VORES UKRAINSK-DANSKE JULEAFTEN 2017...!

TROR I OGSÅ, AT KYLIE JENNER ALLEREDE HAR FØDT…?

Hey Darlings… Håber I har haft et lækkert Nytår. Vi har sovet længe herhjemme og hygget. Jeg har her de seneste dage bemærket flere og flere artikler ang. Kylie Jenners graviditet, som hentyder til noget, som jeg ikke helt tror på. The fact that Kylie is pregnant, er jeg slet ikke i tvivl om personligt, selvom intet er blevet bekræftet nogen steder fra. Men sometimes er rygterne altså sande og at både Kim, Khloe og Kylie skal være mødre i 2018 blev næsten leaket samtidigt, så I am pretty sure that it is all true. Nu er der dog kommet de her nye rygter frem, som mange KUWTK fans er rimelig sikre på, hvor de mener at Kylie Jenner altså allerede har født. Der var egentlig også sikkerhed omkring at Kardashian klanens 25. julebillede ville være Kylie med hendes nyfødte baby – well that did’t happen! Kylie har undgået næsten alle billeder, selvom hun var i photoboothen til Kris’s julemiddag med sin “babydaddy” Travis. It IS weird, at hun ikke var på julekortet, so something is definitely up. På billedet i kjolen til venstre har der cirkuleret videoer fra hendes Snapchat (som er fra 11 måneder siden), hvor det ligner at hun har en bule og så er folk gået amok over, at hun allerede har født. Men altså… får vi ikke alle en bule, når vi har spist noget, der gør os oppustet eller når det er den tid på måneden?

kylie jenner pregnantBillede: Irish Mirror 

Ligesom med Khloe i en længere periode, inden hun bekræftede sin graviditet på Insta, har Kylie kun været set i løse hoodies (de få gange hun er blevet set). Måske bliver det hele gemt til KUWTK eller Life of Kylie afsnit… eller det kan også være at Kylie vitterligt er OVER pressen og rampelyset (og kan I huske hvor lede folk var ved Kim, da hun var gravid?), men jeg tror nu blot, at det bliver gemt til nogle juicy afsnit. I am pretty sure, tat we will find out soon… tror helt sikkert de bare ikke vil afsløre alt på en gang. Så vidt jeg husker føder Kim’s surrogate her i januar – februar? I can’t keep up…

Har I set mit indlæg med links med Kardashian bøger, parfume, collabs + makeup: HERinstagram

   

6 kommentarer

 • Sarah

  Hvor ser du keeping up henne? Mangler en god side at se det på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Arbirk

  Dunno om hun er preggo eller ej, men hvis man har fulgt lidt med, så nævner hun faktisk flere gange i Life of Kylie, a det med a være kendt osv. faktisk ikk er noget for hende og a hun hellere vil leve privat for sig selv og bare kører sin make-up linje. Hun vil hellere være helt “normal”. Om hun er gravid eller ej, så tror jeg ærligt bare hun har trængt til en pause fra alt det medie ræs ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg tror ikke hun har født endnu, jeg tror derimod at hun muligvis er surrogat for Kim og Kanye og det er derfor intet er blevet bekræftet endnu 😁 Men time will tell.. spændende er det i hvert fald 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Stine man kan ikke være surrogat hvis man ikke har været gravid før☺️ – det er et kriterie ..

   Men jeg tror også hun er gravid og ikke har født endnu

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susu

   Pernille, måske er reglerne anderledes i USA, husker da en episode hvor Kim havde spurgt Khloe om hun ville være surrogat for hende. De tog endda til lægen for at tjekke op på om Khloe kunne være gravid,

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES UKRAINSK-DANSKE JULEAFTEN 2017...!