1464453817647.jpg

ALLESSIA + DE NYE EM LIBERO BLEER

ANNONCE Hello Darlings! Som jeg har skrevet en del før, så bruger vi Libero bleer (I har nok bemærket, at jeg Snapper det til jer, når der er tilbud i Føtex på dem, heh). Allessia har lidt sart numse, og Libero bleerne fungerer bedst for os, derfor k.

MIT LOOK: GRÅT HÅR TIL TWERK QUEENS FØDSELSDAG

affiliate Hello Darlings! Jeg var ikke nervøs for at være overdressed igår til Louise aka Twerk Queens fødselsdag. Hun er virkelig en awesome kvinde with booty and a brain og baner vejen frem for mange – love her! Hende skulle vi jo fejre igår,.

– 20% PÅ “PINK FRIDAY” HOS NELLY…

affiliate Hello Darlings! Idag har Nelly PINK FRIDAY, hvilket betyder gode rabatter hele dagen! Der skiftes imellem swimwear, kjoler, sko etc. i løbet af dagen og jeg har fundet de her fineste ting derinde, som lidt inspiration til jer. Denne nedring.
img_4077.jpg

VIND ET KYLIE JENNER LIP KIT

ANNONCE Hello Darlings! Good news til jer der vil tjene lidt ekstra penge og samtidig få muligheden for at vinde denne lækre præmie (ja, den vil vi alle have!). Kender I til Eovendo…? Jeg er selv tilmeldt sitet og har kendt til den i et par år .

SHOPPING FUND: ASOS FESTIVAL LOOK

affiliate Hello Darlings! Der er lækre ting at finde på Asos.com lige nu! Idag har jeg fundet mine favoritter til de kommende festival looks – er helt vild med de her items! Især denne bomber jakke er virkelig et fund! Næseringe og chocker hals.