Jeg må indrømme at jeg har blandede følelser inden aftenens præmiere. Det var fedt at være med til at starte noget nyt og vildt. Samtidig kan jeg afsløre at jeg ikke er med i den nye sæson, hehe, og er lidt lettet over det. Det er klart de fedeste oplevelser i ens liv, men man er da lidt udkørt efter et psykisk spil, det er ingen hemmelighed. Mine forventninger er, at der sker noget nyt – jeg vil selvfølgelig ikke ikke kunne lade være med at sammenligne det hele med det sæson 1, men jeg glæder mig til at blive underholdt og krumme tæer over deltagernes valg.

xoxo… Irina

0 kommentarer

  1. Jeg fulgte med i din sæson, og synes det var ganske underholdende, så havde også glædet mig til den nye sæson, men synes den virker lidt tam, men den skal måske bare lige have lov til at komme i gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*