barn hvis det nu var at hun fik det. Hvad skulle hun svare hvis barnet spurgte ” hvem er min far” når men mit barn, nu skal du høre, jeg drak mig fuld og havde sex med en idiotisk ukendt dreng. Og wupti! Så kom du til verden. Den mor havde jeg nok flovet mig over..
  Piger, så kan i se hvor vigtigt det er at man ikke bare giver sig selv på 2 min 🙂 . Så håber jeg hun har lært noget af det.

 64. Hold nu kæft!!! Fuck han er da bare et svin!!!!!!!!! Ej jeg kan slet ikke sætte ord på det!!!! Jeg er på din side sheila-Maria !!!!! Love to you her fra 🙂

 65. Jeg sidder her og har lige læst denne blog post. Jeg er måløs, dog er der så meget jeg gerne vil sige. Først, åh nej nej, stakkels smukke sheila ! Stakkel fordi hun hoppede i seng med det ækle møgbæst, hun kan få meget bedre. Og stakkels for dernæst at blive mobbet så hårdt af en “voksen” “mand” han er jo tydeligvis ikke moden. Men når det er sagt. Denne her post sætter “man skal høre historien fra to sider” i perspektiv. Der er ikke noget der kan redde den stakkels, mentalt tilbagestående individs forskruede syn på kvinder. Han kan ikke håndtere voksne problemer, det gør mig ondt at det er typer som han unge mennesker vil se op til. det er jo ikke smart og cool at have knaldet over 100 piger. Tænkes sig hvor ækel hans sygdomsbengte penis er. Jeg tror madresserne på ‘mændenes hjem’ er renere end hans lem.

  Føj!! Op med humøret sheila! Du er en dejlig kvinde.

  Too many fucking idiots !!!!
  Haleluja for ytringsfrihed !

 66. “drenge” som ham burde være indlagt eller tjekkes for et eller andet mentalt. han er klart psykisk syg når han opfør jeg på den måde. enten har han ikke fået nok opmærksomhed fra hans forældrer, eller har slet ikke haft nogle venner der han var barn. han er en klam modbydelig svin. jeg har ingen anelse hvordan drenge som ham kan leve med dem selv? eller har nogle venner eller hvordan fuck de kan få andre til at tro på deres løgne? sikkert fordi de er på det samme niveua som ham. jeg dømmer fordi det forkert at nogle grupper er sådan! og det er de klammeste der er på denne jord!

 67. Jeg har en søster der gennemgår, eller gennemgik en omgang af noget lignende (der er heldigvis kommet ro over det), og der er virkelig ingen undskyldning for at opføre sig som den snothvalp gør. Det er muligvis en kliché at sige men, hvis du er gammel nok til at bolle uden gummi, er du også gammel nok til ansvaret der følger med. Jeg håber sgu hende Sheila-Maria klarer sig igennem alt det her og finder sig en fyr der er voksen nok til, at være far til det barnhun fforhåbentlig får en dag. Held og lykke.

 68. Hvem fanden tror manden han er! “Jeg er kendt nu” ja kendt for at være til grin, at være med i det mest latterlige program som btw burde hedde for grim til Kbh gør sgu ikke en verdens kendt så rolig nu lille mand.. Og så viser det da bare hvor meget manden har at rykke rundt med når han skriver sådan på SMS, for så står beviserne i hvert fald ikke sort på Hvidt.. Uha Daniel du er en meget lille mand!!

 69. Er så latterlig at han sviner hende til, for hun var jo god nok at gå i seng med, men når idioten skal tage lidt ansvar stikker han halen mellem benene og opføre sig som en på 14 år.. Hvis han ikke vil være far så brug gummi eller bliv kastereret og gør verden en tjeneste for flere af hans slags er da ikke til gavn for nogen

 70. Daniel? Er jeg den eneste, der sidder og virkelig forsøger at sætte ansigt på Daniel -uden held?
  Så ‘aktuel’ kan manden da vidst heller ikke være. Sikke en opførsel. Skifter min energi over til Sheila-Maria. Hvor er det stærkt af dig! Du har håndteret det her forløb så vanvittig flot. Du må have haft de ‘nosser’, som han tilsyneladende mangler 😉

  Håber at du inderst inde er ok, for sikke en omgang. Sender en masse opløftende tanker og god energi i din retning, Sheila-Maria! Dig vil jeg se op til. Så flot håndteret! You go girl! Nu kan du heldigvis lægge alt bag dig – og giv ham nul opmærksomhed, hverken i omtale eller tanker.
  Så det bare ud og nyde livet – det er helt åbent for dig.

