Jeg har fundet et par gamle billeder og VHS videoer, så jeg tænke det kunne være sjovt at dele lidt med jer. Jeg er ca. 13 år her og det var på dette tidspunkt hvor jeg var ved at blive ret skarp. hehe. Det er ikke helt smertefrit for mig at se det, synes jeg… men når jeg får mere tid i fremtiden, vil jeg gerne fortælle historien på papir. For I tror at I ved meget, men det gør I faktisk slet ikke, heh. Jeg er glad for alt hvad jeg har oplevet i mit liv, ellers havde jeg ikke været den jeg er nu – og det er derfor jeg reagerer som jeg gør på TV.

Dengang:

Et lille klip fra Nordiske Mesterskaber – måske jeg kan finde flere klip med tiden i bedre kvalitet:

Og nu…

Årene er løbet forbi og mange ting er blot minder nu… xoxo DIVA

6 kommentarer

 1. Jeg har også skøjtet hele mit liv, og er lige stoppet. Jeg har også skøjtet i Aalborg mange år af mit liv 🙂
  Og hvor er det vildt at du har skøjtet i samme klub som Oksana Baiul !!

 2. Hej Irina,

  Smukke billeder!
  Må jeg spørge hvor du gik henne?
  Jeg har selv skøjtet 🙂 Jeg savner det virkelig og sidder næsten med tårer i øjnene når jeg ser min gamle yndlingsdragt og præmierne

  1. Hej Sofie 🙂 Jeg skøjtede i Aalborg og Hørsholm. Inden vi flyttede til Danmark løb jeg i Dnepropetrovsk i Ukraine, i samme klub som Oksana Baiul, der i 1998 vandt OL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*