“Come on get me, get me, on the floor… DJ what you waiting for! You notice what I’m wearing, I notice that you’re staring. YOU KNOW THAT I CAN TAKE IT TO THE NEXT LEVEL BABY!”

Samanta havde inviteret til fødselsdag på Park igår. Vi startede ret tidligt med sushi og god mad og mange mange drinks. It was soooo much fuun! Vi fik fejret Sammie til den store guldmedalje og eftersom jeg intet har hørt fra hende endnu, så tror jeg hun havde en meget god aften. Selvom det var en reality-samling var der NO DRAMA (det var en mirakel), bare lidt uskyldigt gossip as usual.

Jeg hoppede i løbet af natten på den seneste trend – at kysse med en pige (just having fun)! Tak Regitze – det blev til mange gode kys, haha! Regitze blev dog udskiftet med det modsatte køn senere på aftenen. I AM ME! Vi sejlede allesammen i VIP’en til langt ude på natten og væltede rundt på dansegulvet, reality-style, og efter de traditionelle tequila shots, fik jeg behov for at escape the crowd. Jeg har ingen tømmermænd idag, men jeg ser lidt stjerner, tihi… MEN JEG SKAL IKKE HAVE JUNKFOOD!

DAMN I HAD A GOOD NIGHT! ALT er bare allerede bedre i 2013 – seriously!

 “We drink the whole bottle but it ain’t over.
Everybody jumping on the sofa…” ?

Artikel fra Realityportalen: En vaskeægte diva-fest

 “Fuck træning… VI HAR KAGE!” (Peter kan li nam nam)

WE ARE JUST JOKING!

“The last thing on my mind is goin’ home…”

“Vi ejer natten… og du kan sige til dine veninder på chatten AT VI VIL HAVE DEM!”

“So, we losing control,
turn the lights low cause we about to get blown…”

“Ain?t nobody fuckin? with my
Clique, clique, clique, clique, clique”

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*