  (Kommenterer normalt ikke på noget, og læser sjældent blogs.. men det her kunne jeg ikke lige lade gå stille hen)

  Hav det godt!

  Line

 71. Jeg er dyb chokeret over sådan en opførelse. Kay er der ikke ham fra lækker til love. For hvis det er skal jeg da vist lige have en snak med ham for det kan da vist ikke være rigtig at Daniel skal have lov at opføre sig sådan. Ja jeg er ellers ikke en der sviner, men har er alt det som han skrev selv. Håber at du kommer vidre uden for mange men…… Føler med dig kh nette

 72. Der må da virkelig være gået noget galt i den “drengs” opdragelse et eller andet sted!. Jeg er dybt chokeret. Selv om jeg udemærket ved at mange fyre reagere på den måde og kan blive nogle svin når en pige de har været sammen med pludselig er gravid!.

  Jeg har nu altid haft den holdning, og den har været en del af opdragelse fra mine forældre, at hvis man er voksen nok til at stikke den ind, så er man også voksen nok til at tage hvad der måtte komme ud!.

  Al held og lykke frem over!

 73. Ååååh nej altså… Du får lige et kram fra mig.. Jeg er selv gravid (9 uger), og det mareridt du har været igennem, er slet slet ikke fair. Jeg ved ikke helt hvem du er, men kendt eller ej, så er det bare ikke i orden at du skal gå det igennem.. At miste er hårdt nok, men at blive beskyldt for løgne er værre..

  Håber det her får lukket munden på folk, så du kan komme dig over tabet… <3

 74. Jeg er ikke overrasket. Det er ikke nødvendigvis fyre fra TV der er nogle klodser. Det er bare realitet. Og de beklager sig over ALT. Vi er ikke feminine nok, de arbejder så hårdt. Hvad får vi igen? Mistillid.. Oftest også glæde, men chancerne er 50/50. Min tanker går til Sheila Maria, og jeg håber inderligt at hun finder en fantastisk fyr, der er villig til at passe på hende og give hende den omsorg hun fortjener. Ihh altså.

 75. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte fra. Historien er rimelige sørgelige, og ender ekstrem dårlige fra Sheila Maria’s side.

  Jeg synes at Daniel burde tage sig sammen og indse at 50% af hele det her rod, er hans skyld, hvis han ikke vil gør en kvinde gravid, så tag kondom på, længer er den sag ikke.

  Når han så gør Sheila Maria gravid, så ender han med at reagere dårlige. Hvilke han faktisk ikke har rart til. Jeg kan da godt forstå at det er en hård sms at få, men det er bedre at Sheila Maria fik fortalt ham det, når hun faktisk bare kunne have lade være. Den måde han reagere er ekstrem dårlige, fordi han har jo frivillige valgt at gå i seng med en tøs uden kondom, så hvorfor spiller han offer? Det er ikke som om Sheila Maria tvinger han til noget under nogle som helst omstådighed, hun giver ham enda frihed, og siger at han ikke behøver at være en del af det, det er ikke særlige mange kvinder der ville gør det. Det burde tages hatte af for.

  Bagefter bliver han ved med at nægte det og truer enda Sheila Maria med at få sandheden frem, men han gøre ikke noget ved det. Han tager ikke imod det lægerklæring som Sheila Maria giver mulighed for. Nej, han spiller stadig offer, som om Sheila Maria har tvunget ham i seng.

  Der skal to mennesker til at have sex, og begge er ansvarlige for konsekvenserne. Her ser vi alle et perfekt eksempel på hvad der sker, når fyren er for umoden og utrolige nok har medier bag sig.

  Jeg synes det er en forfærdelige historie, fordi i virkeligheden ender den jo ikke her, nu skal Sheila Maria kæmpe med et rygte som hun endelige ikke fortjener, og Daniel kommer ud som helt?

  Jeg håber virkelige at Sheila Maria får mulighed for at få et barn en skønne dag, når hun er klar og med en som behandler hende meget bedre.

