SÅDAN VAR DET AT BLIVE 30... OG MIN PINLIGE GAVE!

NOSTALGISK BESØG I UKRAINE OG TÆTTERE PÅ KRIGEN…

Hey Beauties! Så rullede afsnit 3 af mit program på skærmen igår og det betyder, at der kun er et afsnit tilbage. Men men men, jeg har lidt behind the scenes vlogs, som kommer på min YouTube kanal efterfølgende med mine egne optagelser. Ja, faktisk er mine egne optagelser også endt med i programmet, hvor I kan se, at jeg filmer med kameraet, så det er lidt sjovt. Meget skal jo klippes til når afsnittet ikke må være mere end 30 min. og jeg ville ønske, at I kunne være med på min rejse endnu mere. Jeg synes jo, at produktionen bag om har gjort det så vanvittigt godt mht. redigering, klip and everything. Og jeg håber, at I kan fornemme hvad jeg føler og relatere til nogle ting igennem skærmen. I dette afsnit tog vi ud på landet, til et sted, hvor de fastholder traditionerne og man kan komme som gæst og hygge sig. Om sommeren er der super grønt og smukt ude på landet i Ukraine og markerne er flotte og gule. derfor er det ukrainske flag blår og gult – som marken og himmelen. Livet på landet i Ukraine er lige mig. Det føltes som at være tilbage i en tidsmaskine og jeg elsker alt ved det. Morten og Allessia skal helt klart med derned en dag. Og ja… jeg elsker katte, så alle katte jeg så dernede fik et kram.

val7

vallejis

val5●  SE AFSNIT 3 AF “IRINA – EN DIVA VENDER HJEM” GRATIS HER  

val2

val3

val4

val6Vi belyser også lidt krigen i Ukraine i dette afsnit. Situationen er dog den, at man ikke 100% kan vide hvad der egentlig foregår og kan heller ikke nødvendigvis stole på, hvad medierne fortæller omkring dette emne. Jeg har skal heller ikke lyst til at være alt for politisk og udtrykke min mening for meget og skabe en debat. Men det jeg kan sige er, at det gør mig ked af det, at det land, hvor jeg er født skal igennem det. Det gør mig ked af det, at Ukraine har mistet halvøen Krym til Rusland, hvor jeg har været flere somre. Det var hårdt, at se de unge sårede mænd på hospitalerne, men hold da op, hvor er de dog modige. Og nogle af de historier vi fik fortalt var ret heftige. Hospitalet, som vi besøgte, havde min mor været i praktik på, da hun læste medicin i Ukraine. Jeg har hørt om det før og nu tager de imod de hårdest sårede fra krigen. Overlægen, som vi snakker med i programmet, har selv været ved fronten flere gange og haltede faktisk, fordi han blev såret sidst. Ja, jeg kunne ikke lade være med at sammenligne med det forholdvis trygge liv, som vi altså har i Danmark. Men ærligt, jo… jeg er da glad for, at min datter kan vokse op i et land, hvor der ikke er krig, selvom situationen i hele verden ikke er særlig betryggende lige nu. Det sætter generelt en masse tanker igang hos mig, og måske også hos jer…

img_0908 img_0909 img_0910

18209331_10154648581815668_8901283481776903368_oFølg med i min hverdag på Snapchat/Instagram: @irinathediva

   

19 kommentarer

 • Jens

  Fuck du er lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det er virkelig nogle gode programmer, der er kommet ud af jeres besøg i jeres hjemland. Jeg nyder at se med, og lytte til dine gode reflektioner. I – du og din mor – virker til at være så søde og nede på jorden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Irina.
  Som en tro følger igennem de sidste par år vil jeg blot fortælle, at denne nye serie på dr3 er super.
  Jeg elsker den måde som du/i fremstår på! Det er skønt med et ærligt protræt af jeres baggrund. Det har givet mig en hel ny respekt for dig, hvilket er så fedt. Jeg havde på ingen måde forestillet mig, at du kunne rumme så mange skønne side!
  Selv min mand følger med (Thumbs up for det!!).
  Så tusind tusind tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Irina,
  vil bare fortælle dig, at jeg synes det er et super spændende program I har lavet! Så egentlig bare et high-five i din retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg har lige siddet og set de 3 første afsnit, og jeg synes at de var rigtig spændende. Synes at man får en rigtig god fornemmelse af hvordan du må have haft det med at flytte til et andet land som barn, og fik faktisk selv lidt ondt i maven. Nå, men bare lige et skulderklap herfra, jeg synes at du gør det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg synes ikke der er noget grine af.. når den psykopat vil udløse 3.verdenskrig!..frygter for min families velfærd 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Jeg synes det er nogle vanvittige spændende afsnit, Irina. Og, jeg har simpelthen så stor respekt for dig – du fremstår så sympatisk, sød og meget reflekterende. Tak for at vi må følge med på din rejse – både fysiske og mentale 👊🏻👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lige kommet hjem fra arbejde og skal nu sætte mig til rette i sofaen og se afsnit 3, som jeg glæder mig til! 🙂 Jeg ser det altid først dagen efter fra min ipad, da jeg ikke har DR her i Tyskland.
  Hvis du følger den tidligere danske topmodel Helena Christensen på insta, kan du se billeder fra hendes nylige tur t Ukraine og hendes arbejde vedr. at samle penge ind til ældre mennesker, der i krigen har mistet deres hjem og nogle er oveni kommet slemt til skade også. De bor nu rundt omkring under trange kår,hvor man har kunnet finde plads.
  Jeg kan undres over at vi ikke hører mere om disse flygtninge i medierne. Folk fra vores egne nabolande, som trænger til hjælp.
  Nå nu vil jeg se afsnit 3 inden jeg får skrevet en hel roman 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Hej Anne. Ej, hvor interessant, jeg må lige se det på hendes Insta. Jeg ved i hvert fald, at der kører busser til Ukraine med tøj til donation. Men ældre mennesker dernede har det hårdt generelt. mange tiggede på gaderne og det var virkelig hårdt at se. De begyndte at græde når man gav dem penge og det gjorde bare så ondt i hjertet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Super godt program Irina! forresten
  hvor er de solbriller du har på i programmet fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sens_q

  Elsker dette program. Du er en stor inspiration for mig. Knus ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende program! Jeg fik først set afsnittet igår, men skal da lige love for at jeg pludselig fik detaljer fra et land jeg anede INTET om. Tak, for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Glæder mig til at se det!

  Jeg skal da ikke lægge skjul på at jeg er ret glad for at vi ikke er nabo til Rusland…og så har jeg vist heller ikke sagt for meget hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN VAR DET AT BLIVE 30... OG MIN PINLIGE GAVE!