Hey Beautiful People…

Jeg vil starte med at sige at FRISTET har været en fantastisk oplevelse/mindgame/udfordring, som har efterladt et spor på os alle. Og givet os deltagere et bånd sammen, der gør, at selv efter vores konflikter i spillet, kan vi sagtens respektere hinanden og tilbringe hyggelige stunder med hinanden her i DK, hvor vi har lært hinanden at kende under “normale” omstændigheder, efter at vi er kommet hjem. For os sluttede eventyret efter sommerferien og vi så frem til at dele det med DK.

Afsnit 44 – Irinas choice! Revenge! Storyline: Ja, jeg er ret dominerende som person og vil gerne have tingene går efter mit hoved, that´s how I am. Der skal være lidt slange i alle kvinder. Jeg har ikke meldt mig til FRISTET for at være en sød, uskyldig missekat, som bare sidder i et hjørne og nikker! Man er selv herre over sine handlinger – sit liv! Gør dig selv lykkelig, tænk på dig selv, det er dit liv! Jeg startede på rød, hvor jeg ALDRIG kunne styre noget eller gætte mig frem til noget, jeg havde ALDRIG nogen (bortset fra Kaspers morale støtte i en periode, dog ikke så meget handlingsmæssigt). Rød hold kunne godt mærke at jeg ikke kunne styres af nogen, derfor var jeg konstant udsat, og var nødt til at kæmpe alt hvad jeg kunne for at overleve helt alene – hvornår er det set i reality TV før?! Beskidte tricks gælder også i et spil! Nogle gange var man nødt til at smide sine egne ud for selv at blive i spillet selv. SELVFØLGELIG VÆLGER JEG MIG SELV frem for en anden! KORT SAGT, JEG VAR ALDRIG HOLDSPILLER PÅ RØD, DA DER ALDRIG VAR ET HOLD OG I SIDSTE ENDE KUNNE DET IKKE BETALE SIG AT KÆMPE MED DEM, FOR JEG VIDSTE (kvindelig intuition) AT JEG VILLE BLIVE SMIDT UD FRA RØD STUE, SÅ SNART DE HAVDE CHANCEN!

Folk føler sig intimideret, og derfor ville det være sket. Jeg ville hellere forlade spillet og lade det værdige hold gå videre i finalen, da jeg alligevel ikke havde en chance på rød, hvis jeg blev der! Der var så meget vrede overfor nogle på rød og jeg var altid alene på det hold. De havde altid hinanden og jeg vidste at spillemæssigt ville det aldrig fungere med dem. Dog prøvede jeg da jeg kom tilbage, og vi havde det også godt i nogle dage – jeg var glad for at se alle igen. Det hele kom dog tilbage da jeg havde muligheden for hævn – blandet med at jeg kunne se en chance for at sort gik videre i stedet! Ingen skal træde på mig – EVER! Det var ikke kun det at rød stue smed mig ud, det var blandingen af at konstant være holdt udenfor og jeg kunne høre hvad der blev sagt om mig, men alligevel turde de ikke sige det face to face – spillet gjorde at man viste de grimmeste sider af sig selv (og dem har vi alle)! DET ER BLOT MIN SIDE AF DET, DE SPILLEDE JO SELVFØLGELIG DERES SPIL – HVILKET OGSÅ ER FAIR NOK! KONFLIKTER ER DER ALTID, MAN SKAL BARE KOMME OVER DEM! I sidste ende havde jeg det godt med alle fra sort og ingen fra rød – derfor er min beslutning intet jeg fortryder. Og jeg vælger Burak, da han var den sødeste over for mig på det tidspunkt! Jeg overvejede Sy, for jeg er stadig en person der giver en 2. chance – men spillemæssigt vidste jeg at det ikke ville gå, så det måtte vente til DK. Ja, jeg hævner mig – det er der sku da intet galt i 😉 Håber I var underholdt!!!

NÅR DET ER SAGT – vi har lagt alle konflikterne bag os herhjemme, for vi er fornuftige unge mennesker allesammen! Ingen af os er perfekte, men vi har en sommer vi ikke glemmer. Britt er en af de mest fantastiske personer jeg har mødt. Alexandra er bare en unik girl, der altid kan få ens humør op. Alle fra sort virker det til, at jeg kommer til at se meget til fremover. Her i DK, er der ingen spil – det virkelige liv minder dog om det med svære beslutninger og ansvar, men vi har mere kontrol over det og vi er ikke så pressede. FRISTET er et TV-program, et spil! Husk det som seere! Håber I er underholdt 😉 Love herfra, xoxo

Hvis man skal tjene lidt ekstra penge ved at prøve at spille på nettet, kan det være en god idé at holde øje med de mange indbetalingsbonusser – der kan være gode penge at hente i startkapital. Hehe 😉

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

0 kommentarer
  1. hej Irina…. jeg syntes at du er super sej på din helt egen måde, jeg ser meget op til dig og syntes at du er fantastisk …..<3

  2. Irina;)
    Jeg synes at du er en fantastisk person, den måde du er “#DIVA” på er fantastisk. Fristet var en rigtig god serie, men jeg synes du lagde “prikken” over I’et, jeg kan sige at jeg kun så Fristet på grund af dig!;) LOVE<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *