BEAUTYBLENDER FEJRER 15 ÅR: MIN TUR TIL STOCKHOLM

SHOP NY KOLLEKTION: PUMA X FENTY BY RIHANNA

sponsoreret

Hey Beauties! De nye styles fra Puma X Fenty er her og man skal virkelig være hurtig, hvis man skal have fingrene i noget af det, da det er udsolgt om nogle dage. Jeg nåede at få fat i de lyserøde bukser, den lyserøde top med chokeren, denne lace up hoodie og overvejer de høje sneaks her også, for de er da bare super fede. Happy shopping…

fen1. Puma X Fenty Lace Up Choker: HER  2. Puma X Fenty Bow Slider Sandal: HER  3. Puma X Fenty Cropped Crew Neck T-Shirt: HER  4. Fenty PUMA by Rihanna High Sneaks: HER  5. Puma X Fenty Lacing Long Bra: HER  6. Puma X Fenty Graphic Hoodie: HER  7. Puma X Fenty Hættetrøje: HER  8. Puma X Fenty Sleeve Tie Sweatshirt: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTYBLENDER FEJRER 15 ÅR: MIN TUR TIL STOCKHOLM