  Desuden synes jeg at det er rigtige sejt og fantastik at lave sådan et indlæg i din blog, om noget som er personlige og står dig nær. Det viser bare hvilke god veninde du er for Sheila Maria, at du giver hende et sted, hvor man kan få hendes version af sandheden frem. Så har hun også nogle på sin side i medier verden. Jeg synes det er fantastik at du bruger dit blog på nogle alvorlig emner. Du har forresten også en dejlige tøjstil. 🙂

  Hej herfra.
  http://www.smallmess.blogspot.com

 76. Hahaha. Det er ikke ofte jeg får lyst til at klappe én en, men den klaphat, skulle have et klap på hatten.

  Selvfølgelig er man altid to om det, men hans måde at tackle det på(om man så er gravid eller ej) er da fuldstændig sanseløst dumt, dummere end hans sms’er, som tog mig en aller fucking helveds tid at læse.

  Jeg har sgu aldrig rigtig været til reality, i er nogle være klaphatte.

 77. Selv jeg som mand er , virkelig forarget over, at som en klovn , hvis tænder er kastet ind fra alle vinde!!
  Kan være så klam i ansigtet og løbe fra hans medansvar !!! Som der osse er blevet sagt, så er man 2 til en tango !!! Min støtte er 110% hos sheila 🙂

 78. Jeg er fuldstændig målløs! Tænk man kan være så fucking egoistisk. Daniel jeg håber sku aldrig du skal ha børn med den måde at takle problemerne på. Han er da det største fjols!!!!
  Føj føj føj
  Held og lykke med det hele Sheila Maria, du har min opbakning!

 79. Wauw, jeg er helt målløs. Hvilken idiot. Uden at skulle generalisere synes jeg virkelig, at alle, specielt fyrene, i for lækker til love/KBH er nogle idioter, arrogante svin. Verden drejer sig ikke om KUN om dem.

  Jeg er imponeret og stolt over, at du vælger at lave et indlæg som dette om Sheila-Maria. Jeg kendte intet til historien før dette, men jeg er dybt rørt. INGEN fortjener denne behandling, og jeg håber inderligt, at Sheila-Maria får det godt igen, og at andre folk kan se, hvilket svin han har været – og stadig er. Jeg har intet tilovers for fyre som ham.

  P.s. Jeg EEEEEELSKER, at han ikke kan stave og laver vildt mange grammatiske fejl + tegnsætning – viser bare “sej” han er.

 80. Wow. Ingen menneskelige mennesker kan være så provokerende? De smileyer der, tag dig sammen man.. Har stort set ikke mere end at sige, at han er så kvalmende! Man skulle tro, han var en umoden teenager, der ikke engang har lært at stave. Føj. Føler virkelig med Sheila, håber at hun får den bedste fremtid, andet har hun ikke fortjent.

 81. Sikke et svin, håber virkelig den her historie bliver spredt så han kan komme ned fra sin kæp hest -.-‘ Har virkelig ondt af de fremtidige piger som er dumme nok til at være sammen med ham

 82. Jeg er målløs! Og rasende på sheila Marias vegne.
  Og Ros herfra at bryde normen og lægge det her ud på din blog. Det er den eneste måde folk opdager hvordan han har opført sig. Hvor gammel er han?! Shit mand!
  Hvad ligner det at skrive sådanne beskeder til en pige der ikke gør andet end at informere ham om situationen.
  Og det kan han tillade sig fordi han er aktuel og kendt nu?! Hold nu kæft. Hvad er det for en verden han lever i?!
  Er målløs. Men er uden tvivl på “pigernes” side her.
  Møs fra mig.

 83. Hej Piger! Efter at have læst indlægget er jeg 100% enig i at han er en idiot der burde fjærnes! Men jeg synes din indledning lægger op til at det her er en kamp mellem mænd og kvinder, hvilket det åbenlyst ikke er!
  manden er en idiot men burde ikke symbolisere den generelle ageren hos mænd. Han er one of a kind helt sikkert. Men for guds skyld, vær på Sheila-Maria’s side fordi hun er offeret, fordi hun bliver chikaneret og IKKE fordi hun er kvinde! Det er meget vigtigt! 🙂

  1. Helt sikkert, jeg er ikke på hendes side fordi jeg er kvinde, men fordi denne her sag er så forkert og ham Daniel er nok det største svin jeg har hørt om.

