#MOMMYLIFE UPDATE + MIN KJOLE DER UNDERSTREGER ALT

20% HOS BOOZT: KJOLER SOM FREMHÆVER TALJEN

reklame-links

Hey Beauties! Jeg ELSKER kjoler, you know that! Jeg synes, at kjoler der bindes i taljen eller har elastik i taljen er flatterende på alle og oftest behagelige, især når de er lidt stretchy. Personligt, kan jeg også lide de lidt nedringede kjoler, så jeg kan få luft med en stor barm. Der er 20% rabat på udvalgte nyheder hos Boozt og ikke kun kjoler faktisk. Boozt har lækre brands og jeg udnytter altid de gode tilbud derinde. Jeg synes, at de her 5 kjoler er SÅ fine og kan bruges til både hverdag og aften.

untitled-11. MODSTRÖM Camille print dress (20% rabat)
2. InWear Nata Kjole (20% rabat)
3. Dagmar Justina Kjole (20% rabat)
4. Desigual Vest Gaelle Kjole (20% rabat)
5. Moves Liga Kjole (20% rabat)

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MOMMYLIFE UPDATE + MIN KJOLE DER UNDERSTREGER ALT