Som I måske ved har jeg eksperimenteret rigtig meget med øjenvippe-extensions og I har haft tonsvis af spørgsmål, derfor vil jeg gerne fortælle jer lidt om det. Jeg har erfaret at det altid er bedst at få sat enkeltvipper på og der er stor forskel på hvordan vipper ser ud de forskellige steder, der er en grund til at det er dyrere nogle steder pga. vippernes meget naturlige udseende. Jeg anbefaler virkelig at man kigger på vipperne inden man går i gang, for jeg har oplevet at det så meget dukke-kunstigt ud og det er umuligt at få dem af bagefter. Limen kan også gøre en forskel, for dårlig lim de billige steder gør at man får klumper, der kradser ind i øjet når de tørrer – det kan være et helvede. Især når der bliver brugt buketter, falder ens egne vipper meget hurtigere af og jeg endte helt uden vipper på et tidspunkt, hvilket jeg var meget ked af. Så jeg forsøgte endnu en gang, for jeg kunne ikke gå rundt uden vipper. Jeg fik det lavet hos BECKS BEAUTY denne gang. Det var enkeltvipper der blev sat på, og det tager noget tid hvis det skal blive pænt og se naturligt ud. På billedet har jeg haft vipperne på i en måned ca. og jeg brugte lidt mascara ovenpå og mine egne var vokset lidt ud. Hvis man ikke tør kaste sig ud i den slags behandlinger med det samme, kan man altid eksperimentere lidt først med kunstige øjenvipper, eks. som dem HER.

Update: Her flere år senere har jeg pt. valgt ikke at have eyelash extensions, da jeg synes de er krævende at vedligeholde (tid) og da mine egne vipper bliver meget kortere af det, hvis man vælger at stoppe.

instagram-blog

7 kommentarer

 1. Nu er det sådan at vores viper udskiftes hele tiden om vi for at nogle kunstige på eller ej. man skal være mere forsigtig når man har vipper på da man ikke kan gøre ting på samme måde som man plejer og lytter man ikke til de råd, så er det klart at ens egne vipper tager skade inden under…

  ja man kan have lange vipper inden man for sat vipper på, men det er fordi at dine vipper så er i udskillingsfasen, og de er ved at falde og s 3 uger senere når de knstige falder af så har de jo kun taget de hår med af som skulle falde af og du har kun de korte nye vipper tilbage som er en helt natur del af cykluser og så ser ens egne vipper også bare en del kortere ud efter man har påsatte vipper på

 2. Jeg har lige haft enkelte vipper på i ca 3 uger og de er faldet af men har taget mine egne med. Nu har jeg meget korte og tynde vipper tilbage, hvor jeg ellers havde tynde men ret lange og flere vipper for 3 uger siden.
  Hvor lang tid går der før ens egne vipper gror ud igen??

  1. det går ca.4 uger 😉
   Prøv volume eyelash extensions næste gang.

   Volume vipper er superfine og utrolig let, og 2-9 eyelashes kan anvendes pr naturlige øjenvippe at skabe fantastiske volumen på alle typer af øjenvipper. Den mindre vægt af extensions betyder også, at de er sundere for de naturlige vipper og vil generelt vare meget længere end klassiske eyelash extensions.

 3. Hejsa!
  Jeg skal snart giftes, og ville gerne have gjort noget ved mine korte vipper. Jeg har tænkt på lash extensions, men da jeg ikke har erfaring med “pludselig” at få længere vipper, er jeg lidt i tvivl om, om det er lash extensions jeg skal ud i, eller om jeg skal have et sæt kunstige øjenvipper til anledningen. Hvis det sidste, kan du så anbefale nogle bestemte vipper? Mvh Barbara

  1. HVis det er et vigtigt event vil jeg anbefale de kunstige fra Mac, og husk en god lim 😉

 4. Det ser rigtig godt ud, må lige prøve det 🙂
  Hvis de nu falder af så tar du ansvaret !
  Haha ej, men tak for rådet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*