... MEN JEG HAR ALDRIG SET MATADOR!

AIR OPTIX EVENT I ÅRHUS: INVITATION TIL MINE LÆSERE

sponsoreret af Air Optix

Hey Beauties! Jeg har glædet mig utrolig meget til at afholde denne beauty-aften i Århus! YAS! I kan måske huske, at jeg for noget tid siden var en tur i Århus og skrev dette indlæg. Jeg besøgte nemlig Kontaktlinse Instituttet for at afprøve de flotte AirOptix farvede kontaktlinser og for at lære at bruge dem. I ved jo efterhånden, hvor vild jeg er med at dress up, glam up og lege med de forskellige looks. Men med disse farvede kontaktlinser bliver det bare extra extra, ligesom jeg kan lide det. Det er altså simpelthen sommerens hotteste trend, I promise you!

Det er 10 af mine seje læsere, der helt gratis kan melde sig til dette event og tage en veninde med. Der vil være lækre snacks, og mulighed for at afprøve de farvede kontaktlinser med optikere og makeupartister, der hjælpe med hele looket. Jeg glæder mig SÅ MEGET til at se jer! De første 10 der kommenterer på dette indlæg (efter aftale med jeres veninde, heh) har sikret sig en plads til eventet. Det er først til mølle simpelthen. OBS. over 18 år og alt info står her i invitationen… 

TAK TIL ALLE JER, DER VAR HURTIGE (PLADSERNE ER NU OPTAGET) OG VI SES I ÅRHUS!

irina_invite_1Jeg har MEGET længe ville prøve farvede kontaktlinser, men vidste også godt at jeg ikke kom til at proppe hvad som helst i mine øjne – det tør jeg simpelthen ikke. Jeg er derfor super excited over dette samarbejde med AirOptix, som jeg selvfølgelig havde hørt om før. Jeg er den sarte type mht. mine øjne og har øjendråber med mig alle steder, så jeg var ret nysgerrig på, hvordan mine øjne ville reagere på at have kontaktlinserne i, hvordan det ville føles og om mine øjne vil være røde efterfølgende. Det avancerede silikone hydrogel materiale i disse kontaktlinser, som sender 5 gange så meget luft til øjet, sørger for at øjet forbliver uirriteret og sikrer komfortabel brug og jeg oplevede ABSOLUT ingen ubehag. Jeg havde da hørt virkelig gode ting om disse kontaktlinser, som er blevet hypet af utallige YouTubere og influencers, men selv med mine ultra sarte øjne kunne jeg snildt sidde og “prikke mig selv i øjet” i en time. Det tager lige lidt øvelse at få dem i, men resultatet er AMAZING! Se lige forskellen. Her på billedet har jeg farven “brilliant blue” i mit højre øje.

screen-shot-2017-05-09-at-19-25-32ig-macHer får jeg tjekket mit syn på Kontaktlinse Instituttet, inden jeg fik lov til at teste de forskellige farver linser. De er SÅ søde derinde, så jeg glæder mig utroligt meget at tage tilbage til Århus den 17. maj og se jer til eventen. Så har man lyst til at afprøve de her farvede kontaktlinser og hygge med mig (indebærer selvfølgelig mange selfies), så spørg jeres bestie med det samme, for det er altså først til mølle, ladies! De her briller MÅTTE jeg bare vise jer, not so glam, hah.

img_7750xx Irina

   

50 kommentarer

 • Amalie

  Hvis der er flere pladser, er vi 2 stk der rigtig gerne vil med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Irina,
  Jeg vil gerne med hvis der stadig er plads

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Hey piger. Alle dem der lige nåede det, får en mail der skal bekræftes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Var der flere pladser tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Mig og en veninde vil meget gerne med! Begge 18+

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  En veninde og jeg vil gerne med🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Til alle piger der har meldt sig til, i skal huske at tjekke jeres mail for bekræftelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Kunne du ikke lave et magen til i KBH?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Min veninde og jeg vil gerne med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Trasborg

  Er alle billetterne givet ud nu? 😵

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Det gik meget hurtigt ja, men jeg håber jeg snart kan lave noget lignende igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Nu jeg ikke var hurtig nok og rigtig gerne vil med, kan man så købe billetter til det ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  øvøvøv!
  var ikke hurtig nok 🙁
  Min veninde og jeg (27 og 29 år) Ville ellers vildt gerne have deltaget! <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  øvøvøv!
  var ikke hurtig nok 🙁
  Ville ellers vildt gerne have deltaget! <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmine

  Vi super gerne med!! Hvis der jeg flere pladser? Med min veninde 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmine

  Vi super gerne med!! Hvis der jeg flere pladser? Med min veninde 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mig og min vil rigtig gerne😊 Hvis der er flere billetter 😊 Vi er begge over 18 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Yes, piger, så er det de sidste der lige bliver nappet der 😉

   Vi ses d. 17. maj <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Andersen

  Min søster og jeg vil rigtig gerne med (begge over 18) 😍😍😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Andersen

  Min søster og jeg vil rigtig gerne med 😍😍😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Du nåede det lige Michella 🙂

   Billet 19+20, de sidste, hehe.

   Alle 10 bliver kontaktet via mail op til eventen. Vi ses piger <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sibel

  Jeg vil meget gerne med! Mig og min veninde er begge over 18.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde lehmann

  Ved ikke om min første besked gik igennem, min mobil døde. Men min veninde Nicoline og jeg vil virkelig gerne deltage.
  Lidt om os 😊
  Vi studerer til sygeplejersker i Aarhus og er 20 og 22 ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Yes, det er noteret, hehe 😉 Alle bliver kontaktet via mail bagefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Simon

  Min veninde og jeg vil super gerne med til eventet! Vi er begge over 18 ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Caroline Lehmann

  Kan min veninde og jeg nå det ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Brinch Palm Hansen

  Min veninde og jeg vil helt vildt gerne med😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Jeg vil super gerne med til eventet med min veninde 😍 Begge over 18 år 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Skal både en selv og veninden være over 18 år?🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nahrain Younan

  Jeg vil rigtig gerne med, da du faktisk er den eneste blogger jeg følger dagligt og læser. Kunne være fedt at tage min veninde med også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra Oreskov

  Min veninde, Sarah og jeg – vil rigtig gerne med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Super 🙂

   5+6 billet, og det var også over 18 år, ikke? hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenelitadilla

  Håber jeg kan få en af de pladser, sammen med min søde veninde, Mia Meier 💕🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Yaaaaaas, vi ses til eventet piger. Det bliver SÅ godt! Jeg kan ikke helt tyde dit fulde navn, hehe?

   I er 3+4 billet! Og I var også over 18 piger? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jenelitadilla

   Vi er begge over 18 og mit fulde navn er Jenelita Dilla Nissen og den anden Mia Meier 💕

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Garibaldi

  Min dejligste søster, Camila, og jeg vil rigtig gerne med!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... MEN JEG HAR ALDRIG SET MATADOR!