Kl. er ca. 17.10 d. 31.12.12 og thank God for, at jeg har min Mac, for så ville jeg nok føle mig lidt ensom lige nu. Jeg har det stadig dårligt efter min forgiftning, kan intet spise og slet ikke indtage alkohol, så jeg var nødt til at melde afbud til all the parties. Jeg tænker altid rigtig meget op til Nytår og analyserer mine kommende handlinger, og det passede mig faktisk rigtig fint at være alene med mig selv og jeg har fået styr på hvad der skal ske og hvad jeg vil. Det var faktisk LIGE PRÆCIS hvad jeg havde brug for – utroligt nok! Dette år har været en lang fest…

Som jeg skrev i min FB-status er noget af det vigtigste jo kærlighed og helbred – og i løbet af 2012 har jeg fået enormt meget selvindsigt. Jeg prøver at bilde mig selv ind, at man ikke skal være bange for at dø for at leve livet fuldt ud. Men efter min sidste episode ude, kan jeg se jeg skal være mere forsigtig mht helbredet. For jeg håber da jeg har mange år endnu for at udleve alle mine drømme… der er så meget jeg skal nå i 2013. Og når jeg kigger tilbage på 2012, har jeg da nået/opnået en hel del synes jeg. Det har været en emotionel rutsjebane det sidste år, jeg har levet totalt opslugt i reality-verdenen, og jeg har løsrevet mig fra den lidt… der var kærlighed, der var drama, der var en masse glæde, og en masse tårer, der var dage hvor jeg stod alene på gaden nærmest og havde mistet det hele IGEN! Men dog… selvom der er gået 1 år, er jeg blevet 20 år klogere på det her år. Og det er jeg taknemmelig for.

Uanset hvordan dette år har været, så vil man på et tidspunkt alligevel være nostalgisk efter noget af det. Jeg plejer aldrig decideret at lave nytårsforsæt, men sørger for at jeg nogenlunde ved hvad jeg vil opnå i det nye år – min intuition siger at det bliver et rigtig godt år, for jeg er et godt sted lige nu mentalt. Man tror engang imellem at græsset er grønnere på den anden side, men ens eget græs kan være lige så grønt, hvis man vander det, altså come on!

Det er lige gået op for mig, at filmen “Nordvest”, som jeg er med i har præmiere her i 2013, d. 18.04 for et være mere præcis. Det er en lille birolle, men det er ret stort for mig – jeg vil gerne være mere seriøst ang. mine skuespildrømme nu og jeg glæder mig til at få flere muligheder. Det er en meget unikt at en reality-stjerne får lov til det, og derfor krydser jeg fingre for at reality-TV ikke har lukket alle mine døre mht. skuespil og at de så noget i mig som andre ikke havde.

Og jeg håber at jeg stadig kan inspirere/underholde jer… eller noget helt tredje.

En af mine yndlingssange i 2012 var J. Lo. – “Dance again”

“Nobody knows what i’m feeling inside
I find it so stupid
So why should I hide
That I love to make love to you baby
So many ways wanna touch you tonight
I’m a big girl got no secrets this time
Yeah I love to make love to you baby

If this would be a perfect world
We’d be together then
Only got just one life this i’ve learned
Who cares what they’re gonna say

I wanna dance, and love, and dance again…”

Kys og kærlighed…

Irina

P.S. Som I måske husker testede jeg det nye CANON EOS M kamera for noget tid siden, I har nu mulighed for at vinde den på Christinas blog HER

Follow on Bloglovin

0 kommentarer

  1. jeg var også alene hele nytårsaften. det var faktisk overraskende rart…. bare at sidde alene i sine egne tanker og kigge på alt fyrværkeriet.

    godt nytår søde Irina!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*