FUND TIL FORMER: 20% RABAT PÅ NELLY KJOLER

SÅDAN VAR DET AT BLIVE 30… OG MIN PINLIGE GAVE!

reklame-links

olivePINK BIKINI FRA INSTAGRAM: HER

Hey Beauties! Så fyldte jeg the big 30… the dirty thirty! Det føles faktisk meget godt og jeg frygtede det da heller ikke. Jeg synes, at jeg har fået præcis det, som jeg skulle ud af mine 20’ere – en masse oplevelser, der gjorde mig klogere og som gjorde, at jeg fandt ud af hvad jeg ville have ud af mit liv. Jeg kender mig selv og jeg elsker mig selv og jeg er fuldstændig klar til 30’erne, som jeg tænker er ligesom 20’erne, men man ved bare meget mere. Altså sådan umiddelbart, så har jeg lavet så megte crazy stuff i 20’erne, hvilket var fedt og sjovt og jeg har festet everywhere føler jeg, hvilket jeg er glad for idag. SÅ glad for al den livserfaring og mine meget indholdsrige 20’ere. Men der har også været kampe med mig selv, bekymringer som jeg idag ved var unødvendige og situationer, som jeg aldrig ville stå i idag. Jeg glæder mig helt vildt til de kommende år og har styr på mit shit… nogenlunde. Jeg vågnede 7.40 sharp igår, hvilket er lidt sjovt, da jeg blev født 7.40 om morgenen. I samme sekund skrev min mor til mig og ønskede tillykke. Efter at have afleveret Allessia i vuggestuen havde Morten overrasket mig med massage og spa tur til Comwell. Jeg sagde til ham for dage siden (tror det var der det haglede, haha), at på MIN fødsesldag skinner solen altså altid helt vildt – det har den gjort de sidste 29 år og det vil den gøre igen. AND you are welcome, for vejret var da fantastisk og vi sad endda i jacuzzi udenfor og solede os. Udover det var Mortens gave til mig også et kørekort, og det er en længere historie. Jeg havde nemlig været til teoriprøve og stod i kø til køreprøven, hvor jeg blev lovet at kunne tage den, når jeg kom hjem efter “Divaer i Junglen” pga. lang ventetid, men så skulle jeg alligevel betale påny og tage alt forfra. Derefter har jeg bare ikke magtet at gøre det and tænkte “not happening”, men jeg skal freaking have det kørekort NU og en bil, for nu hvor vi ikke har Uber mere, så fungerer det med transporten bare ikke for mig! Det er lidt pinligt, at jeg ikke har kørekort, men jeg har simpelthen nægtet at starte forfra, efter jeg blev snydt dengang, men der er ikke noget at gøre jo, I HAVE TO! Jeg var selvfølgelig også i dirrty-thirty mood til at tage et par Insta pics…

screen-shot-2017-05-03-at-11-24-33Efter Comwell mødtes jeg med min søster Victoria og min bestie Samanta, som havde overrasket mig med noget, som jeg slet ikke havde regnet med. Det hedder Timequest, og man bliver låst ind i et rum, hvor man vha. gåder skal komme frem til forskellige koder, der gør at man kan låse døren op og komme ud igen. Det er SÅ sjovt og anderledes og så kan man finde ud af hvor god man er til at bruge sin hjerne på den måde. Vi er gode til forskellige ting, og hvis man samarbejder, så kan man nå at løse en hel del. Det føles lidt, som at være i junglen med Samanta igen, hah. Kan I huske vores hold “Golden Gorillas”?! Men mine B-day celebrations slutter ikke her, for det er trods alt a big one. Jeg skal nemlig både på en B-Day rejse til London, samt holde en større fødselsdag herhjemme om noget tid og holde en familiefødselsdag i Bulgarien også, hvor min moster bor. jeg har sagt til folk, at jeg ikke ønsker mig noget som helst, for vi er faktisk igang med at pakke alt ned i flyttekasser og jeg er i chok over, at vi nok skal bruge omkring 100 flyttekasser, not even kidding… jeg kan ikke eje flere ting lige nu, haha. Tusind tak for alle jeres lykønskninger på mine sociale medier… det er jo altid dejligt. Nu skal jeg afsted mod DR, til gennemsyn af det sidste afsnit af “Irina – En Diva Vender Hjem” og i aften kan i jo se afsnit 3 af programmet kl. 21.30 på DR3 og online gratis bagefter. jeg har mere på hjertet ang. programmet, ås det tager vi i et andet indlæg… jeg håber virkelig, at I ser aftenenes afsnit og vender tilbage til mig med jeres tanker.

xx

   

8 kommentarer

 • Rethe

  Aftenens afsnit var fantastisk. Du er en klog ung kvinde med et godt og kærligt sind. Du kan komme lige så langt du vil med hvad du vil. Det er et spørgsmål om lyst.
  Du er et supergodt forbillede for andre unge kvinder. Vi kunne godt bruge flere unge kvinder af din kaliber og kvalitet i det danske mediebillede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Ej, hvor er du sød… tak. Jeg føler endelig at jeg er forstået i Danmark.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Det lyder som en dejlig fødselsdag og du er en klog ung kvinde.
  Tillykke herfra med dine 30 smukke forår:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hej, hvilke hotel var i på det ser da mega lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Hvordan er den bikini i størrelsen? Jeg har svært ved at finde en hvor der er styr “på sagerne”, sidder godt og samtidig ser lidt smart ud😧☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Kan man prøve det der Timequest, hvis en på holdet taler engelsk? 🙂
  Tillykke med fødselsdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   ja, det vil jeg mene at man sagtens kan. Så længe man kommunikerer på engelsk sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUND TIL FORMER: 20% RABAT PÅ NELLY KJOLER