BEAUTYCOS FAVES: BABOR TIL HUDEN + MACADAMIA TIL HÅRET

PRETTYLITTLETHING: TRENDY BODYS, KJOLER OG HALSKÆDE

reklame-links

Hello Beauties! Jeg er begyndt at shoppe hos PrettyLittleThing, som er en UK webshop med såååå meget lækkert tøj. Der er også PLUS SIZE størrelser med trendy sager og priserne er virkelig lave. Der kommer ikke told på og man får pakkerne i løbet af de der 3-4 dage til DK. Happy shopping.. .

untitled-1

1. Buckle Plunge Midi Dress  2. White Bisons Thong Bodysuit  3. Black Long Sleeve Lace Body  4. Black Lace Up Bardot Sweet Heart Top  5. Grey Rib Culottes + Grey Rib Bandeau Top  6. Motorcross Ring Dress  7. Square Neck Bodycon Dress  8. Shape Black Slinky Double Layer Bodysuit  9. Silver Ancient Plate Pendant Necklace  10. Red Acrylic Heart Sunglassesinstagram-blog

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTYCOS FAVES: BABOR TIL HUDEN + MACADAMIA TIL HÅRET