ALLESSIA GIVER MIG MERE ANGST...

VIDEO MED ALLESSIA: GURLI GRIS DUKKEHUS

Hey Darlings! Så er der ny video på kanalen… yay! Både Allessia og jeg er faktisk store fans af YouTube generelt og efter at hun er blevet glad for at se unboxing videoer på legetøj, så tænkte jeg, at vi da selv ville prøve at lave en. “Gurli Gris” har i noget tid nu været en af hendes store favoritter og jeg fandt dette søde dukkehus i Fætter BR, dog er det forskelligt hvor man kan finde Peppa Pig legetøj synes jeg. Jeg plejer egentlig bare at købe det, når jeg støder på det og så evt. gemme det lidt, så hun ikke får alt på en gang. Jeg har nu fundet en side, hvor de har en HEL MASSE “Peppa Pig” stuff, og den har jeg linket til under videoen her, inde på YouTube. Jeg håber, at I synes det er en sjov video og så kan man jo som forælder også se, hvad sådan en boks indeholder, inden man køber. Vi har haft den i en måneds tid nu og hun leger stadig flittigt med den, især når jeg tænder for noget “Peppa Pig” ved siden af. Er jeres guldklumper også obsessed med Peppa?

xx

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIA GIVER MIG MERE ANGST...