BUBBLEROOM FUND: TØJ TIPS TIL KORTE BEN + FYLDIGE LÅR

VIDEO: MORTEN OG JEG BLIVER TIL HARLEY QUINN OG JOKER

Hey Darlings! Morten og jeg ville SÅ gerne prøve at klæde os ud som Harley Quinn og Joker fra “Suicide Squad” og med lidt hjælp fra Niels Laigaard aka Moster Niller aka vores makeupartist på dagen, så synes jeg altså at resultatet blev pretty great. Jeg har linket til ALT under videoen inde på YouTube og I kan se hele processen på vores makeover derinde. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi kommer til at lave noget lignende, cause this WAS FUN!!! Håber, at I kan lide det.

irina-igig-macSE VORES MAKEOVER I VIDEOEN HER AND REMEMBER TO SUBSCRIBE: 

xoxo

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUBBLEROOM FUND: TØJ TIPS TIL KORTE BEN + FYLDIGE LÅR