BLACK FRIDAY PÅ ASOS: 20% RABATKODE TIL ALT (YAS)

BLACK FRIDAY FUND FRA NICEHAIR.DK (20% RABAT PÅ ALT)

reklame-links

Hey Beauties! Jeg har nu flere gang nævnt, at jeg shopper en dal af min favoritter hos Nicehair.dk og derfor skal man virkelig udnytte den gode rabatkode, som kun gælde idag. Her kommer mine favoritter, som jeg omtaler tit på InstaStory…


20% RABAT PÅ ALT MED KODEN B20 (gælder kun idag + fri fragt ved køb over 399 dkk)


ff1. Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel (THE BEST serum/gel under cremen til at ændre huden struktur fuldstændig og formindske porer og urenheder betydeligt. Jeg har snakket utrolig meget om denne på mine IG Stories og kan ikke undvære den!)

2. Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer (denne creme er også med til at udglatte hudstrukturen samme med det ovennævnte produkt og jeg bruger dem altid sammen.)

3. Beautyblender Pro Black + Mini Solid Cleanser (Hvis I ikke har en Beautyblender endnu, så køb en og tak mig senere!) Husk at rense dem jævnligt!

4. RevitaLash Eyelash Conditioner (En af de bedste af alle vippeserum, der er på markedet og vi har alle hørt om denne. Jeg har oplevet hurtige resultater med denne.

5. ghd IV Purple Styler (Limited Edition) (Jeg har kun brugt ghd glattejern ALWAYS. Denne er allerede sat gevaldigt ned og med rabatkoden er det et super fund og en fantastisk gave at give.)

6. Rodial Dragon’s Blood Lip Masks (Jeg er OBSESSED med dette brand, hvilket I jo nok efterhånden godt ved, og læbemasken her plumper og udglatter og hvem havde troet, at man har brug for en læbemaske? But yes, I do! Kim ved det…!)

7. Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm Shampoo (Et af de shampooer, der har hjulpet på min sensitive og kløende hovedbund og det brand shampooer, som jeg har brugt allermest i løbet af de sidste år generelt.

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY PÅ ASOS: 20% RABATKODE TIL ALT (YAS)