I ved det jo ikke, men mit liv så meget anderledes ud for et år siden – som i MEGET MEGET! Der er sket enooormt meget det sidste år, sådan mere end der plejer at ske på et år in my life. Og for at være ærlig, har det nok været det mest vilde, lærerige, happy og givende år i hele mit liv mht. mennesker i mit liv og oplevelser. Jeg har en ro i mig, som jeg ikke vidste man kunne have og det er nogle helt andre værdier, det betyder noget nu.

Selvom jeg har lyst til at dele ud af mine alle erfaringer uden filter og tilfredsstille de nysgerrige sjæle, så kan jeg ikke gå helt ned i detaljer med nogle ting. Men for et år siden, havde jeg en frygtelig frygtelig oplevelse og det gjorde SÅ ONDT dengang, men før det gør godt skal det vel gøre ondt. Jeg følte alt braste sammen og jeg følte mig dum, jeg følte mig ødelagt, jeg følte mig forrådt – men mest af alt jeg følte mig udnyttet! Det var mine følelser og selvom jeg har haft store nedture i mit liv før, var det her af en grund den værste. Tiden efter junglen var overraskende nok svær, da jeg ikke følte mig sikker i min omgangskreds og følte kun at folk ville omgås mig, for at bruge mig til noget – og desværre havde jeg ret i nogle af de intuitioner, for så snart man vendte ryggen til, var de folk væk og oven i det, så blev der talt meget grimt om mig – men det var jo intet nyt efterhånden, det gjorde dog stadig ondt og gjorde mig ked af det hver dag. Men når alt kommer til alt, var de oplevelser og den tid nødvendig for mig, for at være der hvor jeg er idag. Meget kan ske på et år og ting tager tid. Hvis I har en nedtur, så kan man altid bruge de oplevelser til at lære noget om sig selv, analysere lidt frem og tilbage – lave ændringer i sit liv til det bedre. Jeg har fået den vildeste livslektie med denne oplevelse og den havde jeg brug for, da jeg simpelthen var for dårlig til at udvælge mennesker i mit liv og ikke kunne forstå hvorfor jeg var så evigt irriteret og uretfærdigt behandlet. Ja, jeg er en forkæmper for at alt skal være retfærdigt og det ender altid med at jeg får nallerne brændt, hihi. Anyhow… mit liv er ikke konstant lyserødt, der er også en del nedture, og dem prøver jeg at lære af og huske på, hvad jeg er og ikke er! Alt bliver godt med tiden og det bedste kommer til dem, der venter. Jeg er taknemmelig for det sidste år og er en tilhænger af, at everything that happens is meant to be.

xx Irina
FØLG MED PÅ BLOGLOVIN HER

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *