MIN YNDLINGS NUUNO TASKE (LINK): PLADS TIL DET HELE!

MINE KØB TIL ALLESSIAS FØDSELSDAG: MY LITTLE PONY

reklame-links

Der er ikke længe til Allessias 3-års fødselsdag nu og jeg besluttede mig fo My Little Pony tema med alt hvad der hører til, så jeg bestilte lidt forskellige ting idag. Der er rabatter på en masse My Little Pony ting hos Lekmer.dk, hvilket jeg lige udnyttede. Jeg har dog ikke fundet en gave til hende endnu og jeg ANER simpelthen ikke hvad hun skal have. Jeg overvejer dog at købe en ny seng til hende… måske, men jeg tror ikke hun godtager det som gave, heh.

untitled-1

1. Jojo Siwa Unicorn Bow Rainbow  2. Kids Dough Modellervoks Big Pack  3. My Little Pony Coloring Table  4. My Little Pony Legetelt  5. My Little Pony Bord med stole  6. Joker Glimmer Lilla Hårspray  7. My Little Pony Art And Creativity Set

 instagram-blog

   

1 kommentar

  • Karina Leonora

    Sylvanien. ….dukketeater…Store hama perler.. sangkuffert- hæklede figurer plus lamineret sange..børne cd..sættekasse så hun kan have små figurer stående. .bobles. .lege tipi som hyggelig læse hjørne. .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN YNDLINGS NUUNO TASKE (LINK): PLADS TIL DET HELE!