VIRKER DET + HVOR KAN MAN KØBE SUGARBEARHAIR...?

KHLOE KARDASHIAN BEKRÆFTER GRAVIDITET PÅ INSTA…!

screen-shot-2017-12-20-at-23-47-53OOOOOOHHHHHMMMMYYYYYYGGGOOOOOOOOODDDD! Så gjorde hun det endelig! Jeg hoppede legit op fra sengen for at åbne min MacBook igen, for det her skal vi da lige snakke om! FINALLY ALTSÅ! Jeg må indrømme, at jeg ikke var i tvivl om at Khloe Kardashian var gravid, da de ikke afkræftede noget som helst og hun har dækket sig til længe nu. Det ligner jo ikke Kardashian/Jenners at dække sig til…. right?! Khloe er også generelt til tight outfits og hun har ikke taget særlig mange nye billeder og ifølge teaser for næste KUWTK afsnit, så kommer der en kæmpe afsløring og nu ved vi alle what it is! Jeg er så glad på hendes vegne, for wow… hun har været så meget igennem med Lamar og hun er altså bare så cool og reel – I really like her. Det er SÅ godt for hende – det glæder jeg mig til at følge med i. Nu mangler vi så bare Kylie, som er helt forsvundet fra rampelyset pt. men jeg er også 100% sikker på, at hun er gravid – that kind of rumours are always true, ligesom dengang Caitlyn skulle skifte køn. De gemmer det for sure bare til TV, which is fair. Efter at have set “Life of Kylie” virkede det også som om, at hun havde brug for en pause. Anyhow… nu går jeg tilbage i seng igen, men glæder mig til at læse jeres kommentarer, haha! OMG, I am so excited altså!

PS. Man kan se Keeping Up with The Kardashians online på Hayu.com i rigtig god kvalitet. Det koster dog lidt hver måned, men denne side er amazing, da der også er en masse andre reality serier, som er svære at finde ellers. 

xoxo

   

13 kommentarer

 • Line

  Irina 🙏🏻❤️
  Ved du hvor man kan se life of Kylie?
  Jeg har kun kunne finde teasere eller forkortede afsnit.. jeg må bare se det 🙏🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg var sikker på de ville afsløre begge graviditeter på det fælles-julebillede jeg satser meget på kommer den 25 – indtil videre er der kun daglige teasere på insta fra dem alle sammen. Men, man kan se på de billeder at Khloe er med i tynd version, så de er nok taget for noget tid siden. Stadig er Kylie ikke spottet, så jeg satser stadig på min teori holder 😀
  Er dog lidt bange for at de “teasere” er de eneste julebilleder vi får, det ville være en fin løsning hvis man ikke kan samle alle på ét stort fællesbillede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg hoppede også op på arbejdet og skrev Yeah we’re having a baby da jeg så det – de andre synes jeg var lidt tosset 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvad meget giver man i mdr for hayu?🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Første måned er gratis (der var vist en trial måned) og så koster det 49kr om måneden

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Er det alle afsnit man kan se? Helt fra sæson 1?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susu

  Bare til din orientering Irina, så kan man sagtens se serien uden at betale. Du ser den fra ventlyfe.com og så søger du dem.. Teaseren med Khloé’s surprise kommer på amerikansk tid søndag, men da der er tidsforskel, så kan man først se den mandag morgen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Susu jeg synes ventlyfe.com slet ikke virker. Jeg fik bare en masse upassende reklamer 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Det virker altså så fint for mig. Overhovedet ingen reklamer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susu

   Anna, Du skal bare lukke reklamerne nede, man må have tålmodighed :-p
   Man kan stort set se alle deres serie på denne hjemmeside, såsom Life of Kylie, Empire, så lækkert hjemmeside.
   Den nye episode kommer først d. 9 januar, så ved jeg da hvad jeg skal lave på min fødselsdag 😍😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorskja

  Haha – jeg sidder også og halvstalker kylies snap og IG lige nu – gætter på at hun kommer med sin afsløring inden jul 😂😂 selvom jeg ikke er tilhænger af Reality-tv og hollywood livsstilen, så er der bare et eller andet vildt likeable ved the Kardashians 😂 de er bare så ufiltrerede på en eller anden måde uden at de virker påtaget 👍 løøve it❤👍❤ er mega glad på Khloes vegne👌👍❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Hey 🙂 Jeg tror faktisk ikke de afslører det endnu… jeg tror, at de venter med den op til et afsnit, ligesom Khloe teaser for det næste afsnit nu. Men det er jo snart… og Kim skal også være mor igen lig eom lidt. Who can keep up, hah

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIRKER DET + HVOR KAN MAN KØBE SUGARBEARHAIR...?