  2. Jeg er også kvinde, men det er heller ikke derfor jeg “holder” med Sheila-maria. Næ, min samvittighed siger mig, at denne klamme dreng fra FLTK var heldig med, at hans mor ikke valgte en abort, da han blev undfanget! Hold da op hvor skulle han skamme sig! Og at sådan en kan være med i en serie, som skal forstille at man er lækker, er mig en kæmpe gåde! Jeg ville ikke røre ham med en ildtang eller værne ham et blik, gik han forbi mig, for FLTK er han denondelynme ikke! Han er jo tude grim, og højden må have taget hele hans IQ ved fødslen, da den er på 0. Føj for en klammert og grov grim fyr! Så lille mand: Træk gardinerne for, og sluk lyset, lås døren og bliv i sengen resten af dit YNK YNK YNK YNK liv, og du vil gøre , om ikke alle, så 99,9 af befolkningen lykkelige! For gud hvor er du dog et grimt menneske, både indefra og uden på! FØJ, og stor opkast herfra.

 84. hold kæft en NAR!!

  han er da bare på ingen måde en mand, en rigtig mand tager ansvar for sine handlinger istedet for at gemme sig og komme med lamme beskyldninger, havde det været mig havde jeg smasket ham et par på hoved. shiela-maria skal vide at hun har masser af opbakning, der er ingen tvivl der.

 85. Sikke da en idiot! når man melder sig til et program der hedder for lækker til KBH, siger det også lidt om manden. Han er da SÅ grim, hvorimod hun er SÅ smuk. Keep going girl, stort af dig, stå frem med det offentligt (til Sheila) 🙂

 86. Han er for lille til at ha sex, når han efterfølgende opføre sig så idiotisk ..
  Mit råd ville være, kære Daniel.
  Vent et par år, du for ung og dum ligenu. Flov dig!!

 87. SVIN! Fy for satan!!!!!!!
  Håber ALLE ser det her, så ham Daniel kan forstå og indse hvilket svin han er/var!
  Hvilket link er det du vil henvise til?? Det kan vel ikke være amalie der skal rejse til LA? 😀

 88. Umoden og modbydelig opførsel..!!

  Og forstår ikke man kan være så ligeglad og fralægge sig alt ansvar..

  Sidder selv i næsten ligende situation .. Men held og lykke fremover Sheila Marie

 89. Åh Gud.
  Fyren er jo syg!
  Han opføre sig værre end en fyr i syvende som lige er kommet i puberteten.
  Har godt nok aldrig set noget lignende!
  Er virkelig chokeret over hvordan han kan skabe sig på den måde! Og så overfor en pige der muligvis går sin sværeste tid i møde!!
  Hvor er det SYGT!
  Haha, ville næsten ønske jeg mødte ham i byen, så jeg kunne fortælle hvor klamt svin han er.
  – bare fordi han er på tv er det ikke ensbetydende at han er hellig og skøn!
  Ad ad ad! – jeg VÆMMES!

 90. Hold kæft, jeg brækker mig over hans ego.. “Jeg er kendt nu, såååå.” HOLD DIN FUCKING KÆFT, DIN NARHAT.

 91. Han har været i god tro om at knalde hende mens hun var på piller. At hun så bliver gravid er da ikke hans skyld. Hvis ikke han vil være far til den unge, skal hun enten fjerne det eller fjerne ham fra faderskabstesten. Dette er det værste man kan udsætte en fyr for.

  1. Hun tilbød jo faktisk også at holde ham helt udenfor faderskab:

   “Jeg bryder sammen og fortæller ham om mine fremtidige chancer for at få børn, hvis jeg endnu engang får fortaget en abort, samt at lægen fraråder det, og samtidig fortæller jeg ham at han slet ikke skal deltage i noget som helst og tanken om at skrive ukendt far, er oppe og vende, såfremt at graviditeten var vellykket.”

  2. og det han udsætter hende for er bare helt okey? det som han har gjort er godt nok også noget af det værste man kan udsætte en kvinde for.
   hun siger at hun er på p-pillen, men at han aldrig spørger hende om det…. så er han da ikke i god tro? når han hverken ved om hun er på pillen eller bruger anden beskyttelse selv, så er han også selv ude om det. Han har opført sig som et svin. punktum.

  3. Ydermere kan citeres:

   “hvor i mod han “praler” med alle dem han har gjort gravide, og at han aldrig bruger kondom….”

