DET ENDELIGE SVAR FRA LÆGEN OM MIN HOFTE...

SE DE NYE AFSNIT AF “KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS” I GOD KVALITET ONLINE…

Hey Darlings! Not even a joke, men jeg får 100-vis af spørgsmål omkring dette dagligt, så jeg laver dette indlæg nu, som jeg håber svarer på det hele og så vi alle kan nyde KUWTK, hehe! Jeg har selv før i tiden prøvet at google mig frem til de nyeste afsnit af mine fave american reality shows, men det er simpelthen SÅ besværligt sommetider og jeg vil gerne se det så jeg husker hvor jeg stoppede, og med amerikanske undertekster sommetider.

seroerJeg ser det nu på Hayu App, som jeg har vist til jer på min InstaStory flere gange, for jeg er glad for at se det på min iPad, og man kan også se det på telefonen selvfølgelig. Det er en streamingstjeneste, som man kan se online på computer (og Apple TV) eller på tablets. Man kan få engelske undertekster til og man ser det i rigtig god kvalitet, uden reklamer. Udover alle KUWTK afsnit, så er der Wags, The Real Housewives of… , og en masse andre amerikanske reality shows. Jeg oprettede mig bare online og downloadede App, og det koster kun 49kr om måneden, hvilket jeg har afprøvet i et par måneder nu og det fungerer super for mig.  Man ser de nyeste afsnit med det samme og så behøver vi ikke at sidde og søge på dem hver gang, for det hele er samlet. GENIALT!

keeping-up-with-the-kardashians-zoom-11cbe77f-d746-42ce-b4f3-d53d48ce7976Shop The Kardashians stuff i mit indlæg HER

instagram
   

18 kommentarer

 • Marieloise

  De får bare dårlige anmeldelser på trustpilot derfor var jeg lidt tøvende med at bestille det. Men du oplever ikke at der er dårlig forbindelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Har ikke oplevet noget skidt… synes faktisk det virker helt fantastisk og er så glad for det heh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Så siden er reel nok? Nogen har nemlig sagt den er fake men synes umiddelbart det ser fint ud. Vil gerne undgå de udnytter ens kort

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Nu har jeg brugt det i 1-2 måneder og de har trukket de 49kr og det fungerer i hvert fald uden problemer hos mig…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ved du om det er et abonnement man køber, eller er det kun et engangsbeløb?
  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina

  Hvor mange serier er der af de forskellige serier? Tænker mest på KUWTK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina

  Hvor mange sæsoner er der af de forskellige serier?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Kan det godt passe, at sæson 15 af KUWTH ikke er der på endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg kan ikke finde hvor man sætter undertekster til henne? Kan nogen hjælpe? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Er det bare mig eller kan man ikke gemme de shows man ser og den gemmer ikke hvor man stoppede sidst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ved mig bliver den bare ved med at sige, at det ikke kan afspilles? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

   Ja min siger også at den ikke kan afspille jeg ved ikke om jeg gøre noget galt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Det fungerede fra første gang hos mig, så kan desværre ikke hjælpe 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Irina
  Er der danske undertekster

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ENDELIGE SVAR FRA LÆGEN OM MIN HOFTE...