kimk

FÅ LOOKET: KIM KARDASHIANS MAKEUP TIL KANYE WESTS …

Hello Beauties! Jeg elsker dette nude look fra igår! Kim goes blonde again, i en paryk of course, but still classy!! Igår afholdte Kanye West sit store modeshow på Madison Square Garden. Hendes makeup var virkelig on point, men det var selvfølgelig o.
club

NELLY SHOPPING TIP: OP TIL 50% PÅ LÆKRE KJOLER TIL…

Hello Beauties! Jeg har en del arrangementer i sigte og er bare generelt altid på udkig efter nye lækre kjoler. Idag er der op til 50% på bl.a. disse kjoler fra Club L hos NELLY.COM. Og de var så fine, at jeg lige synes, at de var værd at nævne. Jeg .
img_9230.jpg

I CHOK EFTER VUGGESTUEN…

Hej søde læsere…! Her forleden var jeg helt oppe på det højeste panikniveau mht. Allessia. Vi har jo allerede haft et par ubehagelige situationer med hende, hvor vi skulle på skadestuen i starten og jeg er måske lidt hys, når det gælder hendes .
1455019851699-1.jpeg

MIT NYE HÅR: LAV DUTCH BRAIDS PÅ 5 MINUTTER

FIND DEN SMARTE FLETNINGS HAIRTOOL HER: HAIR BRAID TOOL Hello hunnies…! Jeg har været igang fra morgenstunden idag og havde ikke lyst (ok, mere tid) til full face af makeup, så jeg tonede det helt ned faktisk og håret far flettet i dutch braids.
1454948168822.jpeg

ET GODT EBAY KØB: BADEDRAGT / MONOKINI TIL 60KR

I kan finde badedragten her: Sexy One-Piece Strappy Monokini  (til 60kr) Godaften Ladies! En del har spurgt hvor badedragten er fra og den er jo faktisk mega billig, for den er fra eBay.com. Vær obs. på str. – min er i str. L og jeg vil anbefal.