   Han har intet at skulle have sagt, på noget plan. Nogensinde. Han fortjener ikke at blive taget hensyn til.

  4. Hun skriver også at han ikke vidste noget omkring P-pillerne. Og han ville IKKE bruge kondom. Du har tydeligvis ikke hjernekapacitet til at læse hele opslaget så lad være med at kommentere sådan noget pis. På forhånd tak 🙂

  5. Hun skriver jo at han ikke ved om hun er på pillen eller? Så han er udmærket klar over at det er en chance at tage og den tager han, men at han så opføre sig så barnligt bagefter viser jo bare at han ikke er mere end en lille 3 årige dreng som tror at han kan få det som han vil…. Føj siger jeg bare

  6. Peter det er fandme da heller ikke hendes skyld hun blev gravid???!! Så kan han sguda bruge det kondom hvis han er så skrækslagene for det. Når du har sex er der ALTID!!! en chance for graviditet! Og er man voksen nok til at have sex, er man voksen nok til at tage konsekvenserne af det på en ORDENTLIG måde!

  7. Hun KUNNE ha holdt ham ude fra faderskabserklæringen, indtil han åbnede sin mund til pressen.. Nu hvor historien er ude vil det i følge staten være dokumentfalskneri, hvilket er strafbart..

   Det er desværre ikke længere en mulighed, så skulle han ha holdt sin store mund lukket

  8. Der er intet i hendes udlæg af historien som kan lægges til grund for at statuere god tro fra hans side. At han derudover nægter at tage kondom på, samt derefter skyder kanonen indenfor vil snarere tale betragteligt imod ethvert argument for hans sag. Sorry bro.

   Dit farens (manglende) valg argument er jeg til gengæld ret enig med dig i.

 92. Det siger alså lige så meget om hende som det gør om ham at hun har fået så mange aborter.. sikke noget forbandet svineri! Og at hun vælger at sende en SMS til ham hvor hun skriver hun er gravid kan jeg slet heller ikke tage seriøst!! så de er vidst lige så gode om det.

  1. din kommentar er mindst ligeså stødende som hans sms’er, “sikke noget svineri”, du kender ikke historien bag de valg, og du ved ikke om det har været nemt for hende at tage de valg, men det var hendes valg, og selvom hun har truffet dem, og du måske ikke er enig, så har hun eller andre der går igennem sådan noget, ikke fortjent at blive svinet sådan til !

   At sende en sms er måske ikke den bedste måde, men at dømme ud fra hans reaktion, var det godt hun var langt væk fra ham da hun sagde det ! Gud vide hvad han havde fundet på hvis hun stod foran ham og fortalte ham at hun var gravid.

  2. Wauw. Du er et forfærdeligt menneske. Virkelig.
   Får det helt dårligt på dine vegne.
   Jeg har da aldrig hørt en værrer holdning . Tro mig karma rammer dig.

 93. Rigtig godt indlæg smukke. Synd at nogle mænd ikke tror på kvinder i den uheldige situation, fordi at andre løgnagtige kvinder finder på sådan en historie. Jeg kendte engang en type som ham, som gjorde noget lignende mod en jeg kender rigtig godt. Godt at budskabet kommer ud og håber han får en lærerstreg. Man kan tydeligvis godt mærke, at han lige er kommet på TV og tror han er kongen – men det er han ikke. Er flov over at have deltaget i dette program i 2 sæsoner, når en person som ham kan være med, men er glad for at jeg har en dejlig kæreste og at jeg derfor takkede nej til en sæson med sådan et uhyre.

  To sider af samme sag – i know! Men beskederne siger alt <3

 94. Magen til svin skal man lede længe efter! Og hvor er det dog barnligt af en voksen mand at gøre! Har mistet alt form for respekt for ham.. tænk at man kan opføre sig på den måde? Og så bruge den at han er mere kendt? Jaer right… men knap så mange kvinder vil synes om ham hvis de læser denne historie…  

 95. Syge svin… Før syntes jeg han var pæn og jeg kunne virkelig godt lide ham, men nu? Jeg har mistet ALT respekt for ham! Føj.

 96. WOW! WOW! havde virkelig ikke troet at han var sådan en person der ville reagerer sådan?.. min syn er da ihvertfald ændret.. Det virker som om at hans reaktion til dette er pga. panik over at han har gjort en pige gravid… Men det hjælper da ihvertfald ikke at reagere på den måde!!! Seriøst..

  I så fald hvis det er pga. panik at han reagerer sådan så skal han da ihvertfald ikke gøre problemet større end hvad det allerede er!!!….

 97. ej hvor burde han skamme sig! Føj. hvor er han klam! Og går han lige i 4 klasse eller hvad? Tag dig dog sammen man!! Er på Sheila-Marias side!

 98. Hmm. Den historie fylder mig med skam over at dele køn med den person. Det er virkelig pinlig opførsel, han lægger for dagen. Måske skulle jeg søge ind i reality, for man bliver tilsyneladende ophævet til en slags halv-Gud, når man bliver kendt i Danmark, i hvert fald ifølge Daniel… suk. Jeg ville ikke værdige knægten et blik, hvis jeg mødte ham i byen (mest fordi jeg ikke aner, hvordan han ser ud?)

  Den her historie skal i hvert fald ud. Det er ikke kun pigerne, der skal høre den her historie, men også fyrene, så de kan se hvilken opførsel, der IKKE er iorden.

  1. Det er vidst nok ham det skæve tårn , hvis mellemrum er SÅ stort at det kan samlignes med et parkeringshus 😉

 99. For helt tårer i øjnene af vrede.
  ” tænk du tør gøre dette ved en der er så aktuel nu ” OMG!
  det flot lille skat, tror sku ikke det er pga. dig folk ser for lækker til kbh.
  Stop dig selv og dit storheds vanvid!
  Ingen fortjener at blive direkte truet med at få ødelagt sit liv på den måde.

 100. Tænk at en “mand” på den alder kan opføre sig så barnligt, respektløs og total uintelligent. Håber han en dag bliver ældre oppe i hovedet, og får en rigtig dårlig smag i munden. Stakkels Sheila-Maria, dette skulle ingen have lov til at gå igennem..

 101. han er dum, sorry men jeg syndes at han er dum:-) og han tænker ikke på vad du skal i gennem:-) og det han skrev til dig der er han f*ucking dum i hoved det er rigtig ondt af ham at gøre:-( jeg håber at hans næste date/kæreste eller vad det nu var. ser at han er dum 🙂 jeg er helt sigeret med Sheila-Maria total 🙂

 102. Er fuldstændig mundlam. Håber at TV3 smider ham væk, så han kan komme over sit store ego. Kan slet ikke begribe, at man kan være så barnlig i den alder. Jeg håber at du er okay, Sheila-Maria. Ingen burde gå igennem sådan noget 🙂

 103. Fuuuuuuck en taber!!!! Jeg kender ham ikke, har aldrig hørt om ham, så mere kendt kan manden vil heller ikke være… Kom ned fra din selvudnævnte trone lille ven 😉
  Men hvor er han dog en lausig og yderst kedelig fætter. ØV! Ærgerligt han ikke har flere brikker at rykke rundt med.. Han får det godt nok svært.

 104. Man bliver jo helt ked af det indeni, at folk kan behandle hinanden på den måde. Han overreagere jo for sygt. Mænd nu til dags…

 105. Han er seriøst så grim, at jeg fra start af, har haft lyst til at spytte ham i hoved.. Nu har jeg så bare lyst til at skyde ham i hoved!

 106. Nå, nu gider jeg godt nok ikke se FLTK igen, ikke imens han er med, selvom jeg i forvejen kun ser det pg.a. Gustav, og ikke for at se Daniel der åbenbart opfatter sig selv som “en rigtig kendt” nu.
  Det er fuldstændig uacceptabelt at behandle nogen på den måde, og hvis man så er gravid, og allerede der meget mere skrøbelig? Hvad tænker han dog på? Han har brug for hjælp, “jeg laver en video om dig” det er sku det mest platte jeg har hørt længe, så bliv dog voksen. Han ved tydelig ikke hvordan man behandler en kvinde. Han skulle få tilsendt et eksemplar af Emma Gad’s “Takt og Tone”.
  Er rystet.
  Boykotter FLTK
  Godt indlæg Irina, godt at man kan advare andre om sådan en knægt.

