Jeg bliver glad når folk går hen til mig i byen og spørger interesseret, for jeg fortæller gerne alt, og især når I siger at jeg inspirerer jer så ved jeg at jeg skal blive ved til jeg har udrettet noget. Men så er der også de der typer, hvor jeg er i tvivl om de hader én eller om de bare fejler noget oppe i hovedet. Der var en fyr der hev noget af mit hår ud igår (AV!) og lagde det i sin lomme og mens jeg kigger på ham så smiler han bare. Jeg indså dog hurtig at jeg bare skulle flytte mig fra det sted – for han var ikke helt ved sine fulde fem! Jeg var ret forarget!!!

Det er en af de dage, hvor jeg bare har lyst til at begrave mig  under dynen på sofaen og sætte en serie på. Vejret hjælper ikke ligefrem på det, men igår lå jeg faktisk og solede mig i hele 15 min – wow! Vi brugte det halve af dagen igår på noget så kedeligt, som at vaske tøj. Idag er det 50 år siden at Mailyn Monroe døde – jeg bliver ikk nemt fascineret af ting og mennesker, men alt hvad der drejer sig om hende læser jeg altid med glæde og kender til næsten alle detaljer af hendes liv. Det er muligvis grundet i at jeg har følt mig som en outsider det meste af mit liv, og når jeg har læst om hendes historie kunne jeg relatere til en del, hvilket gør at man på visse punkter ser op til en person der har succes.  Jeg er generelt meget betaget af old Hollywood (dengang kvinder måtte have kurver) og tror lidt at  jeg er født i en forkert tidsalder. Jeg tror personligt (efter at have læst MEGET om hende), at hun blev dræbt – da hun simpelthen vidste for meget og hun var lidt for magtfuld hvAd der angik mænd.

Min kjole er fra ASOS.COM

0 kommentarer
  1. Hej Irina.

    Jeg var i byen den samme aften, og samme sted som dig. Jeg ved ikke om man kan betegne mig som ligefrem en ‘vild fan’, men jeg stødte ind i dig og var nødt til at gå over til dig og rose din blog.

    Jeg læser den ofte, og kunne derfor kun se min gode ret til at gå hen og sige det til dig.

    Fortsæt dit gode arbejde. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *