ASOS FUND: ADIDAS + NIKE SNEAKS FAVORITTER

JEG HAR FÅET KOLDE FØDDER MHT. FLYTNING…

elm-flytteig-macHey Darlings! Alt står i flyttekasser for tiden, det roder helt vildt og vores gamle lejlighed på Vesterbro ligner ikke sig selv mere. Vi har ikke fået nøglerne til det nye sted endnu og jeg er lige pludseligt begyndt at få kolde fødder mht. det hele. Måske er det meget normalt, men sidst vi flyttede føltes det meget rigtigt. Måske fordi jeg bare ikke var glad for vores forrige lejlighed, som jeg er med denne her på Vesterbro. Jeg troede jo heller ikke, at vi allerede skulle flytte igen 2 år efter bare. Jeg tror ikke, at jeg havde mentalt forberedt mig på de her store ændringer, og det gik hurtigt. Tænk, at vi ikke bor her mere om nogle uger… det gør mig faktisk lidt ked af det. Men jeg håber nu på, at jeg ikke tænker over det mere, så snart vi er kommet på plads derovre i Hørsholm. Det er nok også flyttestress og det, at vi ikke har styr på det hele endnu, der gør det. Morten virker meget afklaret med det og glæder sig og Allessia kommer til at have det rigtig godt derovre. Jeg ved ikke hvorfor jeg er så trist mht. at forlade denne lejlighed… jeg var SÅ glad da vi fik den, dengang jeg var højgravid og husker vores første uger med Allessia her. Men nu må jeg også være realistisk og indse, at den bare ikke fungerer for os længere mht. fremtidsplanerne. Nogle gange har jeg svært ved at give silp på nogle ting.

xx

   

13 kommentarer

 • Mette

  Jeg synes altid det er svært at sige farvel til noget, også selvom jeg ved at det nye er godt. 🙂 Og det er helt okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Forandringer er altid svære – for nogle mere end for andre! Nevertheless, så er jeg stensikker på, at I får det vidunderligt i Jeres nye hjem og omgivelser! Jeg glæder mig til at følge Jeres rejse ind i et nyt paradigme.. og jeg ønske dig og din smukke/fantastiske lille familie den bedste overgangsfase ind i en ny tilværelse m.v. #kærlighedogkarma herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Vi gjorde det samme for mange år siden…flyttede fra Nørrebro til Nordsjælland…mange minder er forbundet med lejligheden, men vi er lykkelige over skiftet til rækkehus, luft og have…det skal nok blive godt 👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Dejligt at høre… uanset hvordan vi vender og drejer det, er det bare nødvendigt for os, så jeg skal bare vænne mig til denne forandring, heh. Og hvis den er helt gal, så må vi jo flytte tilbage, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er okay at sørge over en lejlighed og de gode minder man har haft der 💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik kjelgaard

  Fat mod ! Et nyt sted giver nye muligheder – også for Jeres datter ! Håber det bliver en glædelig beslutning for Jeres lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie S

  I feel you <3 kender godt den følelse når der sker store ændringer i ens liv. Man er bange for at det nye ikke bliver lige så godt som det man har nu – men tit og ofte bliver det alligevel til det bedre 🙂 så er sikker på I nok skal få det fantastisk det nye sted. 🙂 Held og lykke med flytningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mine bedste tanker til dig og din smukke familie. Jeg håber I kommer godt på plads det nye sted, og at alle jeres drømme bliver indfriet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica kelly

  Det er aldrig sjovt at slippe sin faste base. Og slet ikke som du nævner, når man kan huske det er i den bolig man husker de første uger med sit barn.. Jeg tænker også at jo flere lykkelige minder og stunder man forbinder med sit hjem – jo sværer er det at give slip. Især fordi jeres hjem er jeres HJEM. ❤ Det er der i er familie, det er der i skændes, elsker, vokser, og er sammen. Husk på når det hele bliver lidt for meget, så husk på hvorfor i tog beslutningen til at starte med. Fra A til B – al held og lykke til jer, er sikker på det bliver godt for jer alle 3! Xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne louisa

  Glæd jer til Hørsholm området der er super skønt..Dejlig handle by, natur og ikke langt til strand og hav(Rungsted)Jeg har selv boet i kbh i mange år og flyttede derfra her op tilHornbæk og det har jeg aldrig fortrudt et sekund..Og så er der jo heller ikke længere end en køretur på max 30 min til kbh😊

  Held og lykke til jer herfra en læser af din super gode blog som ellers aldrig kommentere😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg tror det er helt normalt at have det sådan efter man har boet steder med børn – det er som om, at det er en ‘del’ af familien, og derfor er det mærkeligt at forlade det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FUND: ADIDAS + NIKE SNEAKS FAVORITTER