 107. jeg tror enhver kvinde støtter Sheila-maria i denne sag! Utrolig en mand kan være så svag ikke at stå ved sine handlinger, hvad tror han selv når han bare har ubeskyttet sex med kvinder(at det er fedt, næ nej!) selvom man ikke burde sige det, så ønsker man at det er ham der får et lorte liv og bliver udstillet i medierne!
  Tanker til Sheila Maria

 108. Vil forsøge at skrive dette uden grimme ord, uden at dømme og uden at skrive ALT det jeg har lyst til..

  Mænd tænker ofte ikke ret langt – og når der er alkohol indblandet, er det som om noget andet tager magten. Man ÉR to til tango, og man kan aldrig ligge skylden på den ene eller den anden side, med hensyn til hvem der skal beskytte sig – eller sørger for dette. Man kan have svært ved at styre sig (også for tøserne, eller det kan være svært at få SAGT fra), og selvom man måske burde ha sagt fra og ventet til beskyttelsen var iorden – så er der stadig ting man KAN styre. Nemlig hvordan man håndtere det hele, hvordan man udstiller sig selv og sin (sex)”partner”, hvordan man støtter hinanden eller tager en (u)moden beslutning.

  Jeg vil ikke sidde helt følelseskold, og sige at hendes historie ikke rør mig. For det gør den ! Det gør mig ondt, at der går folk rundt der STADIG tror man selv står bedre, ved at trampe på folk der allerede ligger ned. Et stærkt mennesker, løfter andre – et stærkt menneske river dem ikke ned… Og jo! Det er da skræk historien for hver en pige. Tænk for det første at være gravid med en “fremmed mand” men for det andet også vide at man (højest sandsynligt) ikke kan få børn igen, hvis dette ikke lykkes.. Et barn burde være en glæde, den mest fine gave et menneske kunne få sig. Et hvert menneske, der hviler i sig selv, burde kunne se det smukke i dette. Burde se at Sheila-Maria fortjente at få dette barn. Og jeg håber af hele mit hjerte, at hun får chancen igen, for det er i mine øjne det mest værdifulde man kan tage fra en kvinde – det er retten til at vælge om man vil have børn eller ej.

  Utilgiveligt er hvad “hans” opførelse er. Den er dybt barnlig, egocenteret og på alle måder uforståelig. Han må være utrolig usikker på sig selv, virkelig være ufattelig snæversynet eller bare direkte dum, siden han kan tro at hans opførelse på nogen måder er iorden – uanset hvem pigen havde været.

  Irina. For at slutte på en god måde. Jeg har altid haft et godt øje til dig, ikke set op til dig, men beundret dig. Respekteret dig, for din stærke personlighed, dine faste holdninger og din evne til at udtrykke dig. Og jeg må sige, at jeg nu kun sidder med julelys i mine øjne. DU fortjener SÅ meget respekt, at du TØR lave denne blog, at du TØR få sandheden frem og fordi du TØR stå ved det hele 100%.. Du er en utrolig sej pige, og Sheila-Maria skal være glad for at have fundet en SÅ fantastisk støtte i dig. Du er en “veninde” (sagt som i, jeg ved ikke hvor tætte i er) der er guldværd.

  1. Hvor er det rarrt at få ros igen igen! Jeg tager nogle risikoer engang imellem med mine udtalelser og jeg er glad for at I forstår mig når jeg formulerer mig! Bukker og nejer pænt herfra 🙂

  2. Du ved hvor du skal komme, hvis du mangler lidt skulderklap på en regnfuld dag 😉 Kan da også lide fortælle at min mand prøver at påstå han KUN så fristet pga. dig (selvom han også så sæson 2).. Og nu “party på Ibiza” af samme grund 😉 Jeg griner bare når han prøver at fortælle, han synes du er lidt pæn (self. uden at det skal lyde som om jeg ikke er det 😉 ) for jeg sidder bare ved siden af og siger ligeud “Ja Irina? Hun er da pisse lækker! Har du ikke set den krop?! Hun er da monster dejlig mann” 😛 Også kan vi snakke normalt sammen igen bagefter 😉

   Men ærligt.. Du KAN noget med ord, når du vil vel og mærket 😉 Man kan godt mærke når du brænder for noget, og det er det der er fedt! Man kan “Mærke” dig, og det er derfor folk så nemt kan følge dig 🙂

   Nejer og bukker i al respekt for “the queen of darkness” 😉

  3. Haha, hvor er I sjove, du må da lige hilse ham så 🙂

   Uhh, Queen of Darkness… yeah thats me, have en skøn weekend! xo

 109. Det der er bare noget af det mest modbydelige man kan udsætte en kvinde for. Mand dig dog op – og stå til ansvar for dine egne handlinger.

