DERFOR ÆNDREDE JEG MINE KOSTVANER...

STJÆL STILEN: KHLOE, KYLIE OG KOURTNEY I NORMA KAMALI

reklame-links

Hey Beauties! Jeg har været obsessed med denne sorte studded badedragt i forever, men den har været udsolgt vildt længe. Den er dog tilbage nu og jeg har linket til den under billedet. Der er rigtig mange celebs, der er vilde med Norma Kamali badedragter, udover Kylie, Khloe og Kourtney. Jeg overvejer stærkt at købe den, men den er ikke ligefrem billig for en badedragt og så har jeg altså fundet en ret fin budget udgave, der minder meget om den til 75kr hos Missguided lige nu. Jeg er vild med at man kan bruge den som badedragt men også med et par jeans, som Kylie gør. Men jeg har til gengæld købt en snake-print Norma Kamali badedragt, som jeg er obsessed med også.

untitled-1


SHOP: Norma Kamali Marissa Studded Swimsuit VS. Missguided Black Low Side Swimsuit


instagram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR ÆNDREDE JEG MINE KOSTVANER...