ASOS FUND: 20% RABAT PÅ NIKE + ADIDAS SNEAKS

I GÆTTER ALDRIG HVAD DER SKETE IGÅR…

drophffig-macGodmorgen Darlings! Hvis I læste med igår, så var jeg ikke særlig tilfreds med nyheden om, at Allessia stod i kø som nummer chok til de private institutioner, nu hvor hun skal i ny vuggestue. Jeg skrev blogindlægget i går og hun var også blevet hjemme, hvorefter Morten og jeg faktisk blev enige med os selv om, at hun nok kommer til at være hjemme med os eller andre i familien det meste af tiden nu, og så må vi jo krydse fingre efter ferien. Og det er da pudsigt, hvordan livet har den sjoveste timing, for senere på dagen fik jeg notifikation om brev i min e-boks. Hvis I har fulgt med længe nok her på bloggen, så kan I måske huske, at vi gik glip af Allessia første vuggestueplads i København, fordi jeg ikke lige vidste dengang, at man skulle svare MED DET SAMME på den slags, så jeg har lært af mine fejl og tjekker lige så snart jeg får notifikationer nu, heh. Jeg troede næsten ikke mine øjne, da jeg læste at Allessia har fået vuggestueplads efter sommerferien og endda det sted, vi allermest ønskede os til hende. Vi jublede ret meget herhjemme og jeg er simpelthen så glad for det… og lettet over, at det er kommet på plads. Vi rejser på ferie om ikke så længe, så det bliver dejligt at have en plan når vi kommer hjem. Det er bare lidt sjovt, og MEGET uventet at vi fik nyheden igår. Jeg glæder mig utrolig meget til at hun får nye venner og kommer på plads i den nye institution, men samtidig får jeg næsten tårer i øjnene over, at der er nogle pædagoger som hun forlader det gamle sted. Det er altså nogle der var med fra start, hvor hun stadig ikke kunne gå eller snakke dengang og som også har fulgt hende længe nu. Det er altså lidt trist. En ting er at forlade steder… men når man skal forlade mennesker, som man har en historie med, så bliver jeg simpelthen bare super emotionel omkring det. Nu sidder jeg altså og græder, imens jeg skriver det her… kan slet ikke sådan noget. Jeg tænker, at jeg tager billeder af hende derovre, som jeg gemmer i hendes “Barnets Bog” og så kan hun få historierne når hun bliver ældre. Nu er det virkelig en ny start…

Følg med på Snap/Insta: @irinathediva

   

4 kommentarer

 • Mette

  Hej Irina 🙂
  Jeg sad tidligere i dag på ebay og kiggede på tøj til min kommende søn.
  Men inden da forhørte jeg lidt folk om for og imod ebay til børn. Og man siger det er de stoffer tøjet bliver vasket i som kan give eksem, også selvom man vaskede det.
  Jeg kom til at tænke på at din datter bruger ebay tøj nogle gange, om det kunne være der hendes eksem kom fra? Eller har i fundet ud af hvor det kommer fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UB

  Begge mine søstre går på samme institution som Alessia på Vesterbro (Godt nok i børnehave og fritidshjem nu, men de startede i vuggestue samme sted) og jeg kan VIRKELIG god forstå, at i kommer til at savne pædagogerne. Det er virkelig det mest fantastiske sted og alle er bare så søde og rare. Men tillykke med den nye plads, mon ikke de er ligeså søde det nye sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya paaske

  Mange tusinder tillykke til den lille 😜👍🏻🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Tillykke med pladsen 😊👍🏼🇩🇰👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FUND: 20% RABAT PÅ NIKE + ADIDAS SNEAKS