JEG HAR FÅET KOLDE FØDDER MHT. FLYTNING...

UNDER DAGENS OPTAGELSER I ISHØJ…

dr3-vox1Hey Darlings! Idag var jeg en tur forbi Ishøj med et kamerahold for at optage lidt til DR3’s Facebook side. Det er selvfølgelig i forlængelse af mit program, som kører på kanalen i denne periode. Jeg fik snakket med en masse søde mennesker derude mht. hvad der definerer hvor dansk man er, og hvor danske de egentlig følte sig. Jeg fik mødt en del af jer, der følger med i programmet og kan genkende situationer, som jeg står i nede i Ukraine selv. Jeg fik snakket med en sød mand off-cam, som oprindelig kommer fra Makedonien… (han arbejdede i centeret) om at han kan genkende mine reflektioner i programmet og at han fulgte med. Jeg bliver virkelig excited hver gang jeg hører det. Jeg har jo længe gået og tænkt, at jeg var en af de få her i Danmark der havde det på den måde, men altså… det er jeg jo slet ikke. Det er jo også helt fint at være glad for at bo i Danmark, men savne hvor man kommer fra. Nogle er født i Danmark, men har fået et mix af de danske traditioner og noget fra deres forældre, som flyttede til Danmark engang. Vores historier er forskellige, men vi forstår hinanden og de følelser der følger med. Jeg er altså ret vild med Ishøj efter idag. P.S. Det er simpelthen sådan en dårlig vane med den trutmund… I am working on it, haha. Her er et par selfies, som jeg tog med nogle sweet ladies i Ishøj Centeret under interviews.

I kan se de 3 første afsnit af “Irina – en diva vender hjem” online (og gratis): HER

vox2

vox3Følg med i min hverdag på Snapchat/Instagram: @irinathediva

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET KOLDE FØDDER MHT. FLYTNING...