SMARTESTE MÅDE AT HUSKE KOSTTILSKUD PÅ + RABATKODE

ALLESSIA VIL IKKE HAVE BABY SØSKENDE….

sa%c2%b8sHey Darlings! Vi er lige vendt hjem efter en dejlig weekendtur til Lalandia. Allessia forstår jo efterhånden en hel del og kan også formulere sig, så vi er begyndt at spørge hende lidt ang. søskende… lillebror eller lillesøster. Hun synes andre babyer er søde og aer dem og viser interesse. Hun forstår jo helt klart hvad en baby er… og hun er bare SÅ glad for at lege med andre og elsker selskab, at jeg næsten kan få lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke er helt klar til barn nr. 2, for Morten er bare 100% PÅ! Men det er selvfølgelig mig der bestemmer i sidste ende, og vores situation er ikke helt optimal til et til barn, så der er helt klart ting der skal ændres og tænkes meget igennem, før det kan blive en realitet. Og pludselig skal jeg jo også opereres i min hofte nu, som også har noget at sige mht. til at føde og måske er det bedst at føde inden. Der skal tænkes og undersøges i hvert fald… jeg føler mig stadig som en forever-træt mor der skal bruge nætterne på arbejde, hvis jeg skal få det til at løbe rundt, så ja… MEN, når vi spørger Allessia, så siger hun altså “nej”, hahaha! Men når man spørger hende om lillesøster eller lillebror, så siger hun alligevel “bror”, hmm… hah. Hun får MASSER af opmærksomhed skal det lige siges, men altså, kan da godt forstå at hun kan lide at være alene. Er det bare normalt, at de siger det? Og alle de gange vi har snakket med hende om det, så siger hun “nej”… og at hun er mors baby! Min lille mus altså… hehe, hun vil altid være min baby, også når hun er 50 år! Jeg synes alt det her med barn nr. 2 er så svært at planlægge…

PS. Fila Velour Joggers er fra Asos… I har spurgt til dem før. Allessias bluse er fra H&M og bukserne er fra Ellos Kids.

xx Irina

   

10 kommentarer

 • Karina

  Hun er stadig så lille at hun ikke ved hvad hun siger ja eller nej til ift søskende. Ja hun ved måske hvordan en baby ser ud og at de græder og har ble på. Men hvad det vil sige for hende ved hun ikke endnu. Jeg forstår godt i spørger hende, men i skal efter min mening, ikke lade hende afgøre om hun vil have søskende. Den dag i fortæller hende, at du har en baby i maven, er jeg sikker på, hun bliver glad for det. Der findes mange gode børnebøger, også til små børn om det emne. Inddrag hende i graviditeten, tag hende med til scanning, lad hende mærke spark osv. Er sikker på at hun vil elske søskende, og er sikker på i sagtens kan sprede jeres kærlighed til 2 eller flere børn ❤️ Min datter var 2,5 år da hun blev storesøster første gang. Hun var med i rigtig meget i graviditeten, og glædede sig så meget. Hun var ikke i tvivl. Hun skulle have en lillebror Lucas. Og da vi fandt ud af at det så heldigvis var en dreng, ja så var det jo bare sådan. Så han var en Lucas med det samme han var født ❤️ Da vi fik nr 3 var de store knap 6 år og 3,5 år, de kunne være med i så meget ❤️ I dag har jeg et trekløver på 15, 12 og 9 år, og hverken vi forældre, eller børnene ville være hinanden foruden ❤️ Jeg bliver så rørt når jeg ser mine børn i spontan hygge/ kærlighed/ nærvær med hinanden nu de er så store.❤️ Og ved min mor gør det samme mellem mig og mine 2 søskende den dag i dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  jeg synes udrn tvivl at søskende er den bedste “babysitter”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har selv 3 piger og med 3 år i mellem. Min mindste er 5 mdr. Og vil sige at søskende er dejligt. Men fuck altså de store skændes så meget at jeg nogen gange føler jeg bor på en slagmark. Selvfølgelig elsker de hinanden og leger sammen men der er altså også dage hvor det bare er crazy. Til gengæld er min største helt vild med den mindste og på 6 år forstår hun jo så meget og er så god til at hjælpe osv hvor hende på 3 hurtig taber interessen. Jeg synes det var sygt hårdt at få nr 2 fordi nr 1 var vant til at have mig for sig selv og det var mig hun kaldte på om natten osv så det tog lige lidt tilvænning for os begge. Fra 2 til 3 var det ingen forskel 🙂 Håber det giver mening

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Nu har jeg ikke selv børn men min nevø på snart 3 blev storebror i tirsdags og inden da var han helt fast på de ingen baby i huset skulle have men nu når lillebror er kommet er han så stolt og skal kysse ham flere gange om dagen og han sysser også gerne på os når lillebror sover. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B

  Hun er så sød, jeres prinsesse 😊
  Vi har en pige på 2,9 år, hun siger også altid “nej” hvis vi spørg hende om hun vil have, en lillebror eller lillesøster 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Senada

  Hej Irina jeg har altid ønsket mange børn og det sku være ind jeg blev 25 men blev først gravid da jeg var 23 fik en dreng blev 24 så min næste mål var selvf 30 hehe men da jeg blev gravid anden gang ventet jeg tvillinger Dreng/pige så blev jeg 26 og haved 3 små børn min store dreng var ikk blev 2 år der 21 måneder mellem dem og den var ikke plan att det sku være tvillinger det ligger i familien ellers haved jeg ventet nogen år for det mega hård hjemme hos mig har ikke overskud til noget som helt lange dage og de sover sku ikk om natten vågner 5-6 gange så det sku ik nemt her hehe så Vent til du er klar og har overskud til et barn mere nyd det… Hun er så kære din datter og smuk er hun. Kyss og kram her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min datter har altid været modsat. Hun siger at hun vil have mange babyer herhjemme haha…
  Hun var 2,8 år da hun fik en lillesøster og de forguder simpelthen hinanden..
  Jeg siger go for it… 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Åhh dejligt, hvor fandt du overskud? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Som mor til to kommenterer jeg lige :-). Husk at da du fik barn nr 1 er ALT jo nyt og en kæmpe omvæltning. Det er det ikke med nr 2 – der er selvfølgelig et barn ekstra at tage sig af. Men jeg synes slet ikke det er dobbelt-op på kontoen mht hvor hårdt det er. Dét er det til gengæld på kærligheds-kontoen! Også selv du helt sikkert ikke kan forstille dig at få endnu et barn du kan elske ligeså højt som den første. Det kan du – og ja søskende er en gave til hinanden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vil sige det er meget normalt , min datter er næsten lige blevet 4 og hun fik en lillebror sidste år hun sagde også heletiden hun ikke vil have nogen baby i huset men nu efter han har været ved os 1 års tid nu så elsker hun ham over alt på jorden og de render og leger sammen og de kan slet ikke undvære hinanden nu 😊..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMARTESTE MÅDE AT HUSKE KOSTTILSKUD PÅ + RABATKODE