THE BODY SHOP: MINE MUST-HAVES TIL STRÆKMÆRKER + UREN HUD

STJÆL STILEN: KYLIE’S RØDE RUFFLE DRESS PÅ BUDGET

reklame-links

Hey Beauties! Jeg har simpelthen lavet det bedste fund her til aften. Måske I har set billeder af Kylie fra igår (tror jeg vist de er), hvor hun har denne røde flæsekjole på, som jeg prøvede at finde online, men lignende kjoler var allerede udsolgt de fleste steder – of course. Jeg var så vild med den, at jeg har været på alle webshops, som jeg overhovedet kender til og det er lykkedes mig at finde denne superfine kjole fra Missguided, som minder rigtig meget om Kylie’s og kun til 299 DKK – YAS, AND YOU ARE WELCOME! Det er den samme kjole, men 2 forskellige links, da man kan få de mindre størrelser hos Nelly og de andre størrelser på Missguided’s egen hjemmesiden. Jeg skyndte mig da at bestille den med det samme…

kj

NELLY: Skandinavisk str. 34 / 36 /38 kan fås hos Nelly.com her: Missguided Red Star Ruffle Detail Tea Dress
• MISSGUIDED: Str. UK 12 / 14 / 16 (som svarer til 40, 42 og 44) her: Missguided Red Star Ruffle Detail Tea Dress
xx

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BODY SHOP: MINE MUST-HAVES TIL STRÆKMÆRKER + UREN HUD