TOMMY X GIGI: HADIDS NYE KOLLEKTION FOR TOMMY HILFIGER

JEG ER MED I PARADISE HOTEL 2018

ph

Hello Darlings! CRAZY STUFF happening… som I måske så på mine Insta Stories igår, så var jeg til snigpremiere på den nye sæson af Paradise Hotel (som er sæson 14). Wow, hvor havde jeg det sjovt igår og jeg har sådan glædet mig til at afsløre det her… jeg er nemlig med i denne nye sæson! Det er altså mange år siden, at jeg har været med i reality-shows, så det her er helt specielt og I ved også hvor overvejende jeg er med ting. Det føltes altså helt rigtigt at tage derned og jeg synes selv, at det var pretty godt gået af mig, da jeg var nede i Mexico, at jeg kunne holde det hemmeligt for alle, heh. Jeg havde mine gode venner Patrick og Samanta med til snigpremieren igår, som begge var med i sæson 6 af Paradise Hotel, så det er altså nogle år siden efterhånden. Vi har også alle 3 lavet “Divaer i Junglen” og jeg har kendt dem since forever…

untitled-1

paradiseig-mac

Vi startede med middag på restaurant Köd på Vesterbro, som er en af mine fave steder, og lad mig bare sige, at min kjole til at starte med slet ikke var spise-venlig (jeg kunne selvf have taget noget andet på) og efter at have spise alle fritterne med bernaise havde jeg virkelig fortrudt mit tøjvalg, hah. Men jeg forbinder Paradise Hotel med eksotisk stemning, så  jeg havde lyst til at dresse op igår og jeg håber at I kan lide alle de outfits som jeg har på i selve programmet også.

billede-27-02-2018-10-54-05

Den nye sæson starter altså i aften kl. 22.00 på TV3 og jeg kommer til at skrive mere om det hele undervejs. Jeg glæder mig til at følge med og jeg synes at det er nogle virkelig skønne deltagere der er med i år, og første afsnit, som vi fik set igår (det der kommer på TV i aften) er bare så flot produceret også (shout-out til holdet bagom), så det er lækkert at kigge på med nogle virkelige sjove episoder. Jeg håber, at I har lyst til at følge med i mit lille eventyr på Paradise Hotel. Xx

instagram

   

8 kommentarer

 • Cecilia

  Kan du skrive om, hvad du tror folk tænker nu når du er en mor osv, og du så vælger at være med i paradise?<:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Måske som dommer/coach i Miss Paradise? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ser aldrig Paradise, men hvis du er med, så skal jeg selvfølgelig se med!
  Surprise, den havde jeg ikke set komme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Wow den havde jeg ikke det komme
  😏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Leonora

  But why????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone p

  Ej hvor fedt! Glæder mig til at se det! Hvem passede lille A, da du var i Mexico?❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvad er din rolle i Paradise? Som paradiso/gæst eller en anden slags gæst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit bliver jo kun endnu sjovere at se Paradise nu! Glæder mig til at se dig! 🙂

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOMMY X GIGI: HADIDS NYE KOLLEKTION FOR TOMMY HILFIGER