 110. Det er jo direkte skæmmende, at en dreng (bestemt ikke en mand, som du selv understreger) kan have så lidt respekt for kvinder

  Fedt at han bliver udstillet på den måde så andre piger, der måske ikke har Sheila-Marias styrke, ikke ender i den samme situation.

  1. ja hvis du kigger på hans navn på hendes til. kan du se der står “fltk” så det tror jeg 🙂 ved ikke lige hvad det ellers skulle stå for:) ?!

 111. hold da op tabte fuldkommen munden der, sådan noget skriver man da ikke til nogle gravid eller ej, hold nu op hvor er der forfærdeligt man kan reagere sådan, om det var sandt eller ej, så skriver/taler man ikke sådan til andre mennesker.. ej hvor ville jeg krumme tær hvis jeg var ham, føj.

 112. Hold da kæft, et svin han er. Jeg har fuldstændig ændret mit syn på ham nu, kunne ellers godt lide ham før.

  Sheila-Maria: Vi er alle på din side!

  1. Jeg har intet kendskab til manden, men det er jo frygteligt det her! Vi er nemlig ALLE på Sheila-Marias side!

  2. OMG! Hvad fanden tænker den latterlige dreng på?? Mit syn på han er da fuldstændig ændret på ham? Fy for en ubehagelig situation at stå i for hende 🙁 Håber kun det går hende godt fra nu af.

  3. Jeg har fra starten nægtet lidt og se FLTL og lign. Programmer, da jeg ærlig talt ikke kan fordrage sådan nogle selvoptagede og selvfede personer…Jeg mener de burde sendes ud på en øde ø med hver deres make-up taske (så skal de nok klare sig). Plus så ku’ vi andre slippe for og se (og betale licens) til sådan en gang “bræk”…Jeg er selv en “vild” pige og noget flyvsk mener nogen, og jeg syntes det er helt fint at man har sin selvtillid og sit selvværd iorden, meeeen der er sgu grænser for galskab…Men ja ja det er bare min mening og i bund og grund er det jo de folk der laver disse programmer der er syge i hovedet…At man kan lade 18 årige udstille sig selv og gøre sig selv til grin på tv fordi de er myndige, ja det er jo helt hen i vejret, der er sgu noget galt i Danmark…

   Nok om min mening om realityprogrammer…

   Kære Shiela-Maria…
   Jeg håber at du er okay efter omstændighederne…Jeg syntes du skal skide ham TABEREN til Daniel et stykke…ærlig talt…Han er ikke engang et åndedrag værd…DU hved hvad der er sandt og hvad der er usandt og så hvil du i det min pige og op med hovedet min ven…Ham der er ikke andet end en hormon pumpet krop med en lille grædende dreng begravet dybt inde i ham…Han ved godt at du var gravid han har bare misbrugt det imod dig for at du sku “hige” efter ham (hellere negativ opmærksomhed end ingen opmærksomhed)…I bund og grund nager det ham nok at du ikke er gravid mere, så kan han ikke “køre” på en uskyldig pige mere og misbruge hendes tillid…Han er syg i roen det siger lidt sig selv når han skal bekræftes på den måde ved og være med i FLTL og faktisk også misbruge programmet for og gøre sig “ret” til og behandle andre folk på denne måde…Det er det jeg mener sådan nogle programmer kan gøre ved “i forvejen selvfede personer”, det er sgu ikke sundt for dem tværtimod…Vær du glad for at du ikke fik et barn med sådan en klaphat (jeg har prøvet og blive gravid igen i 10 år uden held) og jeg ville ALDRIG have han’s gen blandet ind i mit gen, det ville være en skændsel imod min ære og min familie, så hellere undvære og få et barn…tænk lige på hvordan du måske skulle til og sloges med ham om jeres fælles barn og forældremyndighed osv. Og han ku’ genere dig resten af livet uden du kan gøre noget ved det…Nej tak så hellere undvære…Du er meget bedre tjent uden ham i dit liv min pige, så ik brug mere energi på ham og fuld fart fremad søde…

   Fedt du støtter op omkring det…Respekt og go’ karma sendt til dig fra mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*