SPA OF THE WORLD: OLIE TIL STRAMMERE HUD

DER KOMMER HELE 3 KARDASHIAN/JENNER BABIES I 2018!

maxresdefaultOKAY OKAY OKAY…! Who can not Keep Up w/ The Kardashians mere? Altså Rob & Chyna perioden synes jeg var helt insane og nu Scott der dater en 19-årig… okay det kommer dog ikke som et kæmpe chok, vel? Scott er en douche! Eller han er jo hilarious i showet, men som mand of far… not a fan! Anyhow… da rygterne begyndte at komme omkring Kim & Kanyes surrogate, så var det egentlig forståeligt nok – en masse i Hollywood gør det i forvejen og Kim kan ikke få flere børn af helbredsmæssige årsager. Men nu kommer der altså hele 3 Kardashian/jenner babies til næste år og hvem af dem så er Kim og Kanye’s surrogate eller er det ingen af dem? Timingen er perfekt i hvert fald… or not!

Skal vi lige få styr på, hvem der kommer til at have babies i det næste år…?!

Lets get real – Kylie “Life of Kylie” var ikke det mest exciting show on the planet og der skal ske crazy stuff, hvis sæson 2 skal blive bedre/mere spændende! She knows it and mama Kris knows it! Så good job I guess… de fik det til at ske! KYLIE ER GRAVID med rapperkæresten Travis Scott.

MEN så… kommer der enendu en SHOCKER! Khloe er åbenbart GRAVID i 3. måned nu!!! Dog havde Khloe og Tristan delt et billede på Snapchat somewhere, at de bliver forældre – det er længe siden nu og billedet blev taget ned hurtigt, så I believe in these rumors og Khloe freaking fortjener en god mand og det barn, som hun har ønsket sig længe! Tror næppe at hun giver barnet til Kim & Kanye! Men det er The Kardashians and you never know…

Okay… honestly, så kan jeg ikke forestille mig at Kim er helt tilfreds med at Khloe og Kylie kommer til at tage hendes baby-shine eller dele den i hvert fald! I don’t think she saw this coming og rygterne siger også, at hun ikke er glad!

Medmindre… at en af dem er surrogate til Kim! Jeg tror simpelthen ikke at Khloe ville gøre det, for det ville være perfekt for hende at få sit eget barn med Tristan nu, og Kylie kunne jo også sagtens være mor og ville have børn tidligt, men timingen passer pretty good. MÅSKE er det Kylie, der er surrogate til Kim og Kanye, og så har de altså overgået dem selv igen, efter all the Rob/Chyna/Kylie/Tyga cirkushow! Så hvis baby kommer til at få mest attention nu..?

Somewhere sidder mama Kris og tæller sine 10%… der kommer mange spin-off shows nu!

Well…uanset hvad, så ved de at vi alle kommer til at følge med in all this… COZ WE HAVE TO KNOW!

Btw, så I kan se 10 års jubilæum for KUWTK showet online LIGE HER

xx Irina

   

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPA OF THE WORLD: OLIE TIL STRAMMERE HUD