BUBBLEROOM (VIP SALE): MINE FAVES + OP TIL 70% RABAT

VIRKER DET + HVOR KAN MAN KØBE SUGARBEARHAIR…?

reklame-links

Hey Beauties! Let’s talk about hair og vitamintilskud. Det er efterhånden noget tid siden, at jeg begyndte at teste SugarBearHair og efter at have vist dem på min IG Story, var der 100-vis af spørgsmål omkring hvor man kan købe dem. For at gøre det nemt for jer, har jeg fundet et link til en sikker dansk webshop, hvor jeg har shoppet før, så I nemt kan bestille online. Man kan så vidt jeg ved, også få dem i udvalgte saloner omkring DK.

untitled-1

De kan købes hos den danske webshop Beautycos her: Sugarbearhair Hair Vitamins


Jeg lagde først mærke til de turkise SugarBearHair bamse-vitaminer til håret på Kim, Kylie og Khloe’s Instagram. Sidenhen er de blevet et kæmpe hit og hypen er REAL! SugarBearHair er et tilskud, som plejer håret indefra med vitaminer og næringsstoffer, så håret kan vokse langt og stærkt og ikke knække. De blå søde gummibamser er lavet af naturlig bær ekstrakt (derfra den blå farve), kokosolie og et strejf af sukker. De smager VIRKELIG GODT og er altså egnet for vegetarer. Som bonus har jeg også læst, at de er gode for neglene as well. SugarBearHair indeholder en masse vitaminer – vitamin A, C, D, E, B-6 og B12 samt folinsyre, pantotensyre, iod, zink, cholin og inositol. De indeholder desuden biotin, som stimulerer processen, der skaber fedtsyre i hovedbunden, der er nødvendig for at fremme hårvæksten. Jeg har selv taget Sugarbearhair on and off nu, for mit hår voksede bare så hurtigt, at det næsten var for hurtigt, heh. Det anbefales at man tager 2 bamser om dagen i 1-3 måneder, for optimal effekt og der er 60 bamsepiller i glasset, dvs. der er til en måned. Det er individuelt, hvor hurtigt man ser en effekt obviously, men har man evt. ødelagt sit hår med farve eller har hår, der vokser langsomt, så er disse klart noget af det bedste, som man kan få på markedet (muligvis det allerbedste). PS. Egnet for vegetarer, laktose- og gluten allergikere. Ikke testet på dyr og fri for gluten, gelatine og soya.instagram

   

6 kommentarer

 • Fatima

  Spørgsmålet er om hårvæksten også ikke forøges på ben, arm og andre steder på kroppen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Irina.
  Har du ikke nogle før og efter billeder ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Det har jeg aldrig med hår, fordi jeg skal have nogen til at tage billeder af mig bagfra, hah. Men der er et indlæg her på bloggen, hvor jeg var til frisør for 1-1,5 år siden, hvor man kan se hvor meget jeg fik klippet af mit hår og det er blevet længere nu end det var før. Det er gået SÅ hurtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Irina.
  Jeg ved du nogengange kommer lidt mere syd på på Sjælland, når du er hjemme hos din svigerfamilie. Jeg ved at ML Design (frisørsalon) sælger dem, de ligger godtnok i Haslev. Men ville bare lige informere dig 🙂 rigtig god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Daniella

  I Got one question 😛
  Er de okay at tage imens man er gravid? I forhold til de vitaminer de indeholder? Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Som med alle vitaminer og tilskud, skal man lige vende det med sin læge først og vise ham ingrediens listen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUBBLEROOM (VIP SALE): MINE FAVES + OP TIL 70% RABAT