ALLESSIA GIVER MIG MERE ANGST...

ZALANDO MUST-HAVES: BILLIGE TASKER, SOM SER DYRE UD

reklame-links

Hey Beauties. Jeg har fundet de lækreste tasker til under 500kr til jer, som snildt kunne ligne tasker til flere tusinde kroner. How pretty are these?! Så man kan være en bad bitch, even tho you a broke bitch eller bare ikke har lyst til at bruge alle de tusinde kroner på en designertaske. Here you go… happy shopping!

jn1. River Island Lock Front Skuldertaske (299 DKK)
2. Topshop RUBY Skuldertasker (299 DKK)
3. Miss Selfridge TABLE Skuldertasker (399 DKK)
4. ALDO TELAWEN Håndtasker (499 DKK)
5. ONLY Onlsanna Skuldertaske (299 DKK)
6. River Island QUILT MINI Skuldertasker (299 DKK)
7. ALDO Skuldertaske (339 DKK)
8. ONLY Onlzinia Skuldertaske (299 DKK)
9. Even&Odd Skuldertasker (179 DKK)

xx

   

1 kommentar

 • Henrik S

  Hej Irina,
  det er første gang jeg er på din side, det er første gang jeg sḱriver til nogen på den måde, men det er positivt og velment! Tilgiv hvis jeg skriver the wrong place, jeg er total grøn i sådan noget her… og iøvrigt en gammel idiot på 49 haha Jeg skal lige rose dig for dit valg af kæreste! Han er sgu pæn! Ret pæn endda og jeg er absolut ikke bøsse, men jeg ville gerne købe des fjæs hehe (men lige mellem os – du må sgu få ham til at træne lidt ben…. og dog, måske bliver han så eftertragtet at det kun skal være, hvis du er træt af ham…SS)
  Seriøst, jeg har en datter på 9 år, der er uenighed mellem min hustru og jeg om hun må have en Youtube kanal, som jeg gav hende lov til og som hun faktisk har. Jeg er bare lidt sådan, at man vel ikke skal hindre det, hvis det selvfølgelig er med kontrol så ,man kan se, hvad der sker så den – må jeg spørge om dit syn på det!??
  Ved godt at du ikke kan sidde og svare 117 spørgsmål om alt muligt, men det er altså det eneste jeg skriver til dig, smiler
  Du er ret sej, jeg så dig engang på tv og jeg indrømmer at jeg tænke ‘what a b…., men jeg dømmer ikke andre og jeg tænkte det kun i 3 sek, forgive me….Du er cool og i den grad fotogen, så du æder skærmen for hårdt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIA GIVER MIG MERE ANGST...