NYT KAPITEL STARTER: FARVEL TIL VESTERBRO

VIDEO: ROSY MAKEUP LOOK + VIND GAVEKORT PÅ 500 KR

sponsoreret af Emma.dk

Hey Beauties! Jeg har et lækkert inspirationvideo til pink eye + lip makeuplook til jer idag, med makeup som jeg har bestilt fra webshoppen Emma.dk, for at vise jer, hvor nemt man kan lave en hverdagslook med de her produkter. Hvis I husker et af mine tidligere indlæg om denne fordelsklub, så ved I også at der er RIGTIG mange produkter udover makeup, som man kan købe derinde og spare op til 85% – priserne er virkelig gode, hvis man shopper makeup ofte, og det kan betale sig at blive medlem. Husk også at deltage i konkurrencen om et gavekort. Jeg håber, at I kan lide videoen…

Læs mere om Emma.dk i mit forrige indlæg her: SPAR OP TIL 85%: CHANEL, BIOTHERM, URTEKRAM OG MERE

img_8226ig-mac

img_8238ig-macKONKURRENCE: Der er en heldig vinder, som får et gavekort til Emma.dk på 500kr, som man kan få en del for derinde. Smid en kommentar til dette indlæg og fortæl mig hvilket produkt du allerhelst vil vinde inde på Emma.dk. Jeg finder en vinder, som bliver annonceret i mit næste Emma.dk-indlæg. Good luck!

Her er videoen, hvor jeg bruger det bestilte makeup, og I finder links til produkter nedenunder: 

Produkter, som jeg har brugt til dette look:

● L’Oréal True Match Foundation N4 Beige: HER  ● Revlon Colorstay Concealer Pressed Powder 820 Light: HER  ● HotMakeup Eyeliner 53 Black: HER  ● Revlon Powder Blush 008 Racy Rose: HER  ● Dior Addict Lipstick 260 Bright Hydra Gel Core Mir  ● Max Factor Bronzing Powder 02 Bronze: HER  ● Max Factor False Lash Effect Black Waterproof Mascara  ● Maybelline Brow Drama Sculpting Mascara Transparent: HER  ● L’Oréal Color Riche L’Ombre Quad Øjenskygge

xx

   

103 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT KAPITEL STARTER: FARVEL TIL VESTERBRO