SÅDAN SER DET UD I MIT HJEM + NYT FRA JOTEX

20% RABAT PÅ GANNI HOS BOOZT IDAG

reklame-links

Hey Darlings. Ni har jeg siddet og kigget på en Ganni kjole i noget tid og ventede faktisk bare på en rabatkode. Today is the day, så jeg har lige bestilt nr. 2 kjolen – so pretty. Nu overvejer jeg lidt om jeg skal nappe nr. 7 også…


20% RABAT MED KODEN: BLRZABGANNI (SHOP FOR MIN. 899KR KUN IDAG)


untitled-1

1. Ganni Ines Solbriller  2. Ganni Alameda Kjole  3. Ganni Linfield Lyocell T-shirt  4. Ganni Alameda Badedragt  5. Ganni Tilden Mesh Leo Bluse  6. Ganni Garvey Nederdel  7. Ganni Tilden Mesh Vanilla Ice Kjole  8. Ganni Fairmont Accessories Taske

instagram-blog

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SER DET UD I MIT HJEM + NYT FRA JOTEX