UNDER DAGENS OPTAGELSER I ISHØJ...

SHOP HER: TOMMY HILFIGER FUND + 90S RETRO VIBES

reklame-links

Hey Beauties! Jeg er for tiden helt med på de her 90’s vibes og især mht. Tommy Jeans tøj. Der er lige blevet lanceret nogle nyheder og jeg har fundet mine favoritter til lidt inspiration her… happy shopping!

untitled-11. Tommy Jeans 90s Sweatshirt: HER  2. Tommy Hilfiger Top: HER  3. Tommy Jeans 90s Top: HER  4. Tommy Hilfiger Bikini Top: HER + Brief: HER  5. Tommy Hilfiger TopHER  6. Tommy Jeans 90s Cropped Tank: HER  7. Tommy Hilfiger Sandaler: HER  8. Tommy Jeans 90s Short: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDER DAGENS OPTAGELSER I ISHØJ...