BOOZT FUND: BILLI BI SKO + SANDALER OP TIL 60% RABAT

STOP ALT! KYLIE JENNER HAR FØDT EN LILLE PIGE…

kylue

WOOOOOOOW! Endelig har Kylie Jenner bekræftet hendes graviditet på hendes Instagram… som vi jo har ventet på i et halvt år i hvert fald. Godt nok vidste de fleste af os, at OF COUSE er hun gravid, men det er about time at hun selv afslørede det. Og jeg synes, at det er så fint, at hun lyttede efter og besluttede at holde det hele privat for at nyde det, dvs. det kommer ikke med i KUWTK eller Life of Kylie sæson 2. I samme opslag på hendes Insta skriver hun, at hun fødte en lille pige (faren er Travis Scott og man ser ham også på hospitalet i videoen) den 1. februar og hvis man følger linket i hendes bio, så kan man se YouTube videoen, hvor der er klip fra hendes graviditet og hvor hun føder. I samme video, kan man se Kim Kardashians og Kanyes nyfødte datter Chicago. Jeg synes, det klæder Kylie med maven og jeg håber, at hun vil dele lidt mere ud fra sin hverdag nu. Hvem er udover mig helt excited på hendes vegne…?! Xx

instagram

   

11 kommentarer

 • Anna

  Jeg er så over begejstret over det.. desværre den eneste i husstanden der syntes det er så godt og blev så glad, så super dejligt at læse du har den samme begejstring som jeg havde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Videoen var så fin!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Mig!!!! 💁🏽‍♀️ Det er så stort altså og det klæder hende helt vildt! Sys videoen var noget af det sødeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er for vildt!!!!!!! Jeg har været med siden dag et! Jeg håber hun værner om sit barns privatliv i starten. Hendes datter skal nok selv få mulighed for at blive en kendt person, når hun er gammel nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg følger også alt med Kardashians – har gjort det en del år nu – jeg har også en af Kims parfumer samt punge og tasker – kort sagt med dine ord Irena så er jeg obsessed med the Kardashians 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg så det lige da hun delte opslaget, og jeg ventede literally bare på, at du ville lave et blogindlæg om det heh. Men hvor er det fint, at det endelig er officielt, og respekt for at hun har holdt det privat så længe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med, at Kim og Kanye vælger at dele de første billeder i filmen. Ikke noget med at sælge billederne til de højest bydende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er Mega excited! Forstår virkelig ikke en fremmed persons graviditet kan røre mig så meget. Så fin en måde hun har gjort det på!🙌🏼😍🎀👶🏼💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg er så EXCITED

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg dør!! Hold nu op en fantastisk video😍😍 Gåsehud over det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HM

  Det kommer med i kuwtk 🙂 men der kommer ikke meget med hende og travis… fantastisk at hun holdet det hemmeligt og forhåbentlig har dette knyttet et stærkt bånd mellem hende og travis❤️ Videoen er så sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOZT FUND: BILLI BI SKO + SANDALER OP TIL 60% RABAT